111

Четете за БСП

преди 10 години

Моля, четете"Партии наемат фирми за борба в ИнтернетНаема се една фирма, която да залее интернет пространството с някакви мнения, които да покажат, че дадена теза е много харесвана от обществото". Познайте коя е партията - БСП - ДАЕдна от фирмите -- Галъп ИнтернешънълПубликува се - след, което платените коментатори заливат пространството с глупостите си.Ето драги българи, за това БСП харчи Милиарда, които гласува да се вземе като заемНещастна България с тези *** управляващи ни.

110

П_Петров

преди 10 години

Стига с това Галъп! Кънчо и Райчо голферите пишете! Като ги споменете и спирам да чета нататък , ясно е, че са поръчкови стакмистики!

109

г-н Тау

преди 10 години

реалните протестъри май не са групата ранобудни швестъри а точно тези 39 процента на мафията българска...опонента

108

Анонимен

преди 10 години

ние всички гласуваме за АТАКА,защо мен никой не ме брои???/

107

Спонги

преди 10 години

Най-точна е другарката Манолова:"Няма зима. Това са само няколко платени хора с кожуси. В провинцията е топло".

106

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Нежелаещите да гласуват са 95 процента , но след изборите и тях ги броят за гласували и хойдее Иван костов,Нейнска, Калфин иСтанишев, Борисов Пак ще ни се усмихнат в НС, избрани по пропорционалната система за 10 път, ТАКА Е,

105

Анонимен

преди 10 години

За кого да гласувам? За мутрите, или за другарите, или за ***, или за ....кой? От *** нагоре!

104

ЕГАТИ ТЪПИЗМИТЕ ..

преди 10 години

БСП-23%....ГЕРБ-15%....АТАКА -2,5%...КУНКА -5%.......ама партията-Майка не иска избори -за да не се усере...ха,ха,хааааааааааааааа....ЕГАТИ ,...И СОЦИОЛОЗИТЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААААААСМЕХ.....!!!!!!!!!!!!!!!

103

Aз не могa дa си

преди 10 години

Aз не могa дa си обясня кaквa е тaя глупост пaртиите дa си имaт социолози

102

малкият гоце

преди 10 години

Тези комунделчета докога ще ни баламосват с нагласените си проучвания. Как веднъж не им съвпаднаха резултатите за БСП с тези на някоя от некомунистическите агенции. Преди няколко дни "Алфа рисърч" им даде 18%, тези - 23%. Къде го правите това проучване, бе ***, на Бузлуджа ли? И въпросите им тарикатски - другите питат "Искате ли предсрочни избори" (70-80% да), а тези - "Да продължат ли протестите срещу правителството?" Ама това е много различно, бе мамини синчета червенобузи.

101

муспи

преди 10 години

1/3 не искали да гласуват, 1/3 не искали бежанците - аз не познавам нито един дето да иска да гласува и да иска бежанци. Но тези дето пишат тези цифри, пишат и резултатите от изборите. Ще си назначат някой канибал пред който Боко и Станишката ще са като наивни играчи. На война с евреите!

100

Хапливото куче

преди 10 години

До Анонимен 108 - шепа безмозъчни люде-пенсионери. Ако се заслушаш в техните искания и помислиш малко повече ще установиш, че имат повече мозък и по-умни от тебе. Какво виждаме на протеста на ранобудните, интелигентните, независимите, в т.ч. университетски преподаватели - пъна простотия!

99

Анонимен

преди 10 години

Досега никога не съм гласувал и нямам такова намерение. Боли ме фара кой ще управлява. Който и да бъде, *** винаги ще е мизерника не само в ЕС, но и в нормалния човешки свят и посмешището на Европа.

98

удоволетворен

преди 10 години

Поредно благодарско на другарите Стойчев и Райчев за високия реитинг на Партията-майка!!!

97

Анонимен

преди 10 години

На коя социологическа агенция трябва да се вярва? Или според публикуваните резултати можем да си правим извода коя партия колко е платила на съответните социолози. Каквито ни са политиците, такива са ни и социолозите!?!?

96

Анонимен

преди 10 години

2/3 грешни и измислени прогнозибсп расте-и защопрезидентът нямал подкрепа-няма от шепа безмозъчни люде-пенсионери,които са на брой колкото ресторантска маса,но ни ги показватнамалявали протестите-хората са доволни от опустошителното управление, може би,просто идват светли празниции след тях

95

Магелан

преди 10 години

Румене221,ти се подвезаваш във всичкифоруми под статиите и яростно защитаваш комунистическите *** и *** карабини.Чини ми се,че си от тролчетата на Кутев и доста се стараеш да заработиш преди празниците.Дерзай,червена подлого!!!!!!!!!!!!!

94

Барека

преди 10 години

ЗАЩО ЦЕНТЪРЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ АЛТЕРНАТИВА НА СТАТУКВОТО, А НЕ Т.НАР. ДЯСНО?Публикувано на 18.12.2013 / 15:20 ч. от afera Статуквото днес се определя от трите партии в парламента ГЕРБ (дясна),БСП (лява) и ДСП (ляво-център) плюс старите муцуни от т.нар. Реформаторски блок. За да има съюз анти статуквото, той трябва да е базиран в центъра и да бъде алтернатива на всички лоши политически практики. Кое е общото между лявото и дясното днес?1. Това е общото им минало. Повечето десни лидери са бил

93

Наивен

преди 10 години

Нали това е целта на тоова репресивно управляващо мнозинство да им всеобхватна апатия. Тогава животното обречено на заколение му е безразлично дали ще го колят с нож, дали с електрошок , дали с пушечен изстрел дали с въже ще то душат . А тези дето ще сложат минус на този пост означава че подкрепят такива действия....

92

Анонимен

преди 10 години

ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАТ- ТОВА Е ПРОФЕСИЯ, КОЯТО ОСИГУРЯВА 100 РАБОТНИ МЕСТА,И ОЛИГАРСИТЕ ТРЯБВА ДА НИ ВОДЯТ КЪМ НОВ СВЕТОВЕН РЕД- КОЙТО Е ГЛУПАВ И БЕДЕН- ДА НЕ СЕ ЖАЛВА.СОРОС И ОСТАНАЛИТЕ ИЛЮМИНАТИ ДАВАТ ЛУДИ ПАРИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ВИСШАТА РАСА И БИГ БРАДЪР.ЕДИНСТВЕНОТО, ЗА КОЕТО ГИ МОЛЯ Е ДА СЕ ПРЕМЕСТЯТ НА НЯКОЯ ПРЕСЕЧКА И ДА НЕ СПИРАТ ДВИЖЕНИЕТО, ЧЕ МИ ПИСНА ДА ОБИКАЛЯМ ПОЛОВИН СОФИЯ, ДОКАТО СЕ ПРИБЕРА НА БАЧО КИРО. АЗ СЪМ УМНА И КРАСИВА И ЩЕ БЪДА ЧАСТ ОТ НОВОТО СВЕТОВНО УПРАВЛЕНИЕ.