54

Капитан Петко Войвод

преди 10 години

Ако продължава това ,скоро ще има сблъсъци на етническа основа,не може някакви *** да оскверняват Български паметник и да им се разминава !!!!

53

Анонимен

преди 10 години

Как предупреждение, те трябва да са в затвора, ако изобщо съществува българска държава!!! Навсякъде в нормалния свят първо щяха да ги затворят и после да разследват и да им друснат доста години, за да знаят всички, че има ред, законност и морал. Както знаем и както предупреждението отново потвърждава, България няма нищо общо с нормалния свят!

52

бсп+дпс=заедност

преди 10 години

Навръх Рождество антибългарската партия ДПС с поредна провокация. В Кирковско почетоха жертвите на възродителния процес. Върхушката на ДПС, не пропусна да агитира електората си за следващите избори, като спекулативно го заплаши с нов възродителен процес и бедност.Чуха се и призиви за прекрояване на българската история.

51

Анонимен

преди 10 години

Братята гърци са го измислили и са го записали черно на бяло за да станеш полицай,военнослужещ,депутат или президент трябва да носиш гръцко име по баща.

50

Анонимен

преди 10 години

Бг военни ! Няма ги при живите,няма ги и при умрелите ,но са записани за храна...Колко ли моско пънговци и ген.шишковци храним с данъкоплатските си пари ... И защо ли!? Не трябваше ли с махането на наборната да махнат и другата казарма и нямаше да имаме тоя аскер днес. Много страни в европа не издържат военни: Лихтенщайн,Люксембург,Ватикана и др. И са много пред нас... Не хвърлят 2-3 процента бвп на вятъра като нас...

49

BG

преди 10 години

Потърпевшия Пръмов отправил към тях обидни думи ?!? Според генерала, как човек се обръща към пияна *** уринираща в центъра на града и на всичкото отгоре на паметника на едни от най-видните българи (благодарение на които е построен първия университет в България !) ?!!?"Много се извинявам господа военни, простете за нахалството но случайно да се чували за едно нещо наречено ТОАЛЕТНА, извинете още веднъж за безпокойството и приятна вечер"Е, ПРОСТО ВОЕННАТА ПРОСТОТИЯ БИ ВСИЧКИ РЕКОРДИ !!!

48

1

преди 10 години

аре Уволнение бе шапкар смотан.Вие сте срам за пагона!

47

Анонимен

преди 10 години

Ако стане война май първата битка ще м/у стрямската и тунджанската бригада ! :(

46

смешна турска армия

преди 10 години

Генерала е срам за майка България. Недстоен страхливец и предател. Халал да ти е аскера генералче.

45

a

преди 10 години

нема цар нема генерал ето ясно се вижда че никои не сме е да мъти водата на доган паша,никои не посмя да накаже тия амуджи за тази им постъпка при положение че са под пагон наказанието им трябва да е и по тежко от на обикновен гражданин,военния съд за какво е ,ама не нали са от онеправданите на тях вече всичко им е позволено

44

Анонимен

преди 10 години

Отврат ... генерала е най-тенденциозното нещо в цялата работа ... Да брани тези пияни *** и *** като собствени деца! Не армия а аскер е това...

43

бай Петко

преди 10 години

И лудия бягал от пияния...Другия път като още по-обилно се облекчат, пак ги предупреждавайте. Оня, комшията, апачик иска и Кърджали, вие още ги предупреждавайте докато не обърнат автоматите. Еййй, политици, прехвален светец и Богу не е драг. Наказвайте строго за да ви слушат !

42

маане

преди 10 години

а ве, накрая ше излезе че пазвантина на дискотеката е уринирЪваал върху защитниците на бг от отомански произход, пребил ги е и насрал паметника а за да прикрие таа случка е разбил бутилката от главата си с което е увеличил шанаса си за оцеляване. генералите и министрите ще наградат 4-та башибузук с ордени за раброст и медали за защита на куртурнуту гяурско наследство. да здраствует булгурская армия турецкого произ- хождение! ура другарито и сишкото КЕЧ - само за 3 бройка на баламатума- строй са!

41

Даимготурна

преди 10 години

накрая ще изкарат момчето виновно, че им е подвикнало и те са се напикали от страх точно при паметника

40

Един българин

преди 10 години

Сега трябва за наказание да ги накарат да се облекчат в тревата до джамията - това също няма да е поругаване !

39

Един българин

преди 10 години

Присъдата е - предупреждение за наказание със строго мъмрене. А битият да не им е пречил при изпълнение на служебните им облекчения ! Велик е нашият войник, имаше такава една песен.... !

38

evgeni1234

преди 10 години

"Сичкото КЕЧ на баламатума! Кой окраде на старото Асан контифюра(p)!"

37

Анонимен

преди 10 години

Abe i edin bivsh ministar na vatreshnite raboti v Pleven pikaeshe na fontana na gradskata 4eshma ama

36

BG

преди 10 години

Добре, да "приемем" че наистина са били пияни, пикали са в градинката (в центъра на града !) и скандала е битов.Какво излиза по думите на фуражките - не дай си боже някой пияндурнук да всеме да ви се изпикае в градинката, двора, центъра на града или някоя обществена сграда и не дай си боже някой да му направи забележка ! Пияндето може да ви пребие, като след това ще каже естествено че сте го "псували" и ще се отърве напълно безнаказано с ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!!Е...си "правовата" държава !!!

35

Анонимен

преди 10 години

Ген. Шивиков, аз Ви вервам,така е. Войниците са слагали цветя на паметника, а битият пиян младеж е бил мазохист и сам се е удрял, но му е дошломалко и си счупил бутилка в главата от кеф. ЖАЛКИ сте.