82

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Енергетиката на България бе унищожена от американски и европейски банкери - хем сриват конкуренцията - изградиха АЕЦ в Румъния, хем убиват икономиката, хем приватизират и вдигат цената за българина - ТЕЦ"Марица 1-3". Да не говорим за голямата далавера ВЕИ. Лошото при Боко е че им слугува с абсолютно безочие, докато БСП и останалите лакеи на чуждия капитал го правят някак си по-деликатно. Резултатът е един и същ - съсипване на страната. Събуди се, *** Балкански!

81

Тошо

преди 10 години

До Анонимен 103еи пумпал кои намали тока най-напред,от март пак Станишев ли намали тока,или ти виждаш само това което ти каже твоята любима и крадлива троина коалиция,и затова си криеш името и излизаш като анонимен,като си голям отворко излизаи с твоето име

80

Анонимен

преди 10 години

Борисов беше добър диспечер на парите на бизнеса.Интересите на работниците и гражданите се защитават от профсъюзите и гражданските организации.Ако не бяха А.Луканов,който даде парите на държавата на некадърни партийни другари и И.Костов ,и С.Сакскобургготски ,които продадоха на безценица България,сега можехме да сме поне като Чехия.Хубавото е ,че на 65-70 годишните другари децата са същите некадърници и ще фалират мощно.

79

Анонимен

преди 10 години

Умира от яд, че той не е намалил цената на тока. Един човек с болезнена самовлюбеност, нарцисист и с високо его, това го убива.

78

Анонимен

преди 10 години

До 98 . Най- неграмотния политик на 21 и 20 век.

77

Питащ?

преди 10 години

Забелязъл съм че някои политици си отиват с сълзи,сополи и прочие.....Борисов е един от тях.....но не е първия.......Винаги ми е било крайно учудващо кой хора толкова много реваха по форумите за онова пълно недоразумение Милен Велчев дето финансово загроби България?....Платени ли са тея оплаквачи?Що ли?

76

Б Б

преди 10 години

До СИТСКИ ЛОРДПърво за Наполеон-става въпрос за един тип с такова име и облечен с мундир и шапка като Бонапард(май беше изкукал индианец от Венету1)2 "Тил Уиленшпигел" съм я чел (авторът ми се губи)-помня чеТил Уиленшпигел наказваше един свещеник като го затвори в клетка и го угоява с най вкусни манджилорна дун" не съм я челИ не съм фен на Металика (освен двете им балади)фен съм на гънс енд роузес ,аеросмит и алтернатив рокът на 90 те

75

Анонимен

преди 10 години

До Истината п.50Как да не помня, 2007г. при Станишко определиха фантастично високи цени за енергия от ВЕИ, а после при ГЕРБ 2 пъти намаляваха тези изкупни цени, но бунаците не знаят! Помня, при временното правителство, намалиха цените на ел. енергията с 5%, а вече след изборите глашатаите на Станишко, започнаха да говорят за увеличение с 40%, но че те нямало да направят така, но то си беше тяхна измишльотина!Пак при временното правителство увеличиха пенсиите с 5%, а сегашното само обещава...

74

Лъсна

преди 10 години

Небръснат, нечистоплътен, сигурно и въшлясъл?Ето ви го ГЕРБ. Аааа, какво стана с онзи дето си "ЗАБРАВИ" АК играчката до палата на бунака?Я да се намери и да си довърши работата.

73

Анонимен

преди 10 години

До Кой,Кой,Кой.....Умните хора му дадоха власт,простите му я взеха...

72

muzaka

преди 10 години

На снимката:1. два пръста чело2.7години. нерадостно детство3.7 гънки мозък4.7 сачми в главата.таn. 7 прости неща в живота на Великия Гетсби със 7 дневна брада/Все пак е бивш див каратист със 7 годишен стаж./

71

Кой,Кой,Кой.....

преди 10 години

....даде власт на тази проста и нагла Тиква?????Мухахахахахахахаха

70

Boroka

преди 10 години

Позата му е наАмуджа ,които се моли на Аллах.

69

Boroka

преди 10 години

Тоя се мисли за някакав Гуру.

68

Boroka

преди 10 години

Имам директен въпрос: Различава ли се ритуалът при колене на черна кокошка от този при обикновена такава?

67

анонимен

преди 10 години

Още ли ни занимавате с тая зелена кратуна

66

Тиква - тъпа мутра

преди 10 години

Тая мутра - цар на трафика на амфетамини колко трябва да си плаща, че да му публикуват простотиите в пресата.А иначе как няма да се вдигат цените когато умишлено не се развива най-евтината енергия - АЕЦ. За това ББ е получил първо политическа подкрепа за съсипване на държавата и второ от неговите приятели мутрите, които "инвестираха" парите от наркотрафика в т.н. соларни централи.

65

Б Б

преди 10 години

До СИТСКИ ЛОРДНа Фенимор Купър е "Ловецът на Елени",също така "Последния Мохикан" и др.Гугъл използвах за да видя първото и второто име на германката(много е завартяно) знаех само фамилията -Хенрих

64

ДО 79

преди 10 години

До Анонимен Твоята не ти ли дава ,странно на всички дава на теб не .на тази чанта *** и казвах да не гълта но на не слуша и се роди такова *** като теб .

63

СИТСКИ ЛОРД

преди 10 години

Тиквата е толкова ***, че даже не знае сигурно колко са частите на Винету , а те са 3 :))). Да не говориме, че Карл Май има много по-велики книги от тази. А на пичa, който се пише Б.Б , я ми кажи книгата, в която Карл Май описва Наполеон . Това го няма в гугъл, чел съм я преди 25 години, но го помня все едно е вчера ;). Наздраве с Металика и......... пиене да има :D.