190

Mila

преди 10 години

***, да не сме ги молели да идват, като не им харесва да се махат.

189

Анонимен

преди 10 години

В USA на мексиканската граница не стрелят ли на месо? Не ги ли вкарват в ЗАТВОРИ (а не лагери с топла кухня и топли нарове)? Не ги ли връщат обратно там откъдето са влезнали? Няма ли метална стена от високо вдигната мрежа?Е*асиии държавата! КОЙ ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА ВЛИЗАТ ПО ГОРСКИТЕ ПЪТЕКИ И ДА НЕ ИЗЛЕЖАВАТ НАКАЗАНИЕ?!Нека всеки хванат нелегален да се задължава да работи тежък физически труд - ДА СТРОИ ПЪТИЩА примерно! А ако е легално през КПП-то, в лагер на топло до изясняване на статута!

188

rumen221

преди 10 години

"Да бе, да..., ама едва ли...- Всеки ден рота Талибани пробиват Държавната ни граница...- С ТЯХ ТАЛИБАНИТЕ УСПЕШНО ПРОБИЛИ ГРАНИЧНАТА НИ ЗАЩИТА ДОСТИГНАТХА ЕДНА ДИВИЗИЯ ОТ 10 000 души...(Върховния главнокомандващ, Лъжльо Офшорналиев, само констатира пробива на Националната ни сигурност)- ДА ВИДИМ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ В ПРОБИВА ЩЕ ВЛЕЗЕ ЦЯЛ ТАЛИБАНСКИ КОРПУС...(30 000 талибана... и какво ще предприеме Лъжльо Офшорналиев).

187

Ъц

преди 10 години

Идеален повод за ЕКСТРАДАЦИЯ на недовволните там, откъдето са дошли или в страните които оргонизираха "демократичните революции" в арабсккиите страани.псДнес палят палатките, утре ще подпалят Бг, тези аборигени е невъзможно да бъдат интегрирани. Пример за това са западно-европейските страни в които са се заселили подобни на тях "бежанци".

186

RoxyM

преди 10 години

Ми като са толкова умни сега ги оставете да спят 2-3 нощи под открито небе! Като им замръзнат з...те следващият път ще мислят!

185

Анонимен

преди 10 години

На товарния влак и откъде са дошли

184

Анонимен

преди 10 години

Моля ви от къде на къде ще се пали наше имущество?Тези господа не знаят ли че българите живеят и по мизерно от тях?След като не им харесва да се върнат обратно в Турция или от където са дошли!На нас ни стигат *** които издържаме и вечно са недоволни!

183

Анонимен

преди 10 години

Ei Zlopametnata mnogo mi napomnqsh na Gospoja Tasheva ot Ataka, onaq skreloza kadeto kato se iskazva ot parlametarnata tribuna protiv chujdencite i malcinstvata na BG , se izpikava v bikinaja si ot qd ! Dane si taq TASHEVA be !? Che ne vijdam drugi pisani rasis252#ki tekstove ot forumcite osven tebe ?!?

182

Злопаметна

преди 10 години

До софиянецНадали има определена цел. Платените провокатори от футболни агитки също нямаха определена цел - около нас имаше няколко такива хулиганчета, за едни кирливи 30 -50 лева ходеха да трошат витрини. Хейтърство и протоплазма няма конкретна цел, уви.

181

софиянец

преди 10 години

До Злопаметна "Е- да де- "платен хейтър" на младежкото дпс, който внушава в българският мейнстрийм, че българите нямали право на всичко онова, което според законите на Р. България имат право, и даже твърди, че аз , видите ли пиша "език на омраза " и ксенофобия , когато изисквам да се спазва бг. законодателство относно задълженията на кандидатите за международен статут ;) Нали разбирате, че целта му е всяване на тотално отчаяние у българите- за да може да се примирим с угодни за него неща....

180

Злопаметна

преди 10 години

До софиянецМоже да е платен хейтър, не е задължително чужденец. Тук е интернет, влизат хора всякакви, не се палете, няма смисъл. Има право обаче когато казва че от нас нищо не зависи - протестите срещу това правителство го показаха. Аз лично се отчаях...

