6

outlaw

преди 10 години

аз съветвам бащата на убитото момче да взима патлака и да започва да търси този *** и като го намери да го опатка око за око зъб за зъб то така или иначе след като са му убили момчето няма кой знае какво да губи

5

varg vikernes

преди 10 години

И аз съм член на какво ли не,но това не ми помага за нищо.

4

въпрос

преди 10 години

А какво е според дебелакът марковски справедливото наказание за масово убийство, тероризъм и т.н. И доколко според него може да бъде превъзпитан човек, способен на такива деяния? Баси *** са тези, които предлагат промяната!

3

един

преди 10 години

Не бива да се взема предвид мнението на адвокатите, защото те са заинтересована страна. Ако присъдата без право на замяна отпадне, адвокатите си осигуряват доходи за вечни времена - вечно ще обжалват за замяна . Ако затвора е място за превъзпитание не би имало рецидивисти. Ама не е така. Ако питате мене трябва да има и смъртно наказани за умишлено убийство, а само за убийство по непредпазливост да остане до живот с право на замяна.

2

Х

преди 10 години

95 НА СТО ОТ ЗАТВОРНИЦИТЕ СА РЕЦИДВИСТИ,ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ СА ПРИСТЪПИЛИ ЗАКОНА НАЙ МАЛКО ДВА ПЪТИ.А АДВОКАТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ДЕЛАТА.КОЙ ИСКА ДА МУ НАМАЛЕЕ РАБОТАТА?ТРЯБВА РЕФЕРЕНДУМ.

1

fiuygiuyu

преди 10 години

о4акваите скоро и сумиста да излезе.заради изборите през май.спе4елчт ли ги бсп,пе6о сумиста е навън.запомнете го.