38

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Крадците и те се подготвят за "голямото изнасяне"!

37

Анонимен

преди 10 години

Село София се присмива на гражданите си :)))))

36

yasensl

преди 10 години

Не тръгват си от най-голямото село все пак в София има най-много ***.

35

MAAFAKA

преди 10 години

Сега е момента да преброите СОФИЯНЦИ !!!!!Пък да видим :D

34

varg vikernes

преди 10 години

прибирате се по селата си а

33

Наско

преди 10 години

Понеже виждам ,че много се карате на тема софиянци и провинциалисти да ви кажа ,че държавата ще изчезне след 30-40г. и ще стане същото както когато са настъпвали турците, не сме се обединили, не сме приели заплахата на сериозно и всички знаете какво е станало.Аз предлагам да свалим правителството ,да променим изборния кодекс и да докараме българи от чужбина необвързани с ДС и Комунизъм (да ,има ги !!) и да си оправяме държавата ,че да няма софиянци и провинциалисти ,а да има граждани !!

32

Анонимен

преди 10 години

Защо се дават допълнителни почивни дни по празниците? Естествено, че заради т.нар. софиянци. Единия ден, за да стигнат до селата си, а другия, за да се върнат.

31

КуРти

преди 10 години

Заминавайте и да не се връщате селяци!

30

мене

преди 10 години

ПК - пес'тин коняКН - крайно некадъренСО - след околовръстното или софиянец отскороАре чао, довиждане, приятни сънища, лека нощ. Мерси.

29

БУДА-ла

преди 10 години

Е как така? Какви 500 коли на минута?! Нали утре е редовен работен ден?!Хм, 500 коли на минута?! Знаеш ли колко гориво, колко винетки, колко зимни гуми, колко застраховки, колко данъци са това?! Абе, май България, не е чак толкова бедна??!! Поне някои хора...

28

Анонимен

преди 10 години

До AniТова са пикови стойности по всички направления взети заедно. Не се пали от това, че преувеличават. Проблема разбира се е наличието на светофари по Цариградско и други големи пътни артерии, които не би трябвало да ги има.

27

varnenetz

преди 10 години

Във Варна е точно обратното , взлизат повече коли отколкото излизат . Това е супер ! Усеща се коледната лудост ,направо гъмжи от народ ! Весело изкарване на всички !

26

pepe

преди 10 години

И аз да пожелая на всички лек път и весели празници. До тук я докарахме от 60 години противопоставяне. А всички знаем, че най-отявлените плюещи страдат от синдома на първото(най-много второ) поколение.Останалите просто са над тези неща!Още веднъж, весело изкарване на всички!!!

25

Ani

преди 10 години

Някой дали си представя колко коли трябва да има в София че по 5оо на минута да я "напускат" при положение че повече от 20-30 немогат да минат на сфетофар...Не оспорвам трафика ама все пак трябва и да се мисли като се пише и говори..

24

Анонимен

преди 10 години

Лек път на всички! И карайте по-бавно, че ще има много движение и всички ще са изнервени - да не станат празниците черни.

23

Коки

преди 10 години

Утре зарязвам колата и се качвам на трамвай номер 5. Хем ще почна да пия от обяд, хем ще получавам остри болки в долната част на торса за колите, напускащи София на минута.

22

ДАУН

преди 10 години

Що така бе,пишман столичани :))))) Що напускате "любимото" си място :)))

21

Анонимен

преди 10 години

Много немски коли на снимката, българинът май не разбира от автомобили. :)

20

Анонимен

преди 10 години

Айде, Обеля, Овча купел викат на останалите "селяни". Аз след малко напускам София и тръгвам за Залцбург да карам ски, понеже съм селянин Изкъпи се предварително.Там не се хвърля нищо на улицата,не се плюе и люпят семки,не се крещи.Ските сам ли си ги прави?

19

Анонимен

преди 10 години

И без да чета тази новина го установих - нямаше жив човек в Кауфланд :))