179

софиянец

преди 10 години

До Злопаметна Чужденец е - мисленето му не е нито българско, нито европейско. Живея постоянно в България и знам мисленето на българите. Този човек е или бипатрид, или само турски гражданин- твърде болезнено реагира, когато стане въпрос за реалните проблеми на Турция и има наглостта в български сайт да ми забранява да пиша за тези проблеми. ТАКА БЪЛГАРИН ИЛИ ЛИЦЕ- САМО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН- НЕ РЕАГИРА.

178

Анонимен

преди 10 години

Zlopametnata i Sofiiskiq obezpechen glupak mai nakraq shte si udarqt po edin chift gashti ! A hairliq da e venchafkata vi , ta vidish Zlopametnata gospoja pochnala da rajda sled godina momci i devoiki ubavi !

177

Злопаметна

преди 10 години

До софиянецКой каза че е чужденец? Може да е всеки българин решил да дразни опонента с дебело тролстване. Така се забавляват понякога. На мен не ми е смешно, на вас също - на тях да. Игнорирайте го и ще млъкне. Не хранете трола:-)))

176

софиянец

преди 10 години

"...то в контекста си има право човека, уви..." НИКАКВО ПРАВО НЯМА В КОНТЕКСТА ЧУЖДЕНЕЦА! МОГА ДА ПОСОЧА НАД 30 ПРОБЛЕМА В ТУРСКАТА ПОЛИТИКА И ИКОНОМИКА- АКО ГИ НАПИША- С ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ДАЛИ "ЧОВЕКА" НЯМА ДА СКОЧИ КАТО УЖИЛЕН,М? ЗАЩО ТОГАВА ТОЙ- ЧУЖДЕНЕЦА- ПИШЕ В БЪЛГАРСКИ САЙТ ПОД СТАТИЯ ЗА БЪЛГАРСКИ ПРОБЛЕМИ? ЗАЩО?

175

софиянец

преди 10 години

"И ТОВА" да се чете " И ЗАРАДИ ТОВА"

174

софиянец

преди 10 години

До Злопаметна "... А пък може елементарно да ви дразни да се забавлява.." И ТОВА аз трябва да приемам неговите 'критики" като "верни неща" за българите? Ако беше написал" Българите са известни като индивидуалисти и за това трудно се обединяват зад една идея- това в момента не е добре за тях"- О.К. - ТОВА е РЕАЛНА КРИТИКА! ЗАЩО ДА СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ТЪРПЯ В БЪЛГАРСКИ САЙТ ЧУЖДЕНЕЦ ДА ЗЛОСЛОВИ ЗА БЪЛГАРИТЕ?

173

Анонимен

преди 10 години

Стига фарсове - екстрадиране на мръсната *** от България веднага - заявяваме го ясно -НЕ ГИ ИСКАМЕ Тия престъпници - вън! Говнарите предатели от бсп и дпс - ще гниете в ад чуждопоклоници мръсни! Ще дойде ден да си платите за всички безобразия спрямо България и народа - жалки влечуги!

172

Злопаметна

преди 10 години

До софиянецНе се палете, така му изглежда - така го пише. А пък може елементарно да ви дразни да се забавлява. Ако оставим на страна този емоционален момент и се абстрахираме от подаването на мнението, то в контекста си има право човека, уви.

171

софиянец

преди 10 години

До Злопаметна "...Толкова може - толкова пише..." Хайде бе- и как тогава има интелекта да направи заключение за ВСИЧКИ 7,3 МИЛИОНА българи, че сме били" ...Разпиляни и разединени хора сте, които постоянно си "разваляте един другиму работата". .."- как пък поне ЕДИН човек не прави изключение, а?;) Не приемам такива "съвети", защото "критиката "им съвсем не е добронамерена, а цели уязвяването на българският народ и етнос и проявата на чуждо превъзходство!