36

гешев

преди 10 години

Интровертността е тенденцията човек да е съсредоточен главно върху вътрешния си свят. Интровертите са тихи, сдържани, премислят внимателно действията си, и са сравнително слабо ангажирани в социални връзки. При възникване на конфликт или критичниа ситуация, те са склонни да търсят причините в себе си и често анализират собствените си действия и постъпки. Не бива да се поставя знак за равенство между интроверсия и асоциалност. но какво е "конфиденс", някой да преведе!

35

Анонимен

преди 10 години

Какво казало милото то : Видях един договор с федерацията, в който от базата изискват не повече от две тренировки на ден и не повече от 3 часа. Това не е нормално, ами ако спортистите искат да тренират през нощта?Тази женица явно не е на ясно ,че никой спортист не тренира нощем. Нощта е за почивка а не за тренировка.Интересно как ли се е сдобила с диплома за професор по синтаксис !!!

34

Един българин

преди 10 години

Орешарски : Стремим се да освобождаваме администрацията от политически пристрастни (към опозицията) фигури

33

boyko_stoew

преди 10 години

Дълбоките иносказания на политиците ни интерферират и в тази си функция на резонанс, създават висока амлитуда на НЕДОВОЛСВО.Това НЕДОВОЛСТВО преминавайки през отворите на ПРОБИТАТА НИ КАЦА ,ще претърпи процеси на дефракция и така ще застраши екзистенциялният смисъл на човещката природа.А сега да видя ,кой-кво разбра...?Мисля да се кандидатирам Мажоритарно.Обещавам всеки ден да се изказвам ,да ви тъпча главите с обещания и да ви изпразвам джобовете.Ще ви е кофти без да знаете защо.

32

кака Минка свирката

преди 10 години

До пост 12Хахахаха ! Гледхме го цялото семействи и се смяхме с глас !Напълно се дозирахме и конфеденсирахме едва не колабирахме !Тези хора оглеждат ли си редиците да се видят какви са се събрали ?! Боже, божеее , колко мъка има по този свят ! Потресена съм !

31

avenir

преди 10 години

До Анонимен 18, А договорите по които са плащанията са от 2007 и 2008 г.!

30

Анонимен

преди 10 години

Те сами няма да се махнат,трябва да ги махнем ние,но ще трябва много време,малко кръв и свръх смелост.Дано ги имаме през следващата година.

29

Иво

преди 10 години

Тоя кабинет е *** до простака. Начело с чучелото шаро, вицето *** йовчев и останалата ***, пардон дружина. Колкото по-скоро се махнат, толкова по-добре за страната.

28

Анонимен

преди 10 години

Основния *** на София изглежда точно така.

27

Анонимен

преди 10 години

Но те се дозират непрекъснато и са в постоянен конфиданс след като минаха през катарзис. Продължавам да се чудя с какво се дрогират? Четох някъде,че имало някакви халюциногенни гъби,които се пушели и вероятно нашите управляващи ги използват,но знае ли човек?

26

Пешо

преди 10 години

Опитват се да достигнат крилатите фрази на Красимир Премянов,но ще им е трудно.Оня беше виртуоз

25

ЕТО ГО "простак

преди 10 години

....и "комунистическия ***":...ЧЕРВЕНАТА *** СИ ВЪОБРАЗЯВА , КОЛКОТО СА ПО-НЕРАЗБРАНИ И ПОЛЗВАЩИ ЕЗИКОВИ ЧУЖДИЦИ И ИЗГЪЗИЦИ....ТОЛКОВА СА ПО-УМНИ ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО ОТ СЕЛО И МАЛЦИНСТВАТА...!/....да ви припомня ли за "ВАКАНЦУВАНЕТТО"...на оня червен ***...ха,хаааа???!!!!!!!!!!/

24

аз

преди 10 години

думите:интровертност и конфиденс- ми звучат като призива на ДПС:заедност ДОЗИРАЙТЕ СЕ ДРАГИ ПОЛИТИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!

23

Debora1

преди 10 години

Kъде са парите ? Липсва прозрачност, контрол и достъпнa до народa ситeмa нa отчетност. Пoрeднитe крадци cтe !!

22

_anonimen_

преди 10 години

Как говорят не е страшно ... ясно е, че са простички ...страшно е КАКВО говорят.от прочетеното оставам с впечатление, че не им се работи особено ...

21

Анонимен

преди 10 години

Пълен конфиденс, дозирам се да не изпадна в интровертност на духа!"конфиденс....," "интровертност.... " ? !! Народa ви чете !!! Tази терминология си я вкарайте в задните части ! Чужд език не научихте, нo българския народен език го изкривиxте, защото ви е удобно да не ви разбират !Вашия работодател е българския народ, и не се нуждае от изкривения ви интелект !

20

Акаунта на Флашката

преди 10 години

Ще запишат на акаунта на някоя флашка пак някой разговор мой, защото аз си говоря с всички, може и подставено лице да пуснат да се обади и след това точно този запис ще изтече в медиите=======================Познайте кой го е казал.

19

ОООООХ

преди 10 години

Ох, горките ни министри! Колко много им е трудно- проблемите били много, а пари нямало. Ами къде се стопиха ЗАЕМИТЕ, КОИТО ИЗТЕГЛИХТЕ ДРУГАРИ МИНИСТРИ???Ясно ни е, че не сте кадърни нищо да оправите, но поне да не бяхте ни заробили с милиарди заеми.Стига лъжи и театри!Стига оправдания с предишните. Не че те бяха по-кадърни от вас, но вие сте просто едни наглеци и лъжци, държащи яко кокала, до които се докопахте.

18

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЩо не четеш поне малко - парите сега ги спряха заради одит на ЕСП по разплащания 2010-2011 г. Кой управляваше евросредствата тогава. Май учителят по философия Томислав Дончев. Бързо забравяш!!!

17

Иванчо

преди 10 години

До Анонимен Неграмотнико безмозъчен, научи се да пишеш! Тиквуняка ли ти плаща да сипеш простотиите си?