23

антикомунист

преди 10 години

Мавъра и тиквата не управляват. В момента управляват комунистическите престъпници , от Атака , БКП и ДПС. Дано новата година им донесе падане от власт.

22

Анонимен

преди 10 години

И трите партии в коалицията БСП , ДПС и Атака са правени от болшевишка пикня. Доносници и агенти до един .

21

отсрочка на 3-тата

преди 10 години

Най-важното е,че не се запали трета световна война заради исраел и С.Арабия,които искат Сирия и Иран бомбардирани,което бе спряно от Путин.Ето и това коопериране е радващо душата,стъпки към сътрудничество,малки но важни за народите на две страни насъсквани една срещу друга от враговете на мира.-US and Iran"s First Joint Military Venture:Fighting Al Qaeda in Iraq (by Debka Webmaster on you tube)

20

AIMILIVS

преди 10 години

Накрая попитай себе си ти с кои си !?

19

AIMILIVS

преди 10 години

@ 62 ти не ходиш на работа , ти робуваш за стотинки и вместо да се интересуваш откъде взимат студентите пари , питай откъде взимат пари медиите да "забравят" да отразят протестите и милиционерите дето правят грешки с две нули като броят хората по протестите , питай къде са парите за саниране на разпдащите се панелки , къде са парите от далаверите с "топлото" , къде са парите от спестовните книжки , къде са пенсиите , откъде "бизнесмените" имат парите си , те ще те отведат при политиците.

18

Дяволът

преди 10 години

Искам поне един път в национален ефир да се постави въпроса КАК и ОТ КАКВО живеят любезните ни Ръкоблудни студенти. Нормалните хора ходят на работа, изкарват пари и плащат сметки + издръжка на семейство, евентуално. А те седят залостени по залите ! Какво ядат ? С какво плащат консумативи (козметика, например), храна, лекарства, режийни ?!?! На работа ходят ли ?! Кой нормален работодател ще ги търпи да не ходят на работното си място по наистина неуважителни причини/да си тръгват по-рано??!!

17

Рк

преди 10 години

Изгонихте"ултрасите"от протестите,щото искахте мирен протест,ше сваляте мутрите по мирен път.И сега ??? Молите се "хулиганите"пак да излязат,щото видяхте че със *** и плакати не става.Орешарски като ви види мирния протест и си го мести в другия крачол.Това е истината.Я си помислете,ако се съберат 10 000 хулигана от Левски,ЦСКА,Ботев,Локо, и да не изреждам всички отбори+ още толкова обикновени граждани..коя полиция ще ни спре.Парламента и депутатите са наши..

16

Анонимен

преди 10 години

nai znachimoto sabitie e vse taka ni ypravlivat moshenici prestapnici predateli koito triabva da badat raztreliani ot 1989 god do dnes e tva iztinata.

15

Възмущение

преди 10 години

Вижте какво ***,спрете да ни пробутвате глупави заглавия и новини и да ни внушавате неверни понятия! Спрете! Освен ***,*** и чалганизирани индивиди,в тази държава има макар и малко останали интелигентни хора! Аз съм един от тях и се възмущавам на начина по който манипулирате общественото мнение! Колкото и дави плаща Сороси такива евреи като него,не можете да заблудите осъзнатите хора!

14

какви протести

преди 10 години

Събитието на годината е 20% данък върху зелената енергия. За първи път някой им лръкна в джобчето.

13

страхотна новина

преди 10 години

Станишев дигна 120 кг на лежанка.

12

Анонимен

преди 10 години

Февруарските протести бяха истински- всичко останало е платено и такива като добромирова геновци,и други индивиди трябва да се разследват.Вече съм сигурен че единствено Волен Сидеров ще спре това безобразие и ще изгони нелегалните имигранти,иначе ще ни избият

11

бсп+дпс=заедност

преди 10 години

Поредното скандално назначение на БСП и ДПС. Отредиха шефският пост на Регионалната екоинспекция във Варна на дългогодишния областен председател на антиконституционната партия Ерджан Ебатин. Официално се твърди, че за длъжността е проведен конкурс. Не става ясно обаче на какви критерии е отговорил Ебатин, за да бъде избран, тъй като е нужен минимален професионален стаж от 7 години, какъвто той няма.

10

бсп+дпс=заедност

преди 10 години

В Бургас за областен координатор на ДПС са назначили Сабри бей. Той е брат на терориста участвал във взривяването на влака на гара Буново. Загинали са и невинни деца. Същия Сабри на времето е поставил бомба в курорта Дружба. По някакво чудо бомбата не е избухнала. Е какви да се наричат тогава тия властимащи?. ДПС управляват страната. Назначенията са под диктовката на Доган. Дончева и тя е заявявала, че Станишев най редовно ходел да се допитва до Доган.

9

бсп+дпс=заедност

преди 10 години

Навръх Рождество антибългарската партия ДПС с поредна провокация. В Кирковско почетоха жертвите на възродителния процес. Върхушката на ДПС, не пропусна да агитира електората си за следващите избори, като спекулативно го заплаши с нов възродителен процес и бедност.Чуха се и призиви за прекрояване на българската история.

8

АТАКИСТ

преди 10 години

Каквото сте сели, сега ще си го жънете.

7

Анонимен

преди 10 години

това не са протести

6

varg vikernes

преди 10 години

Бях ви писал имейл за класация в рубкиката мрепортер,но не получих никакъв отговор било то и отрицателен.

5

5f5

преди 10 години

Само че парите не могат да се мерят с комунистическата пропаганда която накара няколко души да сложат край на живота си по този начин февруари месец...Някой помни ли ги от управляващите или те станаха курбан за комунодепесарското благо.....

4

Анонимен 1

преди 10 години

Февруарските бяха истински, и от всякакви хора, старци, които не можеха да си платят тока, млади, които им дойде до гуша от фалш, видях сълзите и гнева и разочарованието в очите на много хора...както и да ....както написах под предна статия..идват трудни години