63

аналитик

преди 10 години

Другарю Христов в Русия съм бил от 2002 до средата на 2005,и съм сигурен че за годините в които не съм бил там не са помръднали и на сантиметър,даже съм сигурен ,че няма и да помръднат....на Другия работещ като служебен форумен *** да му кажа,че за разлика от него аз работя истинска работа и не чакам да ме хранят червени ***

62

Акъл море

преди 10 години

Русия от векове е подложена на безкрупулна агресия от страна на силните за момента.Тя,за разлика от древната държава БГ обаче НИКОГА!!! не се предава!Съумява да се защити,дори и с цената на колосални загуби.Чрез измама Западът почти я беше гътнал през 90-те,точно когато разфасоваха БГ-то.Русия обаче както много пъти в историята възкръсна от руините.Това събужда злобата на много в БГ-то,които искат всички да са на колене,както са те,за да им личи срама по-малко!Няма да дочакат!

61

Ok!

преди 10 години

До друго мнениеНа Балтийските страни след присъединяването им към ЕС БВП им е спаднал с 18%. Страхотно се развиват, няма що. Всекиму такъв просперитет.

60

саша

преди 10 години

До аналитик 75"...писна ми разни *** с дървени глави да ми обясняват колко е вилика Русия,без да са стъпвали там. "Това е масовата практика с нашите *** с промити мозъци. Факт е, че те много обичат раша, но изобщо не щат да идат там, нито да живеят, нито дори на екскурзия. Действителността извън Москва, Питер и още няколко големи градове е ОТЧАЙВАЩА. Но това не са новини за Первы канал, от където сучат нашите продажници..

59

Георги Димитров

преди 10 години

До Анонимен 80Абе *** от кога пак стана премиер министър, а Мечков президент?Толква магучуе государство, пък само двама "най-стойностни"...А добрата новина за вас е, че от утре ще ви плащат в рубли...Хахаха..:)

58

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До TinaНАВСЯКЪДЕ СТУДЕНТИТЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ КАТО ПАРАВАН НА ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ НО ПОЛИТИЧЕСКИ БАНКРУТИРАЛИ ПОЛИТИЦИ.В КИЕВ ГИ ВОДЯТ ВСЕКИ ДЕН ОТ ЗАКАРПАТИЕ И ЛВОВ - ЗАПАДНАТА И НАЙ-СЛАБО РАЗВИТА ДА НЕ КАЖА ИЗОСТАНАЛА ЧАСТ НА УКРАЙНА.ИМАТ УЛТИМАТУМ ДО 5 ДНИ ДА НАПУСНАТ КИЕВ. ОСВЕН ТОВА И ТЕЗИ ОПОЗИЦИОНЕРСКИ ЛИДЕРИ НЕ СТРУВАТ.КЛИЧКО Е НЕМСКА А ЯЦЕНЮК- АМЕРИКАНСКА МАРИОНЕТКА.ЗА ТИГНИБОК ЕВРОПА ИМ СЕ ИЗПРАВЯТ КОСИТЕ ОТ УЖАС.ТИПИЧЕН ФАШИСТ-НАЦИОНАЛИСТ МРАЗЕЩ ПОРАВНО РУСИЯ И ЕВРЕИТЕ. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.

57

без да искам

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВЕстествено ,че аналитикът лъже ... оставете го на мира, това му е работата - бачка астротърфинг, ако не сте чували за астротърфинг ето ви линк - konzertfilmer.de/alice/Alice-astroturfing-bg.html

56

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До аналитикПРЕДИ КОЛКО ВЕКА СИ ЖИВЯЛ ТАМ УВАЖАЕМИ Г-НЕ?

55

без да искам

преди 10 години

До ШoпИ като го произведа къде ще го продам,драги ми умнико,като никой няма да те пусне на пазара си. Навремето,доколкото си спомням нашата селскостопанска продукция, беше в пъти по качествена и евтина от западната ама на пазара на ЕС някак се продаваше тяхното си ГМО... сега и ние си го купуваме, я прочети ей тая книжка на един професор по икономика в Кеймбридж - митът за свободната търговия,че да ти се изясни

54

без да искам

преди 10 години

До друго мнениеБАЛТИЙСКИТЕ СТРАНИ ВЕЧЕ СА МНОГО ПРЕД РУСИЯ В ИКОНОМИЧЕСКИ, СОЦИАЛЕН И КУЛТУРЕН ПЛАН.Сериозно ли ? И що така мислиш ? Сигурно щото някой така тие казал или си гледал нЕкоя евростъкмистика. Ама аз бях в Естония ... и хич не е шоколадено ...та ,за икономическия план не си прав, че са пред Русия, в социален и културен план , какво да ти кажа ... ако пиенето на тежък алкохол и пеенето на нацистки песни са ниво - ок .

53

****

преди 10 години

Ако Русия незнаеше как да си постигне целите,нямаше да е най голямата територия в света.И не плачете за Русия,те ще се оправят,ние да му мислим,за България мислете,а не за Русия.

