16

Анонимен

преди 10 години

Разбрахме колко млрд. изгубихме от беленската авантюра и сега чакаме "добрата" новина за загубите от южен поток. И в двата обира фигурират едни и същи имена които отново са невинни, а парите са се изпарили.

15

avenir

преди 10 години

До Анонимен 15 Вярно е, че царската им династия, до Иван Грозни, включително, са от българския царски род ДУЛО, но Путин с това име, не , той ще да е от хазарите!

14

Анонимен

преди 10 години

страната ни е в ролята на хазяин който дава къща в бояна под наем и срещу саниране на къщата се отказва от наем за 20 години, но наемодателя е незаконен имигрант

13

Анонимен

преди 10 години

Аз предлагам Путин да си признае за българския произход, да прекръсти Русия на Велика България и да българизира ЕС! Вся власт болгаром!) Трепери Обама, *** идват!)))

12

avenir

преди 10 години

Странни хора, гледат в канчето ми и мъркат, ми че аз защо прецаках Украйна, защо потапям България, ама ха!

11

Анонимен

преди 10 години

Aз предлaгaм ЕС дa си построи собствен тръбопровод нa рускa територия и дa си помпaме ние гaз, колкото ни трябвa и тaм некaкви тaкси нa *** ще им плaщaме! Много ще сме изненaдaни и рaзочaровaни, aко рaшките не се нaвият!

10

Елцин

преди 10 години

Ей, Станишка, руска подлого, не разбираш ли, че Б-я е част от ЕС и че трябва да се съобразяваме с него, а не с путьото Путин. Май доста руски милиони/ама не в рубли/ си прибрал от братската страна.Ето затова толкова придиряхте да я вземете тая власт - не за народа, а за уреждане на личните си сметки.

9

Анонимен

преди 10 години

Да живее братска Русия и фак ю ЕСЕС!

8

пенко

преди 10 години

Както казват червените "умници" на студентите да напускат страната като не им харесва така и на вас като не ви харесва в ЕС отивайте в Русия, пък там може да ви настанят за постоянно по сталински в сибир. Голям шлем направиха БСП хахах няма що от три нито едно.

7

Бензин Петролов

преди 10 години

Нагла посткомунистическа публикация! Ако имаше лидери в ЕС, като Тачър, Кол, Рейгън (макар от САЩ), нямаше да има отстъпки, както за Северен, така и за Южен поток. Законодателството важи за всички без изключение, напр. за СССР! Но лидери сега са Ромпой и баронеса Аштън, избрани с консенсус и не ставащи за нищо....

6

Аз

преди 10 години

До ...Те от ЕС пак твърде рано вземат отношение - още няма договори?! Какво ще се предоговаря - като няма договори? А руснаците не знам за какво подскачат? Нека си направят договорите съгласно законите на ЕС и държавите, през които преминава газопровода и няма да имат проблем. Амо до сега ЕС не са взели отношение?! Ами сигурно защото до сега нищо не се знаеше за условията, които искат да заложат в договорите!

5

УЖАС

преди 10 години

Да ни е честит Южния поток,за Газпром баснословни печалби за нас унищожени хиляди декари плодородна земя,един красив плаж и малкото останала природа.С две думи - ЕКОЛОГИЧНА КАТАСТРОФА.

4

...

преди 10 години

Абе каквото и да си говорим изграждането на такъв газопровод чисто и просто е зависимост на купувача от продавача и обратното. Сега обаче с тоя точно газопровод, колкото и да не ни се иска да е така, има и една друга цел и тя е изграждане на една друга зависимост на страните през които минава и в частност и европа от Русия или неиния газ. Изразът на това искане за такава зависимост може да се види в момента в Украина!

3

Социалист

преди 10 години

До 1Ще се сетите! Нищо добро не ни чака от САЩ! "Та казвам аз,понеже нямаолиои хлябът еот мъката по-чер,един е лозунга:Терора долу!Съюз със СССР!"

2

до 1

преди 10 години

Докато има такива като теб, които си мислят че някой друг им пречи няма да се оправим нас ни управляват мутро-комунистите вече 70 г. не го ли разбра ?? Дайте да се хванем и да ги изчистим, а не да живеем в някаква идиотска и измислена конспирация!!!

1

Много отмъстителни

преди 10 години

Много отмъстителни бре. Да не забравяме, че в Германия има още черни петна в Гугъл картата, къдета са настанени 43 000 американски военни, както и цивилни от ЦРУ и останалите служби за борба с тероризма. Щатите управляват Европа, чрез подставени играчи. Щатите също управляват България, колкото и да не ви се иска. Имат вече три воеени бази в България. Да не мислите че водят война. Просто подслушват и отстраняват неудобните. Това е било мечтата на Хитлер, която сега американците осъществиха.