5

Анонимен

преди 10 години

Положението наистина е много зле. Ама много...И не е ме е яд чак толкова, че някой си не зпазва забраната. Яд ме е, че излизам някъде с приятели и те пушат там, без да се съобразяват, че 80% от компанията ни са непушачи. От това най-вече беснея - от приятели, на които въобще не им пука за приятелите им около тях.

4

keles

преди 10 години

Хахах къде е това място където няма да се пуши. Този закон вече е само на хартия, още като стъпиха на власт комунистите почна да се пуши навсякъде. До нас има детски кът, в който се пуши! Е.ах ти и държавата ***!!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Абе жалки диктатори герберасти-вместо да забраните самолетите да пръскат отрова "Кемтрейлс"небето цялото побелява от отрова и вируси-вие ми забранявате да пуша???Ще си пуша където си поискам-а да му мислят инспекторите дали ще излязат от заведението с краката напред

2

анонимен

преди 10 години

ПИЕНЕТО Е ВРЕДНО ЗА ВАС И ЗА ДРУГИТЕ ОКОЛО ВАС!/справка - болниците и бракоразводните дела и кошмарните спомени на жени и деца, травми за цял живот/Аман от демагогия! Цигарите у дома са още по-вредни

1

Анонимен

преди 10 години

Няма аз да си налея вкъщи от домашното вино и да купя салати и мезета за 30 кинта и да изкарам някоя вратна пържола от фризера, ами ще давам 100 кинта за куверт в заведение на човек. Я си е.ете майката бе!