32

БУДА-ла

преди 10 години

Е уж, беше дошъл за 800 дена да "се оправи". Ама нещо май не му стигнаха 800-те дни, запланувани за ограбване и продължава още Дъртака?!...

31

Тоя ***, ако има една капчица българска кръв...! Няма и частица български дух в тоя човек.

30

West City

преди 10 години

Браво, дано никога да не си го получи тоя дворец

29

д

преди 10 години

*ати плазмодия, какъв цар е тоя, дойде тук само и само да заграби земи и дворци, които баща му също е заграбвал.

28

teo

преди 10 години

СИМЕОН-КРАДЕЦА, НЕ Е ОЧАКВАЛ, ЧЕ ЩЕ МОЖЕ ДА ОТКРАДНЕ ТОЛКОВА МНОГО ОТ БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ БСП-БКП-ДПС!!! КОМУНИСТИТЕ СерГЕЙ-ИБРИКА, МЕСТАН-ПАВЕЛ И СВИТИТЕ ИМ ПОЗВОЛИХА ТЕЗИ КРАЖБИ ДА СА БЕЗНАКАЗАНИ!!! БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ И СПРЕТЕ ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗАЕДНО С ЦАЦАРОВ И БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИЛИЩА!!! ВСИЧКИ СА ЗА ЗАТВОРА!!!

27

Революционер

преди 10 години

Трябва да му се търси сметка за изсечените гори!

26

мая

преди 10 години

До РеволюционерЗа да не вземе Мусала, му дадоха хиляди декара земя. По-добре да му го бяха дали, да видим какво щеше да го прави на 2928м. надморска височина., да си го бие у плешивата глава....

25

Анонимен

преди 10 години

КРАДЛИВ ПРЕДАТЕЛ.ТОЯ ЗАЕДНО С КОМУНИСТИТЕ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИТЕ. ГНУСЕН КРАДЛИВ ПРЕДАТЕЛ.МАХНИ СИ КРАДЛИВИТЕ РЪЧИЧКИ ОТ СТРАНАТА НИ.

24

Анонимен

преди 10 години

Дъртия хитрец, затова дойде в България! И Враня не е негова! Навремето нотариусът проявил морал и мъжество и не подписал нотариалния акт!

23

Шмекер

преди 10 години

Хо-хо-хо!

22

Симо Хазарта

преди 10 години

Б'хти лешояда долен. Кал я изкопахме тая семка от европейските бардаци - като почнеш от дедо му Фердинанд Лисицата, минеш през бащата, дето ни продаде на Хитлер, сега и тоя отворил уста, като пеликан с гуша бездънна. Къш птицо проклета, къш!

21

....

преди 10 години

Не му стигат милионите които прибра до сега. Лакоми хора.

20

Революционер

преди 10 години

Този гадняр искаше да вземе връх Мусала и част от черноморските ни курорти. Ако може ще вземе и цяла България, ако му я дадат. Беше завел дори дело в Страсбург и искаше да съди България за имоти. Голям лъжец и крадец-в предаването на Кеворкян излъга, че няма никакви имотни претенции към България, а години след това се опита да вземе цяла България.

19

Анонимен

преди 10 години

Излъга народа с "Вервайте ми!" и те по поверваха. То пък било само заради имотите и за възмездие за изгонването му от народа. Народ, който вярва на политиците си заслужава да го доят и да мизерства. Наивници! Вземете му ги сега обратно и го осъдете да не може да заема висши управленски постове...

18

васето

преди 10 години

***, как не го е срам този!!! Той е позор за царската институция, дойде да си върне земите и излъга хората. Ако не бяха делата на баща му, който наистина е направил много за България, хората да са го изритали вече със шутове от страната!!! Да си ходи в Испания, да има малко срам поне!!!

17

Victimized

преди 10 години

До европеец : Тъпо парче такова , виктория идва от латински victor победител , Алекс е производно и съкратено от Александър , като това име е засвидетелствано на балканите и по точно при македонските царе .....

16

до 14

преди 10 години

Това, че други крадат, не го оправдава!!! Сега пишем за него персонално. Пък и мащаба при неговите кражби съвсем не е за пренебрегване. Човекът си поиска почти една четвърт от територията на страната!!!! Цяла Рила!!

15

sokrat62

преди 10 години

Олелееее, няма отърване от мумията, още щом разбрал, че Серльо и Ореха са на власт и почна пак да проси измамникът му неден!!!!! То бива лакомия, бива ама тоя наяждане нема!!!

14

AIMILIVS

преди 10 години

Ще си ги вземе разбира се, те са негови , отнети му от комунистическите гадове , всички гори , земи , жилища , от които са гонени български граждани , писатели , интелектуалци трябва да им бъдат върнати , а народноотстъпниците и руски слуги комунисти да бъдат обесени.

13

мадафака

преди 10 години

Мръсно, долно, коварно, крадливо и лъжливо саксонско семе. Някой да е изненадан?