40

Asen

преди 10 години

Егати тъпия писател е тоз журналит. Няма акова нещо като отрицателн кредитен рейтинг. Още един слуга на нечии икономчески интереси" - май имаше нещо в закона за такива манипулатори. Вижте текста "... Международната агенция Standard&Poor's (S&P) потвърди кредитния рейтинг на България ..." и го сравнете със противоречащото му заглавие.

39

РАД

преди 10 години

До АнонименХахахаВикаш протестиращите са виновни а ? :)Той и другаря Орещарски оня ден вика "Ама ние не сме виновни за Южен поток,защото първият договор е подписан 2008, а не сега". Явно е забравил,че тогава беше финаносв министър на Станишев :)Предполагам,че протестиращите са виновни и за изтегления от държавата заем за 1 млрд. и за 2,2 млрд.,изтеглени от БЕХ и за непрозрачния избор на изпълнител за 7-ми блок на Козлодуй :)

38

гай баньо

преди 10 години

До врагове на народаМного добре ги описа но не са 80 а са 8 без нула процента.

37

хааа

преди 10 години

Какво може да се очаква в една страна управлявана от феса Доган,гея СерГей, престъпника Олигарски и лудия Болен Лидеров?И по зле ще става.Свършено е с България!

36

гай баньо

преди 10 години

До qwertyА така колега.Таковай ги в г...а еврейските стандард енд пауърс.

35

optimist

преди 10 години

до 40 - Абсолютно! С бездействието си дадоха властта на комунистите...

34

TPE3BEH

преди 10 години

Така е, като не отидоха хората да гласуват това заслужават. Апатията е най-голямата форма на упадък.

33

Въпрос

преди 10 години

А къде е коментара на оня дето Стананашишко?Къде се дянаха и другарите-инициатори на срещата в Европейския парламент,от 08 11 2013 година за създаване на ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ и има ли връзка с изказването на Ердоган за турските граници?

32

optimist

преди 10 години

Муахахах! Не сме очаквали нищо по-различно от спад на рейтинга, спиране на фондовете и въобще пълна катастрофа на всички нива в държавата. С една дума - фалит, запазена марка на БСП.

31

dsda

преди 10 години

Третото тримесечие е Юли-Септември, затова има ръст....тия ни имат всички за пълни ***....

30

Анонимен

преди 10 години

Ами така ще е след като ни управляват Гея, Бея и Злодея....друго не съм и очаквал.

29

Анонимен

преди 10 години

Защо все чакаме някой отвън да ни каже че царят е гол?

28

Анонимен

преди 10 години

Да ни е честито НОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!

27

Анонимен

преди 10 години

виновно е международното положение

26

OLD BEN

преди 10 години

До 24Много точно казано! За съжаление България и българите си отиваме. Няма оправия. Но поне можем да пратим преди нас в отвъдното малко политици и ***. :)

25

Анонимен

преди 10 години

Време е да се извиним на Дянков.

24

Каква я мислихме

преди 10 години

Каква стана.69 години по пътя напред и нагоре към комунизЪма с червеното знаме,дето нас ни роди,пък той водел надолу....,,Мръсни ***,западняци'' и другите лоши,дето ни докараха до тоя потоп.Ако те ни пречеха на нас,комунистите,дето си направихме живота рай,можеше и народа да е по-добре даже от хамериканците...Новата стара истина на другарите е ,че след 6 месеца управление някой вика-Кой ми ср. в гащите.,,Бойко е виновен''.Да се смееш ли ,да плачеш ли?

23

Руснак

преди 10 години

Тиквата е виновен, не Орешарски и Волен и Доган и Местан и Станишев. След ГЕРБ е мн трудно да се управлява. И кво Бойко пак на бял кон неееееееее никога, ако ще да излезем от ЕС. Никога повече десни в БГ.

22

Анонимен

преди 10 години

важното е *** да е доволен

21

Руснак

преди 10 години

Сорос поръча и снима Сидеров (новия Левски) в Париж и Внеция и в Хаваназа да отслаби правителството, Той е патриот наистина, какво като е богат? Сергей ни е обещал 250000 работни места и да ни намали тока, а не магистрали. Асфалта не се яде. В Русия няма почти магистрали.