69

alkap

преди 10 години

това е пешеходец, който извърши нарушение, пресече неправилно или нещо друго и ако той е шофьор, да му бъдат отнемани 6 точки от свидетелството"NE az predlagam da se izkarva svidetelstvo za peshehodec hahah. Zaobikalqne na mokra petoygylna plochka, preminavane na visok bordur s bebeshka kolichki i drugi skeitarski umeniq Vse genii v toq parlament ve ei koi goce delcev koi ot plievien.

68

Анонимен

преди 10 години

скоро *** ще ни забранят и дишането...

67

boyko_stoew

преди 10 години

Адекватно да се приложи и спрямо ДЕПУТАТИТЕ:1.Всеки Депутат ,със стаж до 6 месеца да идва в Парламента с придружител.2.Да няма право да гласува без да е питал Шефа на Парламентарната група.3.Ако се гласува закон в ущърб на Гражданите,СОЛЕНА ГЛОБА да отнесат Всички В ПАРЛАМЕНТА.

66

Темерут

преди 10 години

Има уникално *** предложения! Отново! Ще приемат нов закон за движение по пътищата, ама друг път! Например тая идиотска клауза за излизането от пътя, и челния удар, който я е предложил, нека си шибне главата със засилка в първата срещната стена! Питам се, депутати ли правят предложения за изменения на закони, или пълни ***!?

65

запознат в детайли

преди 10 години

И какво правим с тези шофьори, които са с психични отклонения?Всички знаем колко лесно се издава медицинско свидетелство за водач на МПС и колко лесно и как се минават психо изпитите...Не само на пешеходците трябва да се отнемат точки ако са с книжки! И на велосипедистите - също! А тези които нямат книжки,но нарушават закона - по-голяма глоба!За младите водачи не е хубаво да се ограничава скоростта им в града, а за магистралата трябва да е 120 за да не са пречка на другите.

64

kotarakavi4o

преди 10 години

...всеки, който се вози при пиян шофьор, ще отнася солена глоба...Това добре, но как бих могъл да знам, след като нямам техническо средство с което да тестувам за да съм сигурен.А какво правим ако шофьора е употребил 'други упойващи вещества' или има следи в кръвта си от тях - например да се е напушил на нЕкакъФ купон вечерта и да ги развозва на сутринта... Или какво правим ако шофьора е под наркотични матряли?! В много случаи изобщо не им личи. Какво правим в тези случаи ако сме пасажери?!

63

сопол

преди 10 години

и политиците трябва всеки ден да духат преди след работа за алкохол. колко ли *** от тях гласуват пияни и определят бъдещето на държавата

62

сопол

преди 10 години

хванатите с алкохол трябва 1 година всяка седмица да дават кръв и урина. повечето българи са алкохолици, така че не виждам и седмици как ще издържат. да им пишат диагноза алкохолик и без право на управление на мпс доживот. как една глога и от 1000 лв дори ще спре алкохолик да кара пиян. трябва да спрете българина да пие като ***

61

sopol

преди 10 години

всеки ден получавам доказателства, че по *** от българина няма. и когато 18 годишен кара с по ниска скорост всички други трябва да го изпреварват, т.е. да навлизат в насрещното. от тук следва повече челни катастрофи и повече жертви. НО повече пари за погребалното, КАТ и фирмичките за шофъорски курсове. единственият проблем идва от това , че часовете по кормуване протичат при до 30 км в час. то с колело кара човек по бързо. ама научете хората да карат нормално и тогава ги пускайте

60

чекайте малко

преди 10 години

Нова книжка ще трябва да изкарват и шофьорите, които направят челен удар или блъснат пешеходец. това е УНИКАЛНО ако удърът не е много челен кво ПРАВИТЕ *** работите ли в комисията да събирате приходе без да създавате условия/..... ПИТАЙТЕ хидроинженерът на републиката *** той да ви каже как да са ЗАКОНИТЕ ............

59

Аман от майстори

преди 10 години

Ако млад шофьор до 1 година направи нарушение поради НЕЗНАЕНЕ /НЕПОЗНАВАНЕ/ на правилника,третиращ конкнетното произшествие,да се наказват този,който го е учил в курса и който го е изпитвал и му е дал книжката.Тогава поне в такива случаи рушветите стават безсмислени.

58

Юрист

преди 10 години

До чекайте малко Чекай и ти малко: ти пиян ли си или луд. Или просто си си такъв...по рождение!?!

57

Анонимен

преди 10 години

Законотворците творят закони,които всички нарушават,а най-големите нарушители са самите законотворци.Законите по пътищата трябва да бъдат много строги,но те не променят нищо.Все едно да казваш ,че си обиколил света,защото отлично познаваш географската карта.Огромна е разликата от написването на законите до тяхното справедливо прилагане.

56

чекайте малко

преди 10 години

не съм адвокат ама всички актове на МАЛУМНИЦАТА БУРДЖИЕВА ДЕТО ДЯДО И Е ПРОФЕСИОНАЛЕН УБИЙЦ НА ХОРА ЩЕ ОТПАДНАТ В СЪДА.......няМа как физически да знаеш дали ТОЯ ДЕТО ТЕ ВОЗИ Е ПИЛ...По същата ЛОГИНА на БКП терорист БУРУДЖИЕВА Е генни на УБИЙЦА ЩОТО ДЯДО Е УБИЕЦ....ДЕМЕК АКО СЪМ ЗНАЕЛ ЧЕ Е ПИЛ МОЖЕ ДА СЪМ ЗНАЕЛ ЧЕ ТОЙ ИСКАЛ ДА УБИЕ ОБАМА ИЛИ ПУТИН....ТОВА СА НЕНОРМАЛНИ РАБОТИ НА ИЗВРАТЕНИ ВЛАСТ ИМАЩИ ТИПОВЕ

55

gtf

преди 10 години

е хубаво де, да ода с дрегер, като ме вози някой ?

54

vesko02

преди 10 години

Да очаквам ли въвеждане на пътни листове за личните коли и постоянна връзка с НАП ?

53

przit

преди 10 години

Закона трябва да се мисли от инструктори, тираджии и автобусни шофьори. Не от едни путаци дето се возят.

52

по супер идея

преди 10 години

Предлагам всички взели пари от европейските фондове, които са раздадени от управляващите тези фондове в България, да обявават резултатите си от това финансиране в специален сайт в публичното пространство на български и английски. Мисля, че това е достатъчно, за да се спре да се раздават пари на тъмно, които са загубени за обществото.

51

по полезна идея

преди 10 години

Предлагам всички забогатели от приватизацията да бъдат принудени или да правят дарения за наука и здравеопазване или да полагат обществено полезен труд 5 дни в месеца. Смятам, че това е справедливо, защото те забогатяха, но обществото в държавата обедня.

50

беззконие

преди 10 години

ей . *** ченгета . каквито и *** закони да подготвяте . секи акт атакуван в съда отпада , така че не се зорете много . аз цел живот си карам и си пийа . като ме хванат и не давам никакви проби ни на дрегер ни крвни . и като идем пред съда . и ги попитам - господа полицаи вие какви доказателства ще представите че съм карал пийан , . никога не сам правил ПТП. тогава вече работата е друга .но ей така да те спрат и да те карат да ,,духаш,, да си *** майката .