46

Даола

преди 10 години

Пред районната администрация на община " Изгрев" има едно малко басейнче, което всъщност никому не е небходимо. А сега още пари за него ? Направете една по-прилична цветна леха там. Кой знае колко недомислици има в тези нови начинания. И колко излишни пари ще се хвърлят. Нали плащаме златна смет ?

45

Анонимен

преди 10 години

абе за завода за ***,заложени 98 млн.а щели сме да получим 118 млн.нещо се губят 20 млн.къде ли ще потънат?не при мен и вас писачи във форумите!

44

Анонимен

преди 10 години

До 40Че какво му е на Младост?Стана си един от най-хубавите квартали.Покрай строежа на метрото ще разширят бул.А.Малинов.Бизнеспарка си е екстра.Близо си до парк Витоша,парк Камбаните,езеро Панчарево.Живеех в Младост,сега съм в Хиподрума.Разликата е,че от хиподрума до НДК съм за 10 мин. Пеш.Да,но в Младост има 10 хипермаркета,със 10 пъти по-ниски цени от тези в Била Хиподрума.Места за паркиране в Младост бол,в Хиподрума трънки.Има и още,но няма да ми стигне време.

43

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е паветата около бул. "Цар Борис 3" да се сменят с асфалт, колите се потрошават, а и грохотът е оглушителен, вдига се и повече прах.

42

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

до 41Останалата част на България ще се радва на мизерия и *** набези....и това ще продължава докато тия 240 паразита не бъдат изхвърлени със шутове от гнезденцето, където са се сврели и сладко, сладко паразитират на гърба на народа...

41

www

преди 10 години

А ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ НА КАКВО ЩЕ СЕ РАДВА ?????

40

Какво толкова е Софи

преди 10 години

Защо се дърляме за софиянци и провинция - не виждате ли, че всичко е за 3-4 квартала в София, а крайните квартали са гета - кучета, разбити тротоари, 30-годишна инфраструктура? Защо няма нищо за Дружба, Младост, Люлин? Само центъра се оправя, да се видят къде са парите, пък ония данъкоплатци в мизерията да тънат... За провинцията да не говорим...После, що не искаме да плащаме данъци -щото се облагородяват само кварталите с жилища на величия, а предградията - да се оправя кой как може :-((

39

Див ШОП

преди 10 години

Ул. Козлодуй я чакаме от 10 години. Може ли да е съседна на община Сердика и да е по зле от черен път?! Питам кмета на Сердика от ГЕРБ защо не направи нещо и за нас шопите от северна София ?!

38

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

В София далаверата е яка, както и *** !

37

Анонимен

преди 10 години

Що бе, "бидето" на Витошка не ги ли радва вече? Това гениално творение на архитектурата засенчва дори Манекен Пис в Брюксел.

36

до 33

преди 10 години

и за позитано да работиш .ей такъв си жалък като ДОГАН ВИ ОПРАВЯ ВСИЧКИТЕ МИНЖИТУРКИ ПРОДАЖНИЦИ.....на ТУРСКИ СИ ПРИКАЗВА В ПАРЛАМЕНТА ИНЯВСЯКЪДЕ ПО СОФИЯ БУРГАС ВРАЦА БЛАГОЕВГРАД АЙДЕ ЛАПАЙТЕ ПОЗИТАНСКИ МАСОНСКИ ГЕЙ ОООВЕ

35

Анонимен

преди 10 години

Да оправят подлеза при Централна гара! Там е направо страшно да се мине!

34

Анонимен

преди 10 години

Няма ли нещо да се направи за бул. Черни Връх. След построяването на мола и идиотския светофар, опашката почва от околовръстното и се чака половин час. В обратната посока, в някои дни опашката почва от Джеймс Баучер, до Хладилника. Човек нито може да отиде, нито да се прибере от работа.

33

az-

преди 10 години

До Анонимен - 29Със сигурност за мен не работиш. А, че работиш Тиквата и другите герберуги да има да папкат и крадат си е твой проблем. Изписаните глупости си седят на хартия от десетилетия. Единственото което направи тиквената гмеж беше да довърши една отсечка на метрото построена от Т. Живков. Другото са окрадени пари - завода за *** е като гьола в Белене, само дето няма и гьол.

32

Анонимен

преди 10 години

Mrazi Vi pezplatno

31

ха-ха-ха

преди 10 години

Кат гледам нещото дет го направиха на Витошка трябва бая фантазия да имаш, че да си го представиш като фонтан. А изградените велоалей вече позачезнаха, щото боята се изтри. 100 млн. за почистване!!!! За тия пари София трябваше с шампоан да е лъсната.

30

Анонимен

преди 10 години

Опитвам се да преброя белите дни, които тази държава е видяла от както този тумор е набеден за столица.

29

Анонимен

преди 10 години

На мама шопиянчетата, да сте живи и здрави мамините, ний сеУъните от провинциътъъъ нали за вас работим. На мама паразитчетата.

28

shupche

преди 10 години

iskame i pristanishte

27

наблюдател

преди 10 години

Рекорден бюджет - рекордно крадене. На Тиквата само тая копанка му остана и се мъчи да компенсира.А докато това самоковско недоразумение запълна кметството завод за *** няма да има и ще продължи разхождането на бали из цяла България