19

Анонимен

преди 10 години

В Любимец, няма хора със счупени глави, това са платени недоволни от правителството, в останлите градове няма недоволни от полицейщината...

18

будала

преди 10 години

Точно Така... всички лъжат!!! Само комунистите казват истината!.......ние пасем трева а другарите - те са безупречни. Е паметници ще им издигнем!

17

Анонимен

преди 10 години

Затворете границите, за опазим българския народ като нация! Помислете за децата ни!

16

Анонимен

преди 10 години

И кое точно сте си поставили за цел Йовчев? Да се напълниме лека-полека с ислямисти а не изведнъж за да не протестират хората? Ако пуснеш една жаба във вряла вода тя веднага ще изкочи, но ако я пуснеш в хладка и постепенно загряваш докато заври жабата ще седи докато се свари. Това ли е целта която сте си поставили или са ви наредили от Брюксел - да се ислямизира страната полекичка за да не скочи жабата, а Йовчев?

15

Един българин

преди 10 години

Алжирският посланик да си натовари хората в едно тяхно самолетче и - обратно в родината !

14

Един българин

преди 10 години

Ами хайде сега медиите, които са лъгали - на съд за клевета - само така ще престанат да пишат лъжи и непроверени истини ! В това бих подкрепил когото и да е, без разлика от политическата му принадлежност !

13

stanick

преди 10 години

E i i i i i i i i i i iiiiii tiya medii mnogo lajat be

12

niki

преди 10 години

И как да ти вярваме г-н Ченге, след като на протестите казвахте, че имало най-много 2 хиляди хора, а на митинга на бсп и дпс - 50 хиляди?!?!

11

bashkircho

преди 10 години

to i protestirashti niama nali ?

10

Анонимен

преди 10 години

ЖАЛКО.

9

valenty

преди 10 години

"всички ние и чуждестранните представители у нас трябва да внимават в изказванията си, защото всяко изказване, може да доведе до ескалация".Какво означава това? С какво трябва да се съобразяваме? Да не обидим някакви хора, които не признават правила, закони. Какво търсят тука, с какво сме им задължени? Как са навлезли в България? И защо трябва да ги обгрижваме, храним,топлим и ин осигуряваме спокойствие. Не искам част от моите пари, за които работя от 7 до 6 т.е 11 часа да отиват за тях.

8

void

преди 10 години

сатрап...

7

Интернет лумпен

преди 10 години

" Уважаеми нарушители, във връзка с настъпилата криза имаме недостиг на патрони, така че предупредителни изстрели ...НЯМА да има !"

6

ОФЧЕВ ПИТАМ

преди 10 години

Колко е според нашето БКп мвр и партийната секретарка на МВР протестиращите в УКРАЙНА .....според мъжката секретарка на МВР на БКП са около 10 000 половината не са с главата си даже незнаят къде са и са *** пияници и престъпници но те искат да чупят и да убиват..

5

az sam

преди 10 години

Дойдоха комунистите на власт и започват да се връщат милиционерските практики.

4

Анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ АЛЖИРЦИ КАКВО ИСКАТ , ДАСА БЛАГОДАРНИ ЧЕ ГИ ХРАНИМ , НАРОДАНИ ГЛАДУВА И СТУДУВА А ТЕ С ПРЕТЕНЦИЙ , А МИ ДАСИ ХОДЯТ ,САМО ПРОБЛЕМИ СЪЗДАВАТ , Я ГИ МИШ ТИ НАХАЛНИЦИ

3

Анонимен

преди 10 години

От началото на месеца, имаме 100 души, преминали нелегално границата. Ако вървим с тези темпове, ще достигнем до това, което сме си поставили за цел" .... каква е целта Йовчев, че нещо от това което се случва не става много ясно, или за малко да се изпуснеш...

2

ЛЪЖЕЦ Е ТОЗИ

преди 10 години

Стига сте давали, какво казва този формен лъжец!!!Драги господа, дайте нещо за НАЙ-ПРЕСНИТЕ НОВИНИ.ЗАЩО ЛИПСВА КАКЪВТО И ДА Е КОМЕНТАР ВЪВ ВРЪЗКА С РАЗКРИТИЯТАНОВИТЕ РАЗКРИТИЯ ОТ ДНЕСКА НА"ОПОРНИТЕ ТОЧКИ" НА Г-ЖА МОНИКА СТАНИШЕВАОчевидно, е че този форум се контролира от Пеевски и Станишев

1

ОФЧЕВ

преди 10 години

*** ОСТАВКА МИЛИЦИНЕР ***.....