55

are_kulata

преди 10 години

Долу БХК, долу всички агенти и ***, продали се на Ротшилдовата ***.Сороси и други ***, болшевишки парцали, очевидно персистиращата ви компроматна война от лъжи и скандали е неефктивна и доказва колко сте импотентни.Необходимо е постоянно да бълвате за да задържите вниманието, но няма да ви се получи, ще видите за ПОРЕДЕН ПЪТ !!!

54

Анонимен

преди 10 години

ХАХАХАХ , е щом е малко бит , значи не се брой . Що за *** е този г-н Йовчев . Аз се чудя на полицаите , абе хора до кога ще го търпите този ***, да ви унижава ? Сега сигурно ще изкарат френското аташе и полицаят виновни. За Сидеров въобще няма да коментирам . ОСТАВКА за тия *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 10 години

ИЗВИНИ СЕ БЕ !СИДЕРАСТ

52

писна ми

преди 10 години

г-н Йовчев какво значи леко пострадал.Защо изобщо е пострадал.Защо сидеров си позволява такова държание а вие му се радвате.Засрамете се.

51

боян

преди 10 години

Волен Сидеров е справедливото наказание на българския народ за неговото безгръбначие и простотия. Благодаря за вниманието.

50

Анонимен

преди 10 години

Самонаранили са се, счупили са си мобилните телефони, само и само за да навредят на най-моралния политик във вселената.

49

user

преди 10 години

Интересно ми е това ако се случи с полицай от демократична Америка. Дали Сидеров няма да бъде проснат на земята въпреки имунитета, който има. Щом си позволява да го прави с пазител на закона, какво се случва с обикновения гражданин?!Май взеха прекалено много да си вярват. Г-да управници недейте да забравяте, че имаше много сериозни бунтове точно февруари.

48

AF

преди 10 години

Каква Новина ?!?!?, това е подлизурство, помиЯрщина на медии, държава, сваляне на гащите пред нахална женица от нейде си от ФренскоПЪТУВАЩ В САМОЛЕТА ФАКТ: Французойката говореше на висок глас нарочно, за да разберат всички, че е чужденка, ТЯ НЕ Е ДИПЛОМАТ, а ПРОСТа ДАСКАЛИЦА, която по дефиниция трябва да се държи интелигентно и възпитано. Възмутен от крясъците Сидеров й направи забележка да говори по-тихо и по-скромно, ЧЕ българите също следва да се уважават като нация. Оная сврака нарочно вдигна скандал, стюардесите клекнаха и я преместиха в бизнес класа (откъде накъде такова подмазване?

47

Eмо

преди 10 години

*** Болен трябваше да бъде озаптен още когато извади пищова си на магистралата срещу абсолютно невинни граждани.Колко гафа и колко мастило щяха да бъдат спестени.

46

НЕатакист

преди 10 години

Болен-е,пак ли ти,Душо ?Докога?Докато си в парламента?Аааа,така кажи,в следващия няма да те има.Вервай ми.

45

ГЮРО

преди 10 години

ЙОВЧЕВ ТИ ГОЛЯМ СРАМ ЗА ПОЛИЦИЯТА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА СЪЩИЯ ТОЗИ *** УДАРИ ПОЛИЦАЙ НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЛУЧАЯ С РУМЕН ПЕТКОВ СЕГА КАЗВАШ ПОЛИЦАЯ Е ЛЕКО УДАРЕН ЕЙ ЙОВЧЕВ ТИ НА КОЙ СИ МИНИСТЪР НА ПОЛИЦИЯТА ИЛИ НА СТАНИШЕВ ЩОМ ПОСЕГНЕ НА ПОЛИЦАЙ ТОЙ ВСЕ ЕДНО ПОСЯГА НА ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ И ТИ КАКВО ИСКШ ДА СТАНЕ ДА ТЕ ЗАПЛЮТ ПОЛИЦАЙТЕ ЗАРАДИ ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО НЕ НОРМАЛЕН

44

х

преди 10 години

Не мислете, че на Волен някой ще му потърси сметка. Комунистите и ДС служителите от ДПС няма да допуснат и косъм да падне от главата му, за тях главното е властта,кражбите и унищожаването на държавата. Просто Волен ще бъде изпран с прах "Цацаровски" и ще излезе от прокуратурата по чист от ангел,както се случва с всички властимащи,политици,олигарси и едри мутри. А народа кучета го яли. Това е рецептата за мизерията и съсипията в държавицата.

43

Човек

преди 10 години

Браво г-н министър,това значи ли,че всеки може да бие полицай,ама малко.Докога този дерибей Сидеров-Болен,ще манипулира и ще си разиграва коня.Докога трябва да се търпи това арогантно поведение и не зачитане на българското законодателство което трябва да бъде спазвано.Нали Вие г-н министър сте този които трябва да прилага и съблюдава закона да се спазва-е направете го тогава,усмирете този самозабравил се ***..........или не Ви стиска и на Вас ...........

42

снишили са се

преди 10 години

До Анонименгледавм че и по другите форуми си трайкат.Явно както казваше Тато, са се снишили

41

куче влачи рейс

преди 10 години

куче влачи рейсисус сидеров и аллах местановски нашите бащици и богове мородавни, амен!полуграмотният електорат на дпс който е на държавни субсидий и също така полуграмотният електорат на атака който е на социални помощи най-много *** и все те са жертвите така ли ****а ви мародерска? "болен здрав носи а?"

40

Анонимен

преди 10 години

Що агитката от Поз(ор)итано пак мълчи? Така ли ви каза "шефа" да правите?

39

Павлов и кучето му

преди 10 години

В силовите структури е силно влиянието на ББ и затова все с полицаи му се случват неща на Волен: сега го посрещнала цяла делегация на летището ... аман от провокации! Да вземе да го закове най-после, с тази комисия по корупция и да се приключи - явно го е взел на мушката вече! Но вероятно не зависи само от него, главният прокурор трябва да е на място и много други неща трябват - едно птиче пролет не прави! А народа се връзва първосигнално. Медиите обаче са голямата помия - в ТОВА съмнение няма!

38

Ben-Adam

преди 10 години

Siderov ne uspia da izpolzva za svoite celi Boiko Borisov, zatova go namrazi i napravi skandali....Za Siderov ima samo edno opredelenie. Gion-Surat-Pichleme.

37

ЛЕко

преди 10 години

Е щом е леко пострадал, няма проблем! Да рабираме, че е позволено леко да бием полицаи?

36

Анонимен

преди 10 години

Г-н Йовчев, не се опитвайте да вкарвате трети лица в скандала. Не ви прилича на професионалното положение.