26

Иртишина!

преди 10 години

Иртишина! Тампере, Олимпия, Жилина, Бате Б, подкрепят милиционерите от Подуене! Победите над комунистическият де се отбор са слава за малките селища в незнайните части на Европа и Азия!Чоплете семки милиционери, и бъдете горди със славният подуенски отбор!

25

superMuzzy

преди 10 години

Do...26Абе ***.Розовите и гол не в караха а на Вас пак съдията ви виновен!!!Най напред преброй колко "леви" крака има у *** ви и тогава грухти!

24

gost

преди 10 години

ако дуспите смята за елиминиране засрамете се и не пи6ете прстотии елиминиране се казва с игра или биене в редвното време а не да се 4удят как да изла4ат победител 4е да се не сардят 4е с тази игра са заникаде в европа

23

Анонимен

преди 10 години

Кой гледа още *** ни първенство и мардите които играят в него,направо се чудя.

22

Никола

преди 10 години

Кво реве пак Тройчо бе еее , недадена дузпа за ЦСКА , ама недадена и за Левски абсолютно идентична и то в края на мача ! Кой му е виновен на Тройчо Симитлийски , че кьопавите му футболисти не могат да вкарат от 2м. Съдията подпирал Левски , ама това вече е друг мач , по едно време статистиката беше 22 фаула в полза на ЦСКА с/у 11 за Левски , при всяко единоборство оня надуваше свирката в полза на чорбата , смазващите влизания и хокейните похвати на чорбарите ги пропускаше . Плачльото Тройчо !!!!

21

exe

преди 10 години

Хубавото в БГ футбола от последните 20 години е, че младите фенове могат нагледно да видят какво значи един отбор да бъде подпиран, закрилян, обгрижван, тикан, спасяван от цяла една държава и цял един аминистративен апарат. А друг да бъде мачкан, унижаван, пренебрегван, спъван по всякакъв начин. Сега единият е Левски, другият ЦСКА. По комунизма първият беше ЦСКА, а другият Левски. Разликата е, че умният и сериозен отбор може да се възползва от такова положение и да извлече дивиденти освен за себе си и за страната си. Да мачка Европейски грандове, да показва класа, да произвежда световни футбол

20

varg vikernes

преди 10 години

Шумен мрази Цска.

19

GERB=lefski

преди 10 години

Супер нареден мач ! Жалко че дори цесекато ляга на подуене ...СРАМ !!!

18

муспи

преди 10 години

Беше време когато да кажеш - само Левски долу ЦСКА се отиваше в Белене. Левски е бил отбор на централна София, националния стадион е построен на неговото игрище, конфискувано от властта, и за утеха му слагат името Васил Левски, още повече че тогава тази власт е променила името на Левски на Динамо. ЦДНВ е основан от Народната власт и вкаран направо в А група, докато други отбори водят борба за това. Само това нарушение го прави нелегитимен, а какво още - цял роман!

17

Анонимен

преди 10 години

Подуене е велика сила! Доказахме го с този мач. Подуене е велик отбор!

16

Анонимен

преди 10 години

ЦСКАрино Друми, маай смо ти си видял Дузпата в това положение, ама карай да върви, букви да има в сайта ви ..

15

До "муспи"

преди 10 години

*** и отчавайщо неграмотен / дуСпи, билЕ, да не говорим за запетаите и т.н./ - типичният привърженик на Левски и някои забравени вече управляващи! Докато живеете единствено и само за победа над ЦСКА никога няма да бъдете на ниво - НИКОГА!!! Да ви е честита "победата" и да не забравите да почерпите и главния съдия!

14

Честен

преди 10 години

Честито , *** ! Хиляди подаръци от съдийте ,а в Европа халката ви хлопа! Пак ще ви *** анонимни *** (не че вие не сте)! Не става само с аванти трябва и игра! Вие сте пълна скръб и ако не ви се помага реалното ви място е 10-12- то в борба за изпадане! Другото е явно! ЦСКА размаза селяците от Подуене ,а съдията им помогна като не даде 10000% -това дузпа! Всичко се връща и миналата година (сезон) го почуствахте ...Радвайте се на това което не заслужавате - друго си нямате! Амин!

13

Анонимен

преди 10 години

До муспиKaква власт те гони? Точно синята пасмина от мургавото кварталче извън София ВИНАГИ е била отборът на властта независимо кой е бил на власт. Факт. Друг факт: най-велик български клуб с най-великите спортисти с най-великите успехи в родината както и извън нея е ЦСКА.

12

EurAsiaIdiots

преди 10 години

Отборът на всяка власт с поредна служебна победа. Жалки подуенски наркомани. Селско отборче от ромската махала с "легенди" доносници на ДС. 100 години срам за името на Апостола. Пишете в Гугъл "Еuroidiots" и вижте какво излиза.

11

Анонимен

преди 10 години

ЛЕВСКИ ,ЛЕВСКИ И ПАК ЛЕВСКИ......

10

муспи

преди 10 години

Удоволствие е да се чете хленченето на властта. Не дали дуспа за чорбата, а за дуспата на Левски 86 минута, решаваща мача а не след това да ритат по 18 дуспи? Ама биле по добрите. Точно така ще бъде падането на комунистите след две години - армия, милиция, пари си бяха наши, 25 години се редувахме културно, нямаше оплаквания, Брюксел ни подкрепяше?

9

Анонимен

преди 10 години

След 90 мин. доминация на Червените синигери, нормално беше Левски да победи. Като не вкараш, ще ти вкарат.

8

тройчо отличника

преди 10 години

виновни са съдията Бойко Борисов Волен Сидеров Цецка Цачева Дичо от Д2 Бербатов Марадона Пеле Арсен Венгер Парис Хилтън Емил Чолаков Слави Трифонов Мишел Платини Рафа Надал и METALLICA!Те са в заговор срещу ЦСКА!Аз съм най добрия треньор на света!Искат ме от Барса и Реал!А аз стоя в ЦСКА само за 20000 хиляди лв.!И сина ми и той е в ЦСКА!Аз съм един истински цесекар!

7

4321

преди 10 години

Левскар съм, но не можах да се зарадвам на победата ако трябва да съм честен. Гледах много слаб футбол, както и в първия мач. И Левски и ЦСКА се превърнаха в хартиени грандове, където постоянно се сменят треньори и играят незнайни анонимници от чужбина. В Левски има уникално слаби играчи като Кевин Бру и този Туре, които ако бяха в отбора от 2006-та едва ли щяха да са нещо повече от водоноски.. дано вземат пример от Лудогорец затова как се работи и как се управлява клуб.