47

pl__amen

преди 10 години

Еееееееее не така Тошо,тук съм и чета внимателно,но не харесвам на про-западната пропаганда и ме наказват за по 24 часа :D:D:D:D:D:D

46

Анонимен

преди 10 години

До ДанаилNA koito im plashta "Gazprom" !

45

Анонимен

преди 10 години

zorecpress.wordpress/2013/12/05/74/

44

До одисей 1

преди 10 години

Мекотело, ВСИЧКИ войни в последните 70 години се дължат само и единствено на САЩ. За световния длъжник САЩ войната е най-доброто средство да повдигне фалиралата си икономика и да държи своите и чужди овце /като теб/ спокойни и възторжени.От Корея, през Виетнам, Конго, Биафра, Гватемала, Гренада, Египет, Ирак, Сирия и където още се сетиш, все долната фашоамериканска политика е в дъното.Така че, трай и дъвчи пуканки с поредния мозъкоубиващ хит от Холивуд. ***.А Украина пак ще е с Русия.

43

Имигрант

преди 10 години

Браво на сенатор John McCain. Украйна трябва и ще се присъедини към Евросъюза.

42

Анонимен

преди 10 години

Предлагам украинците да вземат за главен преговарящ с ЕС госпожа Кунева и нейния екип и тогава Украйна ще бъде не само асоциирана но направо приета.Относно бъдещо присъединяване към НАТО също можем да помогнем- господин Паси е налице.

41

EU citizen

преди 10 години

ЕС по никакъв начин няма вина за проблемите на България. Българската икономика беше забатачена от комунистите по всички направления. Самият говедар Живков си го каза - "Социализъма е едно недоносче"

40

Данаил

преди 10 години

Вижте как румънските селяни лягат и умират за земята си която ШЕВРОН иска да отрови. Тази земя е и наша, на нея ние живеем хилядолетия! Гледката е покъртителна.Това са истински протести,не режисирани и фризирани, не на интелектуалци-извратеняци, а на хора които са се родили тук и тук ще умрат.dunavmost.bg/video/item/1601-rumantzi-protestirat-sreshtu-prouchvaniyata-na-amerikanskata-petrolna-kompaniya-shevron.html

39

666 - СОЛ ИНВИКТУС

преди 10 години

Как тези ЕВРЕЙСКИ комисари от ЕС са се хванали за Украйна като пеленаче за майка си !!Голямо сукане ще падне, само да има кой да им го даде.Този път не само, че ще има бой на полските шляхи , но и трапане !!Ще ги пратят при майките им и при техния рептил Бжежински !Следващите опарени европейци ще сме ние !!Пръво обаче ще се наложи да изпием цялата горчилка от продължилото с десетилетия облъчване за НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНОСТИ, създаващи само глад и безработица !!!!!!!!!!

38

АНТИМУТРА

преди 10 години

ЯНУКОВИЧ СИ ИСКА ПУТИНА!!!!ЯНУКОВИЧ НИКОГА НЕ Е БИЛ С ЕС И НЯМА И ДА БЪДЕ!!!!!ИЗМЕТЕТО ГО ТОЗИ БОЙКО БОРИСОВЕЦ!!!!!

37

Одисей 1

преди 10 години

44 браво бе Василиии Смислович как така успя да сглобиш подобна глупост американците ли запалиха войната в Югославия или комуниста Милошевич който даде очеваден пример за това кой е последния рубеж на комунсма именно национализма , не случайно и у нас национаисти са нереализирали се или отчаяли се от неразбориите в БСП комунисти

36

Одисей 1

преди 10 години

Ot коя дупкаизпълзяха всички тези влечуги като кмунягата 40 , той да се благодари че демокрацията дойде по мирен път , защото иначе отдавна да е изгнил на някой стълб обесен за назидание .

35

Анонимен

преди 10 години

на американците им трябва война като в югодлавия - украйна е така разделена на 3 частии най-важното на границите на русия и в центъра на европаняма друг начин за запазване на господството като изтърваха половин латинска америка и половината арабски държавипоредната жертва ще е европано тава няма да ги спаси от китай и русия - лошото е че ние пак ще теглим аврам кайша за чужда сметкакакто каза най-големия политик в европа- вацлав клаус-- чуждите емисари нямат място там

34

Стратфор

преди 10 години

Интересно ако Жириновски беше отишъл в Гърция по време на протестите срещу бюджетните съкращения, за да ги "подкрепи свободно да определят собствената си съдба и независимост", как ли щеше да реагира ЕС?

