198

ODESSA

преди 10 години

А не мене ако знаеш как ми пука за тебе ченге?

197

г-н Тау

преди 10 години

До ОDESSAняма нужда..мога да разбера кой си и без телефон

196

ОDESSA

преди 10 години

За коледа съм във София, искаш ли телефон?

195

ПИТАМ

преди 10 години

Какви са тези *** бе ,само за 2-часа ,ако имам власт ще станат най-върлите фенове на кабинета Орешарски -с неговото име ще си лягат и стават,Докато са живи за протести няма да помислят.

194

ODESSA

преди 10 години

Хайде ела да ми биеш един шамар бе бушмен. Ще те вкарам там от където си излязъл. И екстра.

193

борба за душите

преди 10 години

Тези *** са вдъхновени именно от комунистическия термин-революция,която в момента се подклажда за да стане световна и предизвика хаос и тероризъм.Световна революция,заговорът срещу цивилизацията-Неста Уебстер има 6 точки:унищожаване на правителствата,частната собственост,наследството,патриотизма,семейството,всички религии.План за сатанистка нова цивилизация отхвърляща Исус като Господ.

192

Анонимен

преди 10 години

Ако управляващите бяха подали навреме оставка ,всичко това нямаше да се случи.Ако политиците ни кандидатстват за работа в частна западна фирма със CV -то си ,биха им казали ,че не могат да се справят в конкурентна среда.Милите ни депутати да изкарат курсове по team building или да се включат в програма за развитие на човешките ресурси,или да си наемат PR консултант.Лао Дзъ е казал:Когато не можеш да се справиш с нещо,не се захващай с него.

191

г-н Тау

преди 10 години

на тоя бушмен с развятия перчем ако му изплющя два шамара ще се напикае в гащите ...след това ще го острижа и ще го оставя на мана.ите да се забавляват с него

190

майнатайм

преди 10 години

леле страхотна снимка. фъргат се като страховити минджи

189

metro57

преди 10 години

Абе, не че не е вярно, ама не е този пътя - това по - мяза самата полиция да си прави атаките и да не им отговаря, за да изкопчи по - голям бюджет. Нали знаете, че 2014 е първата година на еднаква по % структурност в ЕС по пера в бюджетите на всички страни-членки?

188

Анонимен

преди 10 години

Ооооооо въобще няма да се учудя, като знам манталитета на управляващите ***,да поискат за втори път помощ от големия брат Путин ,нали той им помогна да свалят правителството на ГЕРБ!!!!

187

lili

преди 10 години

До AntonimНо имаше Корекоми за властимащите, а нас ни гонеха ако влезем там.Можехме да ходим лесно само в соцлагера и да не изброявам и други / Чернобил./ Вярно беше спокойно, но тъпо и неудоволетворено. Искам да кажа, че че традициите се продължават от синовете и дъщерите и до днес.

186

Dnes.bg.1

преди 10 години

Молете се и украинските полицаи да не дойдат тук. Че нападенията ви над българските полицаи ще ви се сторят като игра на стражари и апаши (каквито сте всъщност) и ще ядете много бой на килограм. Същото би станало,ако тук дойдат американски,турски,германски полицаи.

185

Анонимен

преди 10 години

Вие се молете украинците да не дойдат тука да протестират ,защото ще трябва да внасяте еничари от чужбина да ви охраняват дри..вите "лидери"!!!!

184

Dnes.bg.1

преди 10 години

ИЗВИНЕТЕ! НАЛИ заспалите ранобудни не бяха свързани с никакви политически партии и действат от свое име??? ТОГАВА КАКВО ТЪРСЯТ РАНОБУДНИТЕ ЗАСПАЛИ ЧАК В КИЕВ? Нова телевизия ги показа сутринта. Нали уж се интерсуват много от морала в България? Тогава що щат в Украйна? Кой ги изпрати там?

183

ODESSA

преди 10 години

Полицаи вие трябва да сте от другата страна на оградата.

182

rumen221

преди 10 години

Приятели,В Украйна, както и в България... се бият ДВЕ ГРУПИЧКИ от ПРОДАЖНИЦИ...!!!Едните ПРОДАВАТ народа си на Русия, другите на Америка... и не е важно на кого... - ВАЖНО Е, ЧЕ ПРОДАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СИ...!!!- СЪЩО КАТО У НАС...!!!.

181

СЛАВЧЕВ

преди 10 години

ПРОДЪЛЖЕНИЕ ОТ 196 : УКРАИНЦИТЕ НЕ ИСКАТ ВНОС НА ШИ.АНА "ДЕМОКРАЦИЯ " ОТ БЪЛГАРИЯ , ГОСПОДА СЕДЕСАРО-ГЕРБАДЖИИ- ТЕ НЕ СА ПРЕДАТЕЛИ ,КАТО ВАШИТЕ ПАРТИИ !ЗАТОВА ,КАКВИТО И ПРАТЕНИЦИ ДА ИЗПРАЩАТЕ ТАМ ЗА ДА НИ МАНИПУЛИРАТ ,ДВАТА НАРОДА СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА -ВИЕ СТЕ НА СМЕТИЩЕТО ,ТЕХНИТЕ КОЗЕЛИ СЪЩО ЩЕ БЪДАТ НА СМЕТИЩЕТО !

180

СЛАВЧЕВ

преди 10 години

ВИЖТЕ КАКВА ЖИВОТИНСКА ЯРОСТ Е ОБЗЕЛА ТОЗИ КОЗЕЛ ! ВИЖТЕ КАК СЕ ОТПЛАЩА НА ТЕЗИ ОТ СДС И ГЕРБ ,КОИТО МУ ГАРАНТИРАТ ГЮНДЮЛЮКА С НАРОДНИ КРАДЕНИ ПАРИ ! ЗАБЕЛЯЗАЛИ ЛИ СТЕ КАК В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ,ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ В БЪЛГАРИЯ СЕ МЪЧАТ НЕИСТОВО ДА СРАВНЯВАТ ТОВА ,КОЕТО СЕ СЛУЧВА В УКРАЙНА , С ТОВА, КОЕТО СТАВА В БЪЛГАРИЯ ! ЗАЩОТО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ИСКАТ ДА ПРОДЪЛЖИ АНАРХИЯТА В БЪЛГАРИЯ И ДА НЕ ИДВА ТЕХНИЯ РЕД ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ , А ТАМ ИМА МНОГО *** НЕЩА ! УКРАИНЦИТЕ НЕ ИСКАТ ИЗНОС НА "ДЕМОКРА

179

Анонимен

преди 10 години

Няма полиция. Тия из.оди отдавна трябваше да полагат общественополезен труд в някоя уранова мина.