42

софиянец

преди 10 години

Нямам никакъв проблем да им го блъсна по един четвъртит в устата на всички българофоби- ей така- за кеф- да гледам как БЪЛГАРИН се празни в устата на наебан от кюрдите турчин:) ivan00000, за теб се отнася този коментар- не си блещи очите страшно , ами гълтай, когато ти се подава! Както виждам- можеш да го гълташ - сега остава да го излижеш, ама на кюрдите;)

41

Kaleko Aleko

преди 10 години

Няма да е зле тия от БСП-Лийкс да наминат към този форум, бая нови профили ще съберат :D

40

софиянец

преди 10 години

Айде бе- ivan00000 - Я ела да ти покажем българите как ***! Само, че имаме един "кусур'- на мъже не налитаме както вас- потомците на дефектните български гени, които се наричате турци и се отказвате от българските си генетични корени;) Дай там- сестра ти, дъщеря ти - а с *** няма какво да се занимаваме - много е дърта и не става за нищо:D

39

нона

преди 10 години

СПРЕТЕ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ!!!!!

38

аз съм българче

преди 10 години

до танкситДокога ще търпим турски сериали, отговорът е лесен- не гледаш български телевизии. Докато не спрат да облъчват аудиторията с долнопробни турски сериали и разни реалити недоразумения ще е така. Лично аз съчувстам на простите хорица, които се самонаказват всяка вечер с това.

37

софиянец

преди 10 години

До ivan00000 Българките е*али турците над 500 години, но резултатът от това е хора с дефектни български гени. 99% от населението на турция са техни потомцви, така , че - да турците генетично произлизат от българите, но са взели САМО дефектните български гени:D Всички турци в турция са българи- за това Истанбул и Анкара са български територии и е време да си ги поискаме от наследниците на дефектните български гени:)

36

Анонимен

преди 10 години

Абе по добре е от еврейския холивуд и простотиите им!

35

софиянец

преди 10 години

До 33"...Ннаи редовно използван саит Жобс.бг :).." Я , живо лий йощ тва нящо? Не му ли светиха маслото?:) Доколкото знам, работа може да де търси и директно в ФТ- Файненшъл таймс"- стига да покривате изискванията за позиции там.

34

Eldorado27

преди 10 години

До 4321Ела да видиш в Шумен какво става... уж не сме малък град а вече българи неостанахме тук... от всички краища на града се чуват джамиите с високоговорители... пълна скръб.

33

Анонимен

преди 10 години

Ясно - готвят ни за новата турска империя.Е, като не искате Русия за партньор, дупете се на Турция!

32

Eldorado27

преди 10 години

Бях прочел наскоро новина че много български семейства са започнали да си кръщават децата с турски имена от любими герои от турски сериали... съвсем започна да се промива мозъка на българина... иначе съм гледал само един турски сериал преди време за едни полицаи и имаше един Хюсню дето беше много смешен.. дано да ги спрат най после или да си направят телевизия за турски серяли и да си ги дават само там...

31

Анонимен

преди 10 години

Сега като отпаднат визите за турците и няма само да гледаме, а ще ЖИВЕЕМ в турски сериал. И то само в турски, с леки примеси и на др. ориенталски елементи.

30

varg vikernes

преди 10 години

До Д-р МАХМУРЛИЕВДа ти кажа честно незнам,но мисля че не функционира или има по-различни специалности вече.

29

Няма надежда

преди 10 години

Чалгарите са мнозинство и в Интернет вече. Честито !

28

василева

преди 10 години

Ало,докторе,май наистина си махмурлия и то цял ден.Хайде, кажи ми какво може да прави една домакиня след като си е свършила домакинската работа.Или докато шетам да гледам нещо по ТВ.По млади като бяхме след работа четяхме до късно книги/поне в един апартамент/.Но сега залужаващи са турските сериали,само двата ''Огледалният свят и В.век''.Никакви глупаво губене на време с измислени реалита.За първи път има руски сериал по ТВ7от 13.30ч.-''Кръвни сестри''.Чудесно сериалче,забавно.

27

1

преди 10 години

Моля за корекция не българите, а българКИте... Все още чакам да срещна мъж, който да гледа турски сериал. Гледат, зомбират се от глупостите им и после си го изкарват на други хора, които не действат според измислената им логика на ***. Телевизията не е шега работа.

26

4321

преди 10 години

За съжаление до 10-15 години няма да е само онлайн "тръпка", просто защото местното население ще бъде от турци, *** и българи-малцинство. За съжаление този процес е необратим и дните на нашата мила родина са преброени. Днес докато си вървях по улиците на родния Асеновград почти не срещнах нормален българин - повечето бяха хора с патладжанен цвят на кожата, хора говорещи на турски и тук-таме някой осиротял български пенсионер. Жалко и тъжно...

25

...

преди 10 години

Българските ТВ канали прекалиха с даването на турски сериали. Не ги гледам по най-различни причини. Едната е историческа. Другата е ,че са големи бози. Все ми се струва ,че нарочно се излъчват толкова много турски сериали и то в най-гледаното време. Някой иска да промие мозъците на българите. И това да не е сделка между БСП и ДПС? Не гледам и реалити формати, които са загуба на време .

24

Анонимен

преди 10 години

Да живее Турция!Еййй, кръвта вода не става!

23

Фахиде Гюргюн

преди 10 години

Най-ми харесваше в един сериал дето ханъмата джитка из къщи с пантофи и черпни чорапи, а като тръгне да излиза събува чорапите и обува модерните обувки с токче на бос крак.Ахахахахах нечовешко !