8

DJUROV

преди 10 години

DA VQRVAM LI NA TVURDENIQTA.DANE PODAT POSLE GENERALSKI PAGONI.

7

varg vikernes

преди 10 години

Нищо не работите.Обиколил съм цялата жп гара един полицаи не видях.Седите си на топло в офисите и това е.Клошарите са си по местата таксиджиите мошенници също.Само прибирате заплатите и това е положението.

6

Анонимен

преди 10 години

Държавата ще спре ли най-после истеричното изстъпление на пироманите. Ще озапти ли производители и търговци, които изобщо не ги интересува, че невръстни и възрастни маниаци и психично лабилни индивиди, с комплекси за малоценност, както и просто простаци с престъпни наклоннности, се изявяват като герои, като терминатори, като велики, НО ЗА СМЕТКА НА СПОКОЙСТВИЕТО, ЗДРАВЕТО, А И ЖИВОТА на нормалните граждани. И за сметка на уважението към властта, която не иска да се справи с позорния проблем ГЪРМЕЖИ, ВЗРИВОВЕ, ОТРОВЕН ДИМ ДИВАЩИНА.

5

анал-из

преди 10 години

Лех Валенса: Падането на комунизма беше грешка25.12.2013 / 09:02 часа2"Мога да кажа, че слагането на край на комунизма беше голяма грешка, защото иначе Великобритания трябваше да се въоръжава и да изразходва много повече средства за Европа, отколкото прави сега. Поляците сложиха край на комунизма и Великобритания извлече значителни ползи от това. Камерън не трябва да забравя това, трябва да направи изчисленията. Той трябва да осъзнае, че поляците сложиха край на тази система и това им коства 70 процента от икономиката им. Той трябва да разбере това и тогава ще проумее, че Европа, че

4

бай ви ганю

преди 10 години

абе този нормален ли е бе - то руснаците не можаха да предвидет това че ние ли , дето разсипахме всичко и нямаме никакво разузнаване . абе *** работа .

3

Анонимен

преди 10 години

Еми да, ние с евреите-ционисти проблеми нямаме...поне засега се стараем...

2

Бай Мильо/горския/

преди 10 години

-"Не дай бабо,да те срещне мечка в гората".....

1

езичник

преди 10 години

бе вий ги вземете пък нека не са повод. срещу християнството се води война.