22

Ники

преди 10 години

Откога крадците са политически затворници!?този е откраднал 15 милиарда от Руския народ.

21

Анонимен

преди 10 години

Новият светец. Символа на демокрацията и борбата срещу тираничния и кървав режим на кръвожадния диктатор Путин. Сега пропагандата ще го развяват като знаме и ще го развеждат и показват като мечка. Може и нобелова награда за мира да му дадат на този престъпник, откраднал милиарди от държавата.

20

Анонимен

преди 10 години

След осъждането на Ходорковски останалите олигарси разбраха, че Путин не е техния човек във властта и ги очаква същото. И вместо да има "лов на олигарси", останалите или избягаха или се превърнаха според думите на Путин - във високо печелещи "работници" които работят за интереса на държавата.

19

до 15

преди 10 години

Путин не е принуден да разменя никой, нито да дава обяснения на когото и да било, още повече на САЩ и Германия, сега САЩ и Германия се съобразяват с Русия - видяхме какво стана в Сирия и Украйна. Путин се води от законите, в Русия има закон според който един престъпник след 10 години в затвора има право на молба за помилване. Престъпникът Ходорковски е подал такава молба и Путин е решил, че 10 години са достатъчни и го е помилвал с указ и заедно с други престъмници, не е единствен.

18

Джонката

преди 10 години

Ох на мама невинното билионерче , на 27 години станал най богатият човек в Русиа . Ама продавал банички на гарата и леко полеко събрал пари да си купи банка на 27 и на 28 вече си купул и нефтена компания. Ех дано така и наще олигарчета да ги вкарат за по 10 год ...

17

БМ_21 Град

преди 10 години

Кой е този ухилен престъпник на снимката ... Миша Ходорковски комсомолски активист от т.н."комитети за научно-технически прогрес", мошеник от класа успял да заграби 70% от бившите съветски запаси на петрол, не без помоща на пияницата Ельцин! След като си присвои милиарди се усети, че е "нагазил лука" и започна да се прави на демократ- дежурният номер на всички престъпници за да получат закрила от Запада Номера обаче не мина и престоя 10-на години в панделата малко са му, трябваше още да гние там

16

Анонимен

преди 10 години

Порадвайте се: *** youtube com/watch?v=-hrJz1OjZYs (сложи точките)

15

Анонимен

преди 10 години

Много рано са станали фашистите от Атака и вече напълниха форума с примитивния си анти-семитизъм. Хайде сега при Волен да му казвате как скромно се живее, а той да ви казва че е спестявал от закуски за хотелите в Париж. И фашистите ни са едни такива - селянин за бой се стяга.

14

Анонимен

преди 10 години

А дали е закусил преди интервюто?Прилича на дявол.

13

Щирлиц

преди 10 години

Путин е разменил този безродник ! Друго обяснение нямам с бързото освобождаване и заминаване ! Явно бая е настъпил САЩ и Германия с ареста на този топ агент за влияние !

12

barry8

преди 10 години

сега ще си купи един отбор от Бундеслигата или Премиършип и всичко ще продължи нормално

11

Анонимен

преди 10 години

Обаче са го превъзпитали успешно:"...но все пак изпратил писмо до Путин, в което го информирал, че няма да участва в политиката или да води битка за активите на бившата си петролна компания."

10

_anonimen_

преди 10 години

Защо сте недоволни, "че ви занимават" с Ходорковски, бе другари ...ето ... често пишат и за подвизите на Путин, Ким чен ун ... трябва да пишат и за Кастро за да е щастието ви пълно.

9

Разобличителя

преди 10 години

В миналото от Ходорковски се искаше следното:Чрез парите които му се отпускаха от кръга Ротшилд,той трябваше чрез Юкос-Петрол да изкупува най-големите Руски държавни компании в областта на нефта и газа,след което да пусне техните акции на борсата,от където те да преминат в ръцете на поставени компании от кръга на Ротшилд.Разобличителя

8

Анонимен

преди 10 години

Боли го пацата.Колко пари има тоя? 20 милиарда? Повече?Сигурно с тая сума затворът му е бил като хотел.Сега ще се сцепи от лукс и охолен живот.

7

ХАХАААА

преди 10 години

ХАХАХАХААА-СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТОЗИ ХАЗАРО-ЮДЕЙ--ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК И КРАДЕЦ--НЕ ГО ЖАЛЕТЕ ДЕ--ПОН 1 МИЛИАРД Е СКЪТАЛ В ШВЕЙЦАРСКИ ИЛИ АНГЛИСКИ БАНКИ...!!!!

6

_anonimen_

преди 10 години

този е лош престъпник, защото другаря Путин казва така ...а ние сме верни на другаря Путин, защото той ще върне комунизма и СССР.Дерипаска, Абрамович и другите олигарси близки до Путин са изкарали всеки цент с труд и упоритост, защото другаря Путин казва така, а ние сме му верни и му вярваме !Венсеремос! Но посеран! Рот фронт!

5

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

До западни ценностиТова са прословутите юдейски ценности...

4

западни ценности

преди 10 години

Подобно на газовата принцеса Тимошенко, този криминален престъпник, Ходорковски, който доказано е мамил, крал и лъгал, на Запад го посрещат като герой! Това ли са прословутите западни ценности? Да крадеш, да мамиш, да лъжеш, да подкупваш?

3

Българин

преди 10 години

Въпросът е ще има ли български "олигарх" зад решетките за кражби и данъчни измами ?Да влезе в "панделата" и след това да се "прави" на политически репресиран.