52

до 72

преди 10 години

Русия подобно на България няма да се повали просто защото държавите загиват трудно, но това не значи че Русия и България няма да водим едно полугладно съществуване,отритнати отвсякъде, приемане само по необходимост, с присмех и то с основание....

51

друго мнение

преди 10 години

Цитат:Балтийските страни и Грузия имаха възможността да го усетят в различна степен на свой гръб.....но БАЛТИЙСКИТЕ СТРАНИ ВЕЧЕ СА МНОГО ПРЕД РУСИЯ В ИКОНОМИЧЕСКИ, СОЦИАЛЕН И КУЛТУРЕН ПЛАН. т.е. ако се опираш на стари догми Прочутата фраза на император Александър Трети - "Русия няма приятели, а само двама верни съюзници - своята армия и флота",...рано или късно отиваш на бунището на историята.

50

аналитик

преди 10 години

Другарю Христов,не ми посочвай разни сайтове от където трябва да лъха на Руска иновативност,за разлика от теб ,аз съм живял в тази държава 4 години,на 40 км от Москва няма ток, извън някокото големи града в страната цари пълна мизерия,имат градове където средната продължителност на живота е 54 години,ако видиш на какво приличат индустриалните им зони,кремиковци ще ви се вижда като бутик,писна ми разни *** с дървени глави да ми обясняват колко е вилика Русия,без да са стъпвали там.

49

Анонимен

преди 10 години

Една доста обективно написана статия. Поздравления.

48

Tina

преди 10 години

Разбира се, че Русия ще постигне целите си. И не само в Украйна. Не са прави, че към Русия няма обич. Има. У много страни и много народи. Много хора уважават политиката и държавниците в Русия.Някаква истерясала крещяща пасмина, начело с гей-фотосите Кличко, няма как да промени нещата.

47

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До аналитикЧАСТ ОТ НЕЩАТА СА ТОЧНО КАКТО СИ ГИ ОПИСАЛ. ДАЛИ РУСИЯ ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ- ,,УВИДИМ''! АЗ ВИЖДАМ НЕЩАТА ТОЧНО ОБРАТНО.РУСИЯ ЩЕ СТАНЕ ПРИТЕГАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ВСИЧКИ УВАЖАВАЩИ СЕБЕ СИ ДЪРЖАВИ КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА БЪДАТ ВАСАЛИ НА ЧИЧО ТИ САМ ! НИЩО ЧУДНО ТОЙ НАКРАЯ ДА СЕ ОКАЖЕ НАПЪЛНО САМ.КОЛКОТО ДО ТОВА ДАЛИ ИМА РУСИЯ ИНОВАЦИИ И НЕЩО СОБСТВЕННО НАМЕРИ НЯКОЛКО МИНУТИ И ПОСЕТИ САЙТА - ,,SDELANOUNAS.RU.''ПОСЛЕ ПАК ЗАПОВЯДАЙ ДА КОМЕНТИРАМЕ!

46

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До krasimirvmДА ТИ КАЖА ЧЕСТНО ЧАСТ ОТ ШОПИТЕ ТЕ ХОРАТА ОТДАВНА СА СИ ПРИ КАПИТАЛИЗМА И ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ И МОЯТ ОПОНЕНТ Е НАЙ-ВЕРОЯТНО ДОСТА ЗАМОЖЕН КАТО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СОФИЯНЦИ.ПРОБЛЕМЪТ ОБАЧЕ Е ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО СОФИЯ И АКО НЕ Е СОЛИДАРЕН СЪС МАСАТА ОТ НАРОДА ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ГЛАДЕН КОЙТО ЩЕ СИ СЛОЖИ ГЛАВАТА ВЪВ БОРБАТА И КОГАТО НА ШОПА МУ Е НАЙ-ДОБРЕ МОГАТ ДА ГО ОЧИСТЯТ ЗА ЛЕВ ИЛИ ДВА.ИЛИ ДА МУ ОБЕРАТ ЖИЛИЩЕТО КАТО ИЗПЛАШАТ СЕМЕЙСТВОТО МУ ДОСМЪРТ. ТАКА ЧЕ ТРЯБВА ДА НЕ СЕ ДЕЛИ ОТ НАС!

45

Егати

преди 10 години

Смени "Русия" в заглавието с "ЕС" , или с "Барозоу", и тогава заглавието ще е вярно.

44

аналитик

преди 10 години

Русия ще се провали в експанзията си,поради вътрешната си слабост,няма модерна икономика ,няма иновативно мислене и бизнес,и най вече няма народ възпитан в чувство на собственост,държава чиито граждани никога не са притежавали собствена земя или средства за производство няма как ,няма как да изгради икономика на иновации а човечеството не стой на едно място ,то прогресира защото се е съгласило с модела на конкуренцията и бере плодовете на развитието,Русия не гради нищо тя само консумира .