5

Анонимен

преди 10 години

Всеки месец ми удържат немалка сума от заплатата за здравно осигуряване. От 5 години не бях ходил на лекар и от две седмици имам упорита кашлица. И сега ГП-то ми казва че трябва да си платя рентгеновата снимка защото е края на годината и тези които касата поема били свършили? Това справедливо ли е?

4

АНТИМУТРА

преди 10 години

БУДА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА УЛАВ А ДА ВЪРНЕ ИЗХАРЧЕНИЯ РЕЗЕРВ НА ЗДРАВНАТА КАСА !!!!!!!!!!!

3

bolka

преди 10 години

Неприемливо и популистко решение.Първо: разликата до 2,90 лв. е толкова малка, че не е решаваща за пенсионерите с ниски доходи. Защото при личен лекар не се ходи 4 пъти в месеца примерно, а ако има такива случаи, то те са вследствие на некадърен джипи или вманиачени старци.Второ: ефектът е само настройване на работещи с/у пенсионери, а може би това е целта?Трето: много по-скъпо излизат лекарствата на един пенсионер, отколкото преглед при личен лекар.Стига с тези *** преференции, досадни са.

2

БУДА-ла

преди 10 години

Ама облекченията не трябва да са за Пенсионерите, а за младите хора в България! Дъртите цял живот ги отгледа Комунизма - жилища им даде, евтин ток, евтина храна, безплатно здраве и образование, евтина почивка на море, деца им направи... Сега на младите даже вече и деца няма "кой да ни направи" - научихте си Дъщерите да се правят на интересни, да се дърпат и да искат пари за секс и сега чакате да се възроди България... И привилегиите пак за Пенсиите...

1

vesko02

преди 10 години

Кой ги брои данъкоплатците за живи?