81

Анонимен

преди 10 години

Гаден,мазен шоп остави българите на спокойствие

80

сджн

преди 10 години

Категорично съм против сегашното управление . Но не мога да приема този човек да дава оценки. Българският народ не трябва да забрави, че при този за първи път в историята на Б-я десетки хора се самоубиха за кратко време , не от шизофрения, а от некадърно управление.-----------------------------------В момента се самоубиват два пъти повече хора от реди една година.

79

ГАРАНТИРАНО ОТ ОРЕША

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, нали?

78

Васко

преди 10 години

И познай кой ни осигури този рейтинг, с помоща на професионалните протестъри :)

77

Анонимен

преди 10 години

Категорично съм против сегашното управление . Но не мога да приема този човек да дава оценки. Българският народ не трябва да забрави, че при този за първи път в историята на Б-я десетки хора се самоубиха за кратко време , не от шизофрения, а от некадърно управление. И не само това - основата на управление бе "тефтерче". В момента има някакво раздвижване на икономиката и някои положителни индикации . Това изнервя до краен предел ББ и някои около него и те са способни на всичко.

76

huan brujo

преди 10 години

Ааа той и икономист бил.

75

'''

преди 10 години

Не го оставяйте да се върне на власт, че тогава Цеко ще стане премиер, а.Боко новият Дянков!

74

walking dead

преди 10 години

youtube/watch?v=h65QAIdmmyE#t=216

73

Анонимен

преди 10 години

а народа се палеше при стабилното правителство на тиквун егати самочуствието има

72

Винету

преди 10 години

Не от днес, а на миналите парламентарни избори, вожда Тиква и неговата комунистическа хунта ГЕРБ ядоха як бой и е.ан.Мухахахахаха

71

BGN

преди 10 години

Да го *** и кредитния рейтинг, на всякъде дават бонуси за 20014г, и нито един за 2009, 2012г.Така, че мълчи *** !!!Умори Бг от глад, за да го потупват по рамото!!

70

Анонимен

преди 10 години

тоя *** какво разбира от икономика и колко бе жалък като даваше пример с финансовата дисциплина на бг в ес смясе цяла европа с него доходите растяха само на близки на партията му и безработицата се увеличи

69

se

преди 10 години

Леле леле какви коментари има в зашита на лицето на снимката.А бре хора може ли мафията да признае ,че има мафия.Като е толкова велик защо допусна да си отиде безславно.Сега плаче а къде му е колана .Да такива като него разплакаха много българи заради безобразното му управление с онзи мишок Дянков.Да сега ги е яд ,че сдадоха власта на *** и турчетата ама сами са си виновни.Като се е отказа когато не трябваше сега ще мълчи и ще слуша червени песни и гюбеци.

68

икономист

преди 10 години

Винаги когато БСП-ДПС-ДС идват на власт Държавата рухва и след това почваме отново. Само Доган и Сатанишев стават по богати. Хайде честито на социално слабите и пенсионерите.

67

kostur

преди 10 години

ОБЕКТИВЕН 100%- ДА СРАВНИМ ПРАВИТЕЛСТВАТА--ОРЕШАРСКИ --ИЗГОНЕН ОТ СДС , ОТИШЪЛ ПРИ ВРАГА , РАЗВАЛЯЩ СЕДЕНКИ , ПРЕДЛОЖИЛ ПЕЕВСКИ , С КОЕТО СЛОЖИ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖБИ В КРАКАТА НА ДОГАН , УВОЛНЯВАЩ ПРОТЕСТИРАЩИ. А .БОЙКО --ДОБЪР ПОЖАРНИКАР , УСПЯЛ БИЗНЕСМЕН ,ГЕНЕРАЛ С ДВЕ ЗВЕЗДИ ЗА БОРБА С ПРЕСТЪПНОСТА , УСПЕШЕН КМЕТ , МН.ДОБЪР , СТРОГ , РАБОТЛИВ ПРЕМИЕР..ЛИЛИ ПАВЛОВА- ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАДЪРНА , ПОЧТЕНА , ТОЧНА..НЕЙНАТА НАСЛЕДНИЧКА-ПАРОДИЯ, СМЕШНА..ДЕЛЯН-ТОЧЕН , КОМПЕТЕНТЕН--СТОЙНЕВ--НЕОРИЕНТИРАН

66

Анонимен

преди 10 години

съмнявам се тиквата да пише сам във фейсбук някой друг му пише тия коментари

65

GEro

преди 10 години

Чета коментарите и виждам колко *** народ пише по тези сайтове. Значи, въпреки, че Бойко не е на власт повече от 8 месеца се намират още хора, които го обвиняват него за променената преспектива на кредитният рейтинг. Други, пък въобще не знаят за какво става въпрос, но тъй като трябва да се изкажат заливат Бойко с какви ли не обиди. Фактите са изключително прости - във времето на най-жестоката финансова криза след тази от миналият век, правителството на Бойко успя да вдига рейтинга. А, сега?

64

kostur

преди 10 години

ОБЕКТИВЕН 100%- ПРИ БОЙКО ДЪРЖАВАТА ВЪРВЕШЕ НАПРЕД , ВЪПРЕКИ СТРАШНАТА СИТУАЦИЯ В ЕВРОПА...НЕКА СИ СПОМНИМ--ПРИ ЖАН И БКП БЪЛГАРИЯ ФАЛИРА , БЕЗ В ЕВРОПА ДА Е ИМАЛО КРИЗА..КОГАТО ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ , БЪЛГАРИТЕ БЯХМЕ НАЙ--БЕДНИ , БОЛНИ ..ВНАСЯХМЕ БОБ , ЧЕСЪН , МАРУЛЯ..БЕШЕ ИЗВЪРШЕНА РАЗБОЙНИЧЕСКА ПРИВАТИЗАЦИЯ..МИЛИОНИ НАПУСКАХА БЪЛГАРИЯ..ПРЕСТЪПНОСТТА ЦЪФТЕШЕ..КУЛТУРА , ИЗКУСТВО -ЗАБРАВЕНИ..БОЙКО РАЗДВИЖИ ВСИЧКО , ПОСТРОИ МНОГО , СЛОЖИ РЕД , ПРЕКЪРШИ ОРГ.ПРЕСТЪПНОСТ

63

Анонимен

преди 10 години

Проста тиква, ***, буда, турска ***, еврейска ***, много *** ***........това е бойко борисов

62

titi

преди 10 години

savsem e to4no kazano , vijdat se kup protivore4ia