30

....

преди 10 години

Много извратен народ сте! !! Не Ви ли е срам ? Как може да пишете такива небивалици! Да почива в мир, красивата ни Хюлия! Нямате право да опетнявате името на момичето без да знаете истината... говорете си накъде другаде такива неща! Толкова добро, умно и красиво момиче беше! Светла и памет!

29

Анонимен

преди 10 години

Докато си лягат лесно момичетата ще има и *** и убийства.Няма морал вече.

28

Andrea

преди 10 години

Това момиче върте ****** на половината ни университет... Не се учудвам. Полицията да прегледа първо да не е някаква любовна драма.

27

Анонимен

преди 10 години

Човешкия живот в България е сведен до нивото на хлебарката. Прокурори и съдии заради продажните си души не дават адекватни присъди и *** започват да си мислят, че всичко е разрешено. Всеки който е убил човек трябва да лежи до живот, а не да ги измъкват с дребни присъди защото били признали.

26

Анонимен

преди 10 години

Иван Костадинов да видиме от кой клан е тоя комплексар!Минимум 20 години в панделата и обществото нека следи този процес!Само така се произнасят справедливи присъди -В България!

25

Анонимен

преди 10 години

Чорбаджийската щерка се е въртяла около лошите герои и може би бащата се се стиснал за откупа. Айде в другия крачол...

24

Анонимен

преди 10 години

До 14 Потвърди се моята теза , че момата е правела любовни интригии на този който са го разигравали не са му издържали нервите.И тази във Варна с любовника и тя златна душа , но на мъжа и му избили нервитенепушач си купил цигари, казал че ще ги пропуши и ги застрелял.Докато има мъже-прислужници на капризите на принцеси така ще е

23

Анонимен

преди 10 години

tuka pone 90% sa tapanari draskat si i voob6te ne mislqt ,lelele kakvi psihopati e imalo tuk..... ili po to4no mi6ki v jivota

22

иван

преди 10 години

до ***-и твоят ред иде-споко

21

Анонимен

преди 10 години

Няма смърт без причини...Всеки си е заслужил смъртта,било от болест, непредпазливост, или убийство.

20

До 2

преди 10 години

Къде видя че е ***? Засрами се малко. Става въпрос за млад човек.

19

Анонимен

преди 10 години

Варненци са изтрещели тотално вече.

18

До 17

преди 10 години

Абе ти на коя планета живееш бе приятел? Не може сили за сигурност на една държава да действат на територията на друга! Ако има арест в случая той е извършен или от местните власти или от международни служби като европол или интерпол

17

do:Moderatora

преди 10 години

stiga si tril komentarite , carvul s carvul , v podkrepa na momi4eto sme smotanqk

16

SIMO

преди 10 години

Тоа Престъпник е първия задържан зад граница за убийство , при ГЕРБ просто не се занимаха с тях зад граница

15

Венета

преди 10 години

Хайде стига да ни занимавате вече с тази мисюлманка! Още малко ще политизирате този криминален случай! Това се цели, нали?

14

Алов

преди 10 години

Много вероятно да я е боцнал докато е била още топла.

13

Debora1

преди 10 години

Иван Костадинов, който е издирван за убийството на Хюлия Маджар, е бил задържан в Румъния. Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров - "Всичко, което се каже по случая, ще попречи на разследването".Очевидци, си спомнили, че в деня, в който е била убита Хюлия, го видели да хвърля голям денк приличащ на манекен, от колата си. На следващия ден така бил открит трупа на Хюлия. Иван Костадинов е завършил Техническия университет и е семеен. До кога, .. млади момичета със семейни мъже ?!!

12

Одрин1913

преди 10 години

Хвала,Болярино,за думите ти! Ако си честен ,мислиш с твоя си мозък и не си заклал майка си - не си интересен за т.нар. "общество". Както казва Ботев "...свестните днес считат за луди."Горко на тоз народ!

11

Анонимен

преди 10 години

Как беше... На пияния да бъде *** езика, на крадецаа- ръцете, а на убиеца да бъде отнет живота. Строгите закони са ни вкарали в пътя, и само те ще ни върнат обратно.Трябва да се знае че своеволията няма да бъдат търпяни. Аз съм Българин, обичам родината си и ме боли сърцето, като виждам накъде сме поели..Ног да прости младото и красиво момиче.. Дано да е на по-добро място