90

Спонги

преди 10 години

До DemosРеформаторският Блок няма и не желае да има нещо общо с мутро-милиционерската партия. ГЕРБ не са десни. Реформаторският Блок обединява десни и либерали и има една цел - Реформи! колкото и да се пънат ченгетата и червената пасмина няма как да се противопоставят на Истината и на Интелекта. Надявам се да се появи и ясна интелигентна алтернатива в ляво и накрая в НС да влезнат само интелигентни хора, а не завършилите Раб Фак като ББ, ЦЦ, Миков и Манолова.

89

Анонимен

преди 10 години

Какво мога да очаквам от стари лица, НЕдоказали се през годините, които започват съвместното си дело с признанието, че са направили много компромиси?!

88

Анонимен

преди 10 години

Погледнете снимката, най-доволен е турчина, той ще може вече директно да иска в български окръзи да управляват турците !Куневата се напъва да покаже, че е нещо аЛукавия се радва, че и той може да близне кокалче.Предатели на България и българските национални интереси, тоест нови еничери .

87

Анонимен

преди 10 години

"колбас"?!...

86

Suleimanov

преди 10 години

chestito na novite partii!dobre sa doshli i oste po-novite partiii sred bg narod - naprimer siriiskata partia.ama edna nova podrobnost...na sledvastite izbori ste izbirame majoritarno v bg...i ot 01.01.2014 godina nyama da ima subsidii za bg partii ot bg narod. stop bg levove za bg partii...ne sa bolni ot masov mor, ne sa invalidi ot bg voinite, ne sa raneni buntovnitzi ot bg vastaniata i bg aktziite, ne sa yatatzi, ne sa partizani...

85

Търсете пaртия

преди 10 години

Търсете пaртия с идеи,която предлaгa конкретни стъпки зa излизaне от товa положение,която следвa принципите си. Колкото и дa не ме кефи Aтaкa е тaкaвa

84

Анонимен

преди 10 години

Няма лошо.Нека се обединяват,коалират и създадат нещо по нормално и трайно.Нека са някаква алтернатива ,дясна алтернатива и баланс на политическото у нас.Че ГЕРБ никога не са били десни като идеология,още по-малко като практика или пък демократичен строеж и партийно-организационен живот,даже и като фразеология не приличат на десни.ЕГОлидер с воля и желание за всеобхватност и възхвала и чета безмълвни заблудени,***,нагаждачи и кариеристи с мотото"Шефа си знае работата,споко,и за нас ще има.Лесно е да заченеш нещо,трудното е да го отгледаш,подготвиш и научиш да побеждава.

83

Demos

преди 10 години

Да ви кажа за какво иде реч. Боко всячески се мъчи да създаде сателитна партия, чрез която да си гарантира мнозинство на следващите избори. Само че до следващите избори нито от ГЕРБ, нито от реформаторският блок ще остане нещо. Напразни илюзии за Кратуня и напразни надежди за нещастният български народ!!!

82

Demos

преди 10 години

Хорица идеалисти, това не е реформаторски блок, а банда ***, които всячески се опитват да се доберат до депутатската далавера. Не им дреме нито за България, нито за вас или мен. За тях важна е само яката далавера. В началото и аз се бях ентусиазирал да влезна в партията на Кунева. Дори ме включиха в една работна група за съставяне на платформата. Като видях какъв *** е там, избягах с триста. Беше се събрала някаква *** ***, която се чудеше само как да се хвали. Направо ужас!!!

81

БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!

преди 10 години

Честито и умната.Не всеки спор трябва да води до разцепление.Първото и основно мислене трябва да ви бъде,че ще работите за добруването за народа български,а не за партията си.Бог да ви дава сили да се справите с октопода.

80

Demos

преди 10 години

Познавам дясната ръка на Куневица - Киряков. Това мазно същество се хвали наляво и надясно, че това му е десетата партия, която учредява. Идеали, морал и прочие са непознати неща за него. Ако му предложат депутатско място, готов е едновременно да се кандидатира от ГЕРБ, БСП, Атака, НФСБ и ДПС. За такъв червеи ли искате да гласувате, седесари отчаяни?

79

@@@

преди 10 години

Желая успех на Реформаторския Блок.Дано и Синьо единство" подпише документа. Сега трябва единна десница срещу 3-ната мафия!

78

Анонимен

преди 10 години

Нормалните гербаджии би трябвало да се радват на новата формация и да й стискат палци да влезе в следващия парламент. Така ще имат нормален десен партньор за коалиция и изпращане на сегашната червено/кафяво/турскосиня хунта в небитието. Вместо това, те злобеят срещу РФ дори повече, отколкото срещу хунтаджиите. Странно и срамно. Докато е така, хунтаджиите ще си правят каквото си искат и ще досъсипят България. ПП. Обратното също е вярно - феновете на РБ смятат ББ за по-голям враг от Станишев, което е абсурд. Освен това злобеят срещу движението 22 септември, което е също абсурд. Докато е та

77

Анонимен

преди 10 години

Nai interestnoto , ot kade tiq pari za novi partiq !!!

76

Demos

преди 10 години

Като вземат да редят листите, ще се разпаднат като атомна бомба по време на взрив! Но това е по-малката беда. Като гледам как партията на Куневица се влива при новият излъскан гуро Бареков, партията до изборите ще остане в състав само от трима човека - Кунева, Киряков и онова ***, дето преди беше министър на образованието при стария излъскан гуро - Кобурга!!!

75

ффф

преди 10 години

РБ ще развали сметките и на едните и на другите комунисти. Затова навсякъде го очернят!!!

74

ТВ

преди 10 години

Сега РБ ще направи грешката на Кунева - огън по ПЕРБ. И ще види как му се топят процентите.

73

к. станев - ст.з.

преди 10 години

сега да изчакат 4г, до следващите избори да ги видим колко ще спечелят и тогава ще говоримче сега тъкмо взехме власта и не искаме да я делим с тези ***

72

Granatomet

преди 10 години

А сега идва ред на пропагандата :5 х 0 = 6%Толкова чувалчета са им заделили

71

започва да се разпад

преди 10 години

Пет партии учредиха съюз Реформаторски блок. Очакванията са, от утре блокът да започва да се разпада!