40

kotarakavi4o

преди 10 години

Изчакайте малко да се стопли и ще видите как нашите и румънските *** ще плъзнат към острова като ***!Лошото е,че така вредят на тези от нас, които имат планове да се пробват на работния пазар там...Да не говорим колко щети върху имиджа ни са нанесли *** до сега в Англия, а и навсякъде по цяла Европа...

39

Анонимен

преди 10 години

Chudesno e v BG! Mnogo hubavo e da ne pravish nisto, da jiveesh s pensiqta na baba.

38

usa-do 37

преди 10 години

Shto rumancite da ne sa po golemi evropeici ot nas,ako si minaval prez rumunia ,znaej kakvo e.A che v Bg ima mnogo *** I turci-pomaci I tova e fact.No kakvo da napravime kato 5 veka sme bili pod tursko robstvo.

37

:)

преди 10 години

Трябва да си тотално полудял за да смениш България точно с Англия. Това е една страна населена с бял ***, араби и ***. Климатът е отвратителен. Слънцето го виждаш през 2-3 седмици, а вали 300 дни в годината. Като боnус получаваш и най-грозните бели "жени" на планета.Thanks, but no thanks !

36

edin chovek

преди 10 години

Kakvo pravo ima pravitelstvoto na Angliq, da smqta, che tova e tqhna strana?? Ako iskate da hodite tam, deistvaite. Evtinata rabotna ruka, vinagi e dobre doshla, navsqkude po-sveta..

35

Анонимен

преди 10 години

До usaНай старата нация,ама най *** в Европа

34

*

преди 10 години

А на мен ми правят впечатление британските вестници : днес пишат едно утре се обръщат на 180 градуса ...и си викам каквато държавата такива и вестниците /но не се отнася само за Великобритания /

33

Анонимен

преди 10 години

---Фагаш,научи се да "свириш"на кавал,пък после ще ти дадем Българска гайда с едно "ручило"!

32

Анонимен

преди 10 години

Аз казах ли ви вчера че най- много 5000 българи ще отидат към Германия и Острова ще побачкат като роби там и щесе върнат *** след няколко месеца? 90% от българите разбраха че в Европа паундите и еврото не падат от небето, а се иска лишения и здрав труд за да свързваш двата края. Ако пък не знаеш език, спукана ти е работата. Ще те третират по-зле и от ***.

31

Анонимен

преди 10 години

do 27Ами с една дума мога да ти кажа че ако знаеш добре езика, а търсиш някоя фирма посредник да те уреди на работа, трябва да си най-големият *** на земята.

30

usa

преди 10 години

Егати и държавата -нема що,някакви алкохолици,ще ни дават определение за нас-Българите.Нашата нация е много по стара на земята ,отколкото тези червенобузи и рижави англичани.Не няма да отидем във вашата *** Англия,щом тоя п..ал Минчев ,го направихте аристократ във вашта държава,от *** ватман стана псевдо аристократ.Много фалшива ми изглежда тази Великобритания.Нека ви слугуват пакистанци и индийци,ние не искаме да сме изтривалки във измислената ви държава.Има много по-хубави страни от Анлия!

29

Анонимен

преди 10 години

Никога не бих емигрирал в Англия, а особено пък в Лондон. Това е един мръсен ислямски град пълен с най-долната *** на Африка и Пакистан. Кой нормален човек иска да живее в ислямско гето, където да те е страх да се излезеш на улицата след 6 вечерта. Там английският е вторият официален език, а първият е арабски. Това с емиграцията на българи и румънци го раздухват, защото са отчаяни и не могат да направят нищо за да се спасят от безпомощното си състояние. Това е загиваща нация!

28

Анонимен

преди 10 години

Britanskite izchadiq iskat ni parite , a ne samite nas kato rabotnici !

27

при некои Сърбин

преди 10 години

Че колко Българи имат пари за да отидат в Англия , поне 4 хиляди паунда требват за там , квартирата е скапа а и докато се намери работа , не е като в Германия с 200 евро с кола при некои Сърбин в строителство

26

Обективна

преди 10 години

Преди месец бях на гости у приятелка в Лондон. Градът е ужасно мръсен, пълен с миризливи *** и - внимание - всички просяци бяха местни, просеха пари и цигари, тотална деградация!

25

работа в Европа

преди 10 години

От днес 1.1.2014 никoй нема нужда повече от Фирма-посредник за намиране на работа в Европа , всеки който говори езика на съответната страна в която иска да работи може сам да подаде документи , примерно в Германия Фирма-Посредник за намиране на работа услугата е абсолютно безплатна, незнам защо само в България се плащат пари , като Агенция Анонс иска 400 евро за посредническа дейност , това си е престъпление в Германия наказуемо по закон

24

Анонимен

преди 10 години

Нещастници! Те ще се молят да дойдат у нас, но ние не трябва да забравяме "милото" им отношение! Отдавна не са това, което си въобразяват, че са! Има много по-хубави места по света, където си струва да отидем и да дадем на местните малко от нашите умения, талант и вкус към живота! Да продължават с истерията и скоро ще са принудени да се задоволяват само с приятното присъствие на арабските и африканските имигранти, които, разбира се, НЕ им източват социалната система!

23

Strict

преди 10 години

Почакайте, г-да Англичани, очаквайте ни към края на Януари. Най-вероятно към 14 Февруари за деня на влюбените. Доста нещастни и незадоволени англичанки ни очакват с нетърпение. Сега програмата е доста претрупана покрай безкрайните околои след новогодишни празници. Както знаете всичко в България се празнува по два пъти.Отрезнеем ли и сме на линия!

22

Анонимен

преди 10 години

сигурна съм, че има и доволни емигранти там. Но англичаните явно не съзнават колко голяма и качествена конкуренция имат в лицето на други държави и неизвестно защо се мислят за най-желаните на света...

21

Анонимен

преди 10 години

ува рая на земята. Надявам се повече българи да се ориентират към по-качествени дестинации за емиграция, както и към подобряване на качеството на живота на родна земя, която много оценяват след напускането й, а много и никога не го правят. Във всеки случай, англичаните биха спечелили от идването на българи на тяхна земя (наблягам на българи - образовани, честни и работливи, не малцинства, живеещи на територията на България), но за повечето българи това едва ли е най-добрия избор. Лично мнение