7

>NE MOJE I DROGA

преди 10 години

OK

6

БГ

преди 10 години

До anonim1000И АЗ СЪМ ПРОТИВ КАРТИТЕ! КАТО ТЕГЛИШ ПАРИ ОТ РАЗЛИЧНИ БАНКОМАТИ ВСЕ ТИ ВЗИМАТ НЯКАКВИ ТАКСИ,А И ТЕГЛЕНЕТО ОТ БАНКОМАТИТЕ СЪЩО НЕ Е СИГУРНО! ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НАСЪРЧАВА РОБОТИЗАЦИЯТА И ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЧИПОВЕ!

5

Всеки камък си тежи

преди 10 години

на мястото, един музикант като ти разказва за парите, а един икономист за музиката ...я също като в България :)

4

Анонимен

преди 10 години

Satanist dolen.iska da.pomogne za totalnoto zalichavane na svovodata ni.

3

Клоун

преди 10 години

*** какъв е тоя та трябва да му обръщаме някакво внимание???И аз 5 години изкарах без налични пари ама в затвора та ето ме жив и здрав.

2

anonim1000

преди 10 години

Ако нямаш пари кеш могат да те "изтрият от системата" и си беззащитен. С картите не можеш да даваш пари назаем. Не можеш да си сложиш настрана някой лев. Всичко ще е видимо за банките и тези дето те управляват. Ставаш една ходеща дебитна карта. Аз съм против картите и по друга причина - те символизират донякъде "печата на антихриста" без тях никой не може да купува (ако няма пари кеш). Против и съм и прекаленото бъркане в живота ми. А парите кеш дават независимост. Дават ти собственост.

1

Анонимен

преди 10 години

Егати тъпата позиция ?! Да бойкотираш като цяло парите, които наистина са причина за проблемите в свта е едно, ама да си срещу кеша ... Да не е станал рекламно лице на виза нещо. Не го разбирам. И ако толкова му е драма тази монета ще го светна, че има 100 вида жетони от всякакви игри, които ще му свършат работа. Това и сам щеше да се сети, ако проблемът му беше истински ама нейсе