26

софиянец

преди 10 години

До Bastor Ако трябва, може и да се наложат крути действия, за да си вземем обратно държавата от политиците! Политиците сами няма да пуснат "държавният мед"- трябва да бъдат ПРИНУДЕНИ да го направят. Съжалявам - това е голата истина:( Когато правото се превръща в безправие, съпротивата е задължителна! Дори и тази мисъл си присвоиха политическите партии и я използват за своя угода:(

25

софиянец

преди 10 години

До Bastor Трябва да го направим ние, българите! Това не може да се случи без излизане на България от ЕС- защото целият ЕС е "построен' на основата на представителната демокрация - ще ни стиснат за гушата и напише ще клекнат! Пряка демокрация може да има в България при: Излизане на България от ЕС и получаването й обратно на пълният обем държавен суверенитет. Съставяне на многостранен международен договор за ПОСТОЯНЕН НЕУТРАЛИТЕТ/ точно като статута на Швейцария/

24

Bastor

преди 10 години

До софиянец И кой ще го направи това?БСП и ДПС най-много печелят от *** вот, а от тях зависи такъв закон. ГЕРБ и те имат една група ***, които гласуват за тях.

23

софиянец

преди 10 години

Вярвате или не, но ако имаме пряка демокрация + образователен ценз- съгласно чл.53 ал.2 от КРБ- може да се постигне и следната опция- ако *** не искат да се образоват- няма да гласуват на референдуми:) И така- ако искат да притежават избирателни права- задължително образование до 16 годишна възраст. Ако го нямат- колкото и политически партии да искат да им купуват гласовете - то това ще е безсмислено занимание, защото няма да имат правото да гласуват без образование до 16 год. възраст:)

22

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 10 години

ПОКАЙТЕ СЕ В"ИМЕТО ХРИСТОВО",ДРУГО НЕ НИ ОСТАНА!

21

Иди Амин

преди 10 години

Коментар 17: "Дреме им на станишев и йосифова ако ще и всички българи да пукнат. Напротив-ще се зарадват"Прав си. Всеки нормален човек би се зарадвал.

20

софиянец

преди 10 години

До avenir Не съм съгласен -ничия "пета колона" не може да промени фактите. Платените продажници по спешност ще се изнесат я в РФ, я в Турция, я в САЩ ,в момента, в който разберат, че вече няма да получават пари срещу предателството си.Така без проблем ще се изчистим от тях.

19

avenir

преди 10 години

До софиянец 10 Ако от тези 84% извадите тези "българи", които са ПЕТАТА КОЛОНА на една чужда източна империя, оставаме твърде малко!

18

червенушко

преди 10 години

Не ви ли стана ясно ,че кучето с кокала е с обратна захапка ! След 6 месеца протести на всеки трябва да му е ясно !

17

Анонимен

преди 10 години

Рали1, немците и японците имат държавници, а не политици. Ако ги управляваха такива ***, като нас в последните 24 години, щяха да останат, ама друг път.

16

ХАХА

преди 10 години

АЗ БЯХ ВЕЧЕ В ЧУЖБИНА НА ХУБАВА РАБОТА ДОБРЕ ПЛАТЕНА НО ЗА ТЯХ НИЕ СМЕ ИМИГРАНТИ ТОЧНО КАТО ТЕЗИ КОИТО ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ И НИЕ НЕ ГИ ПРИЕМАМЕ МАЛКО СА КОИТО ТЪРПЯТ ВЕЧЕ СА СВИКНАЛИ ТЕЗИ КОИТО СА ЗАМИНАЛИ ПРЕДИ 10-15 ГОДИНИ СЕГА НЕЩАТА СА ДРУГИ НО...КАТО ОТИДИТЕ ЩЕ ОЦЕНИТЕ БЪЛГАРИЯ

15

Анонимен

преди 10 години

Дреме им на станишев и йосифова ако ще и всички българи да пукнат. Напротив-ще се зарадват.

14

Анонимен

преди 10 години

На пръв поглед 200 хил. не са чак толкова много, но това са точно тези, които ако са мотивирани и се чувстват добре, биха изхранили останалите 6 милиона.

13

ники

преди 10 години

прав ти път

12

софиянец

преди 10 години

Ахахаха- намери се някой хм... от малцинствата, за да ми сложи минус на коментара;) Що така, ве- нали така разсъждават и в Турция?;) Когато българите покажем, че знаем как да си отстояваме правата, сме заливани с порой от обиди - от "ксенофоби' до 'расисти'...Е- време е малцинствата в България да разберат, че не могат да смучат като *** българите в България- КРАЙ - ТОВА СВЪРШИ!

11

DDT

преди 10 години

Докторът ми замина, стоматологът ми замина, инжинерът с който работех замина, съседът ми замина, децата на трима приятели заминаха. Аз - съвсем скоро...

10

обeктивен

преди 10 години

Ключовата дума на 2014 - "ВАЗЕЛИН"...

9

софиянец

преди 10 години

При един национален референдум именно българските гласоподаватели решават важни за България въпроси! В момента имаме твърде голямо ограничение на приложното поле на референдума поради наличието на представителна демокрация.За това се нароиха и противоконституционни търговски квазиполитически партии като евророма, дпс, ***.Ако имаме пряка демокрация, българите в България сме 84% от населението на държавата и НАШИТЕ решения ще прекратят геноцидам на който ВСИЧКИ политици подлагат българите в Бг

8

d

преди 10 години

Мнозинството анкетирани са категорично за предсрочни парламентарни избори: 41% - във възможно най-кратки срокове, 39% - заедно с европейските през май догодина.

7

софиянец

преди 10 години

ВЪН ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА ОТ БЪЛГАРИЯ! Не ни трябва ЕДНА централна фигура- напр. президент- със силни правомощия- трябва ни ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, която да обуздава с юридически юзди кражбите и предателствата на политиците и партиите! Престъпният преход на България доказа тоталното дискредитиране на представителната демокрация. За това е необходимо да имаме пряка+ представителна демокрация - така "власт власт ще възспира"