33

Комунист

преди 10 години

Ние си съсипахме държавата жестоко с тоя скапан евр(оп)ейски съюз. Дано поне нашите православни славянски братя украинци да ги отмине тая горчива чаша!Дръжте се за Русия, братя!Вижте какво направиха юдите, масоните и сатаните от САЩ и ЕС с нашата прекрасна България за 24 години и си правете добре сметката.Дръжте се за Русия!

32

Одисей 1

преди 10 години

35 Значи еднознано се определяш като *** и долен русофил така ли , сиреч родоотсъпник , защото е крайно време в България русофилството да бъде забранено със закон определящ го като държавна измяна , защото наистина най-голяма опасност за българската национална сигурност за българската идентичност въобщо представлява Русия поради два факта НЛИЗЪК ЕЗИК И ИДЕНТИЧНО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ , за последното тяхната патриаршия работи Шегувам се разбира се но чувствата ми към хора като теб са тоно такива.

31

Анонимен

преди 10 години

ЕВРЕЙСТВАЩИТЕ МЕДИИ НА ЗАПАД И В БЪЛГАРИЯ ОБВИНЯВАХА ПОСТОЯННО ,ЧЕ РУСИЯ(СЕ МЕСЕЛА) В ПОЛИТИКАТА НА УКРАЙНА ,А ТО К,ВО СТАНА В УКРАЙНА НА ГЕЙСКИЯ МАЙДАН СЕ ИЗРЕДИХА ВСЯКАКВИ ПОЛИТИЦИ ОТ ЗАПАД,ТО НЕ БЯХА ДЕПУТАТИ ОТ ПОЛСКИЯ СЕЙМ,ТО НЕ МЯХА ЕВРО КОМИСАРИ ЗА ДА ДОЙДЕ ДНЕШНИЯ ДЕН КОГАТО В УКРАЙНА СЕ ИЗСИПАХА ЦИОНИСТКИЯ ШИЗОФРЕНИК СЕНАТОР МАККЕЙН И ЗАМ ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР ВИКТОРИЯ НОЛАНД ,КОЯТО СЕ Е СРЕЩАЛА С УКРАЙНСКИТЕ ОЛИГАРСКИ НАЧЕЛО С РИНАТ АХМЕДОВ ДА ГИ УГОВАРЯ ДА СВАЛЯТ ЯНУКОВИЧ,,

30

КЕМАЛ ПАША ЕФЕНДИ

преди 10 години

Скоро Китай ще нападне славянските *** от Росиа. НЯМА ШАНС РОСНАЦИТЕ СРЕЩИ 1 МИЛИАРД АРМИЯ !! КИТАИ ЩЕ ГИ ЗАВЛАДЕЕ.ТУРЦИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ ВЪВ ВОЙНАТА НА СТРАНАТА НА КИТАИ, И ЗАЕДНО ЩЕ СИ РАЗДЕЛИМ РОСИА.ИМА МНОГО ТУРСКИ НАРОДИ В РОСИА. ИМА МНОГО АЛТАИСКИ-ТУРАНСКИ ЗЕМИ.

29

Анонимен

преди 10 години

Данаилчо сладък,млъкни жабче недоносче!Като не искаш не живей в Европа.Върви в братските на теб Северна Корея, Виетнам, Китай, Арабските емирства и най-вече в твоята Матушка Русия. Там са все мъжаги като теб.Къртят камъни и след това си ги хапват,но не защото могат,а защото няма какво друго.Ще ми напишеш нещо за Китай или Русия ли.В твоите две бленувани държави все още има селища без електричество.Айде бягай там момче анадолче.

28

Одисей 1

преди 10 години

29 Данаиле това твое православие вземи и си го заври някъде , като гледам ка се прасакт твоите православни отци и знаеш ли какво писнало ми е безбожни *** като теб да се тупат в гърдите че били много праведни а и да се правят на мъже на вичкото отгоре , боже опази , скапаняци ояито си ммислят че като хващаът от тук от там по някоя руска дума и вече знаят чужди езици , ти и руския не го знаят и няма как да го знаят понеже са ***