62

Мистър Х

преди 10 години

ако имаха смелост трябваше да реформаторите да излязат на евроизборите сами, на тях щяха да изкарат6-7 процента, да "отстрелятг" Кунева за евродепутат, след което тя волю-неволю щеше да напусен председателския си пост в полаз наД.вълчев и И изведнъж процентите рязок щяха да се вдигнат. А Ако изхвърлят и НДПЦ от съюза ще ударят 10-12 процента....нови избори няма да има преди края на 2014, така че не виждам причина за глупави съюзи с Герб, сами си копаят гроба.

61

Мистър Х

преди 10 години

Бъдещите коалиции вече се очертаха ясно - БСП-ДПС-България без Цензура-Баста\отцепили се десни (Капон и компания)или Герб-Реформаторсик блок (ДСБ,ДБГ, Касим Дал, СДС и две БЗНС-та)Сидеров май ще влезе в затвора...мястото му ще се заема или от Бареков или от В.симеонов или от К.каракачанов. Атака ще я възглави Чуколов.

60

Мистър Х

преди 10 години

чета и се смея с глас - шест месеца ни убеждавахте колко са регрогадни Герб, и как няма да правите общи съюзи с тях, после се разделихет с хубавото Наде с взаимни обвинения- тя за вас че говите съюз с герб, вие за нея - зе готви съюз с герб, и накрая пристанахте на герб....жалик сте. поне да бяхте отишли на евроизбориет самостоятелно. И малкоот си гласове ще загубите така.

59

Анонимен 1

преди 10 години

до 80/И коя беше правилната посока?!? Да се сменят един след друг шарлатани и шамани - Царе, Бойковци и незнам си кой, всеки да си краде, а България да се обезлюдява и да мангалее, да се оформят няколко свръхбогати и много роби, радващи се на чалга липса на култура...

58

Анонимен

преди 10 години

Щом не е важно явно си бил на гости в сараите и ти.

57

Анонимен

преди 10 години

Реформаторският блок обяви, че ще работи за нова конституия. Когато ОДС спечели изборите 97, въпреки тоталния политически, социален и икономически колапс и въпреки, че партията бе пълна с *** и предатели,все пак успя да насочи цялата ни държавица в правилната посока.Мисля, че в РБ има хора които могат да направят същото. И честно казано не виждам алтернатива.

56

Анонимен 1

преди 10 години

Няма ден по телевизиите без Москов! Тоя не спря да изниква от екрана, като заек от цилиндъра на фокусник:) Според мен, обаче засега не правят нищо за да спечелят доверието на българина и засега го нямат...

55

Анонимен

преди 10 години

ЛЕЛЕ, ЗА ВЛАСТ И ДУПЕ ДАВАМ , ЕЙ ! ВСИЧКИ *** НА ЕДНО МЯСТО- КУНЕВМА, КОСТОВ И БОЙКО- ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА СМРАД !

54

дойде им акъла

преди 10 години

Най - сетне!

53

Анонимен

преди 10 години

Само не разбрах къде се говори за коалиция. Става дума всеки който иска предсрочни избори да започва да работи за това.

52

AIMILIVS

преди 10 години

Хора проумейте , че няма реформаторски блокове, нито ГЕРБ , нито нищо щом са по някакъв начин в политиката и се готвят да управляват знайте , че не са случайни те са част от политическата мафия , която изтощава и унищожава родината ни вече 24 години , само измитане на всичкия *** , нова конституция , нова система и пряко участие на народа в управлението имат шанс за по-хубав живот , всичко друго е лъжи , които могат да продължат още много деситилетия.

51

Анонимен

преди 10 години

Е КАК ДА НЕ Е ВАЖНО- АЗ ВИ ХАРЕСВАХ, ДОКАТО СЕ БОРИХТЕ СРЕЩУ МУТРАТА БОЙКО И ЦЕЛИЯТ ПРЕСТТЪПЕН АНТУРАЖГ НА ГЕРБ- СЕГА СТЕ В ЕДНО БЛАТО ЗАЕДНО- ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДАНО ВЛАСТ ДА НЕ ВИДИТЕ

50

Анонимен

преди 10 години

ДСБ тръгна към обединение на принципна основа и така както трябва да се направи с всеки който декларира, че иска да промени статуквото. Когато Костов ръководеше партията това бе невъзможно тъй като той обикновено не прави компромиси. След изборите той си подаде незабавно оставката и се оттегли от политиката така както се прави и новото ръководство поде нова политика така както се прави.

49

Не било важно дали ще има коалиция с ГЕРБ ахахаха.. тоя *** от името на кой говори? За него и за радан може би не е важно с оглед на докопването на властта.. но не мисля,че обикновения дясно мислещ човек се радва на ГЕРБ.. на ГЕРБ се радват безмозъчните най-често мадами, който гледат с телешки възторг Бойко.. НЕ виждам нищо дясно в партия, която се управлява еднолично и се ръководи от прищевките на един човек.Те БСП са по десни от ГЕРБ в това отношение. там има що годе някаква демокрация

48

Москов свали гащите

преди 10 години

Кунева - еврокомисар, лицето на снимката - министър и сваляме гащичките? Така ли стана? За такава десница НЯМА да гласувам. На следващите избори съм пас. Няма за кой да се гласува вече.

47

BlaBlaBlaaa

преди 10 години

До Ф3000Знам как се пише, не се притеснявай. Но това не променя факта, че са ти промили гладкия комунистически мозък. Факт е, че Костов спаси тази държава. Много бързо забравихте Виденовата зима.

46

Калоян

преди 10 години

Ако десните легнат с вдигнати крака пред Бойко - това ще е краят на държавността в България! Реформаторският блок сега е в ролята на дърта грозна ***, която иска да е мис Свят и да движи в хайлайфа. От луксозна манекенка става мутреса, но не може от разпорена мутреса да станеш пак луксозна манекенка. :) Нещо твърде "лесни" се оказаха нашите десни...

45

Само Надка пичели

преди 10 години

Гласуваш за РЕаниМАТОРСКИ БЛОК, ГЛАСУВАШ за Костов, нооо...... ПОЛУЧАВАШ Борисов ! Бравос, ГАРГАМЕЛИТЕ вече си имат и ЛИДЕР!!!!А РБ са уредиа, от целата работа май Надка ша спечели, щото сички дет не либят Боцко ша са юрнат при нея или с отврат при БСП-то!!!

44

48282

преди 10 години

Тези двама нещастници, тези продажници, измамници и лъжци, са готови да извършат мерзост, по-голяма дори и от тази на селяндурина от с.Веселиново Разградско, когато ни предаде на комунистите! Тези двама нещастници - Петър и Радан, сега се гласят да ни предадат на сикаджийските бандити от подземния свят, на неграмотния пожарникар и на тъпия физкултурник! Ужас! Да се спасяваме поединично, сини приятели! И да бягаме където ни видят очите, да бягаме от тези огладнели за власт нещастници!

43

пенко

преди 10 години

Напротив, Петърчо! Напротев! Повече от важна е за нас, десните избиратели е дали ще има коалиция между вас и сикаджийските мутри! Много е важно! Защото, ако все пак извършите тази мерзост и ни предадете, директо се заминавайте за Банкя с гюдерийките, та да търкате гърба, задните части и други органи на сикаджийската мутра! Правете си коалиция, сно без нас, Петърчо! И никой не ти дава право да говориш от името на синия електорат за неща, които само вие двамцата с Раданачо сте си ги решили!