53

До 57

преди 10 години

Законите се спазват иначе е тази *** ,която е в София.Десет недоносчета да се представят за един милион и да ви правите на маимуни

52

анонимен

преди 10 години

56, бюлетините от Костинброд бяха измислица на продажниците Манолова, Станишев, Пеевски и Бареков, за да се докопат до властта, което се случи много след президентските избори! Недей да лъжеш и манипулираш, червенотурско подлого!

51

Анонимен

преди 10 години

КО ,НЕ.КОЙ ПРЕЗИДЕНТ.

50

Анонимен

преди 10 години

Е ТОЯ,МНООООГО КРАДЕ!!! НЕ Е ЛИ ВЕЧЕ В ЗАТВОРА,ИЛИ Е ОТ ПОМИЛВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ МРЪШЛЯЦИ,КАО КРАДКИНЯТА МАСЛАРОВИЦА...

49

stariadub

преди 10 години

До До 53Да точно така- "честен,неподкупен и спазващ устава и законите" -Уставите на БКП, най-голямата мафия.

48

До 54

преди 10 години

Избран е с булетините от Костинброд. Така ,че няма думата и ще си ходи преди Правителството

47

До 53

преди 10 години

Абсолутен *** си-ген.Марин е истински Генерал за разлика от Борисов и други измислени генерали.Бях войник когато то командваше ракетни войски-честен,неподкупен и спазващ устава и законите.

46

анонимен

преди 10 години

Президентът е избран директно от нас, хората! И това, че дава оценка на правителството, показва че е човек с мнение, и ние не сме сгрешили в избора си! А това правителство дойде с куп лъжи и интриги и вече 7 месеца лази по нервите на хората със задкулисното си управление! Марин, ти си едно изкопаемо и закостеняло старче живяло на гърба на хората и държавата!

45

Колко е жалко

преди 10 години

подобни елементарни хорица да имат думата. Пошло, низко, противно е всичко, което говореше днес този шапкар. Ограничен до крайност, по едно време почти изпадна в истерия. Тъга...

44

Един българин

преди 10 години

Президентът има пълното право да лиши от доверието си едно правителство - това дори е негово задължение, когато прецени, че е редно ! Иначе би бил просто една кукла.

43

Анонимен

преди 10 години

Пълнен червен *** при това носил зелени чорапи. Гад от всякъде, помилва такива из.оди като Дон Цеци, за да можи комунезите да разчитат на ***.

42

tuzarya

преди 10 години

В случая Марин е прав! Не президента дава оценка на правителството. Въпреки всичко на Марин му е кофти, че неможе да печели милиони, като амнистира закоравели престъпници - крадци и убийци! Добри парички заработваха заедно с Първанов от амнистиите! Спомня ли си някой колко амнистирани имаше по време на Марин?!

41

vesko02

преди 10 години

Народа даде оценка ,ама червените си правят оглушки.

40

Никола

преди 10 години

Марин: Президентът да не дава оценка на правителството, когато вашата шайка е на власт по добре НИКОЙ да не дава оценки на гея, бейа и злодея, а ние помним КОЛКО криминални престъпници помилва, в това число и Цветелин Кънчев, махай се и не показвай повече *** червен.

39

аз

преди 10 години

*** в България започва с псевдопоилитика Плевньо и завода за *** от времето на Бойко,кмета. Всяко тяхно появяване, както и на обслужващият ги персонал - а може би ръководещият ги - като ЦвЦв и проговорилата отново "постна пица", увеличава *** в България до критични нива. За това чистенето трябва да започне веднага!

38

Анонимен

преди 10 години

До Не ми е президент!За разлика от сегашното правителство, избрано от Доган и Моника, между хора от обръчите и от приятелски кръгове, Президента е избран мажоритарно от българите, а не по пропорционални листи както депутатите от БСП, ДПС и Атака, които подкрепят въпросното правителство!И още, да обединяваш нацията не означава да се прегръщаш с хора като ПЕТНОТО и ПЕЕВСКИ и с техните работодатели, нито с оная (как и беше името?) , която демонстрирала срещу Станишев, а после за него!

37

Геле

преди 10 години

И тая изкуфяла безполезна *** акъл дава!

36

Анонимен

преди 10 години

Точно пък тоя ***, дето помилва толкова видни престъпници, изобщо да не се обажда, а по-добре да се радва на незаслужената си свобода.

35

Анонимен

преди 10 години

Какво друго да каже един червен шапкар!

34

Анонимен

преди 10 години

Shit!