44

Анонимен

преди 10 години

Тоясе е клел във вярност и пред алах и пред хитлер.

43

Анонимен

преди 10 години

Искам анархия и сидеров еничаря да ми е любовница.

42

Анонимен

преди 10 години

Накои хора като чуят герб и получават високо кръвно нялагане. Предатели и мишоци като този има във всички партии. Те всички са от едно котило наречено дс

41

чрд

преди 10 години

Помиярът си е *** независимо от коя партия е! ВЪН от ПАРЛАМЕНТА!

40

Революционер

преди 10 години

До КуроландесСамо ГЕРБ ли, ами БСП да не би да са цвете за мирисане?

39

Анонимен

преди 10 години

Ами започна се необратимото.Плъховете първи напускат потъващия кораб.ГЕРБ е създадена и съществува само да влластва и нито може да съществува в опозиция а още по малко в коалиция..,защото нищо не е по голямо от егото на неформалния и лидер.Върхушката вече осъзна че нескопосаните опити да се свали Орешаро още повече го бетонираха във власта.Т.Н. протестиращи няколко стотин софиянеца не щат и да чуят за ГЕРБ.Сега както купуваха атакисти със собствените им пари ще се продават и за помалко.

38

Воленофоб

преди 10 години

Ха така...на леприкорнчето Волен изгоря гърненцето със златцето.

37

Гого

преди 10 години

Браво Георги, ти си един достоен Българин, дано и другите прогледнат какви милиционери- комунисти са в ГЕРБ.

36

Топ Идиот

преди 10 години

Що ли ми намирисва че партийните другари от ДС му изровиха някоя кирлива риза и го притиснаха в ъгъла, сега кеф ти глас кеф ти дупе, всичко ще даде!

35

генералска униформа

преди 10 години

Парваланов: А ти, пожарникарю, не си ли спомняш, че беше протеже на Симеон 2 и го целуваше, а той идва при мен да ти ходатайства за генералския чин и за шарената генералска униформа?

34

бившата ГДР

преди 10 години

Т.н. ЕТ "герб-Буда" много ми приличат на бившата ГДР - разложи се, разпадна се и някак си изчезна!

33

Анонимен

преди 10 години

Това е като при ракията - първия и последния са най-трудни, но тръгне ли веднъж...дано се разпаднат гадовете!

32

In memoriam

преди 10 години

Не съжалявам пожарникаря (агент Буда) и неговата ЕТ "тиквен герб" за тоталния им провал, защото те бяха жертва на собствената си глупост и колективна самозаблуда!

31

наказателни бригади

преди 10 години

Има ли данни за наказателни бригади за преследване на напуснали ЕТ "герб-Буда"?

30

11

преди 10 години

Как управляващите се сдобиха със 121-вия депутат.Ами преди няколко седмици прокуратурата е отказала да образува дело срещу напусналия днес депутат от ГЕРБ Георги Марков.

29

Глупави

преди 10 години

Много сте глупави!толкова ли не разбрахте какво стана?На Бсп и Дпс им писна да пълнят джоба на Сидеров защото той иска по много все пак са 20 парчета от Атака ... И сега тоя един глас ще ги подкрепя и пак Атака ще са н* ккъо винаги заради тяхната алчност

28

Марто

преди 10 години

Човекът правилно се ориунтира - ГЕРБ са партия със затихващи функции. След изпълненията им през последните месеци хората вече не им вярват...

27

пенсия

преди 10 години

До свищов 23 Всички в този парламент са за изгода. Тези, които довчера бяха в БКП сега се изроиха като БСП, СДС, герб.Мекерета и предатели това е цялата сбирщина в този парламент.Ние избирателите сме виновни" защото обичаме да ни лажат". *** народ сме това си е. Никои не работи в ползу роду.

26

....

преди 10 години

Нормално е всеки който е престанал да харесва парламентарната си група да напуска парламента. Иначе винаги ще си мислим,че е купен. Но депутатите не искат да направят тази законова промяна - като напуснеш групата,вън от парламента. Най-вероятно го правят с надеждата ,че винаги има подкупни хора и така могат да си увеличат гласовете в парламента.Въпросният господин не може да ме убеди,че не е купен.

25

айде чиба

преди 10 години

Няма нищо геройско да предадеш своя отбор /независимо от коя партия е /, аз лично този тъпоъгълник го виждам за пръв път и името му е познато с това, че съвпада с това на един конс.съдия и един футболист. Такива неща трябва да носят солидни глоби.Сега направо у дома, няма за какво да плюска народни пари и да се обяснява, време е негодниците във всички области от нашият бит да бъдат оплюти от обществото!!!