35

Анонимен

преди 10 години

къде са ранобудните студенти ???????????????

34

Анонимен

преди 10 години

И КАКВО ОТ ТОВА ????????????? КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ - НО КЕРВАНА СИ ВЪРВИ ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН - Е ДО СТЕНАТА И АК

33

Кавалера

преди 10 години

Чудех се кога ще излезе на яве някоя от далаверките на Сашко ***.Сега понеже нямаме НЕкорумпирани полиция, съд и прокуратура ще го подгонят от Господари на Ефира, и след това ще се покрие като мишката Хр. Бисеров, който е пуснат за общодържавно издирване.

32

безработен

преди 10 години

*** са основата на ПОЛИТИЦиТЕ ни...КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ иван костоф ХОДЕШЕ В СТОЛИИНОВА И И ВИКАШЕ ИСКАТЕ ЛИ ДА НЕ ПЛАЩАТЕ ТОК ВОДА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕНЕ ТАКИ ВСИЧКИ ДРУГИ ПРАВЯТ ТОВА....и при КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ СЕ КРАДЕШ щото половината бяха от дпс ама тия вече се ОСИРАТ ОТ ХУНТАТА

31

KIRMAN

преди 10 години

Извинявайте,забравих да ви кажа: имам 5 декара ливади в севлиевско и нямам претенции за повече от 7-800 лв. на декар! Ха - ха - ха !

30

Иван

преди 10 години

Вижте коя е годината на замяната - 2007 .Тогава другарите денонощно това правеха - бързаха до изборите да са заменили всичко.После се питаха - абе защо не ни харесват хората.Сега обаче с много пари стоят на власт - пак не ги харесват хората но си плащат за подписки и си стоят на власт.Много хора се подиграват на протестиращите - защо не се подиграват и на тези които протестират че не са си вземали заплатите повече от 5 месеца.

29

KIRMAN

преди 10 години

Много бих искал някой разследващ журналист да открие и публикува данни за : 1. Кой е бил тогава кмет? 2. От коя боя е било мнозинството в Общ. съвет? 3. Какви други такива заменки е имало в този период? очевидно става дума за периода 3 - 5 - 8 ,вземам перука - давам косъм! А на г-н Цацаров бих казал да се активизира и по очевадни случаи ,а не главно по анонимки! Никой няма прокурора да презира,ако той по-често се самосезира ! !

28

дърт бивш меломан

преди 10 години

Абе някой младеж да ме светне що за чудо преставлява некъв си музикант "100 кила"!Нито една негова песен не съм слушал пък чета в друг сайт взимал 4 000 лева хонорар на участие!Явно нещо съм изостанъл от модата

27

Кофражист

преди 10 години

Явно *** е взел пример от мадридския мушеник, който си пишеше до себе си реституски претенции и после си ги разписваше като премиер и после си изказваше благодарност за добре свършена работа!

26

Kennedy

преди 10 години

Еми как с мерак.

25

Анонимен

преди 10 години

"герберастите" докато фалират заводи и безработицата расте при Орешарски.

24

Анонимен

преди 10 години

Този *** как е станал депутат,срам,срам.

23

яве

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРЧе си гущер - сигурно е така, но си забравил си кавичките на УМЕН!Не ми става ясно как може да поставяш хората от цял град под един знаменател, че са пияници и т.н. . . .и то когато става въпрос в статия за крадлив, нагъл и престъпен ***?Не си ли задаваш въпроса какво им не хората в този град, на какъв терор за подложени от така ухажвания етнос от ВСИЧКИ управляващи през годините?

22

политолог

преди 10 години

бат Сали е събирателен образ на сегашното управление на БСП-ДПС-ДС. За тях няма закони , а само кражби и далавери. Егати и Държавата щом и бат Сали стана депутат.

21

Анонимен

преди 10 години

Как става? Много просто с ВЛАСТ! Нали за това се размножават ***, избиратели да има.

20

Я

преди 10 години

*** ! СПЕШНО !

19

vesko02

преди 10 години

На тази географска ширина ливадите са повече отколкото може да носи държавата.

18

Бай Ганьo

преди 10 години

До Petko78 Хубавото е само едно - герберастите газ пикаят и кръв *скат! Ха Ха Ха :D

17

Анонимен

преди 10 години

"Не виждам нищо нередно в това, че е направена замяната."Ама имах си аз български депутат, и то ***, да види нещо нередно в далаверата. Та те с това са заченати. За това са в парламента. И след като има новина сега, дали ще го осъдят този измамник?

16

Petko78

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, нали?