16

ОХ

преди 10 години

Направо идилия-заселват се при добрите помаци,които ги научават как се сади пиперо/бере тютюна/ и хем богати-хем честити...

15

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?v=kjnzwvz3-Yw

14

Анонимен

преди 10 години

Не ми протестираите поръчково против орешаря (ако бяха герберите щеше да е и по-зле за проблеме с емигрантите)а трябва масови протести за решаване на тоя проблем с тая *** защото скоро ще е късно ! София е най-патеща в случая а си трайкат като мишки , само се протестира бемислено в момента срещу *** . Не мога да ви позная софиянци какво мишки сте станали . А само преди дестина години как си отстоявахте правата youtube/watch?v=kjnzwvz3-Yw Не се ли изгонят по най-бъзия ..

13

Анонимен

преди 10 години

Англичаните правят всичко да не отидат тия в родината им :)

12

Анонимен

преди 10 години

Ако искат още сирийци може да им изпратиме. В София ги имаме много.

11

Анонимен

преди 10 години

Хайде да не ми разселвате на малки порции там, където "трябва" да се подсили религията ислям, с оглед на непроменената доктрина на Турция и МИТ за ислямизацията на Балканите. А тази кметица е национален предател в очите ми. В политиката няма сантименти, има интереси! Интересите на България изключват натурализирането на подобни хора!!

10

Анонимен

преди 10 години

"Англичаните обаче са твърдо решени да ги научат на български език и да им намерят работа у нас.Англичаните като толкова ги любат , да ги научат на англииски и да им намерят работа в англия! Ние *** тук не искаме!

9

tt2

преди 10 години

Още Кан Тервел осъзна опасността от последователите на лунния демон - събуди се овче стадо - 500 години клане, изнасилване и гаври с теб не ти ли стига да натириш всички незаконни ислямисти дошли да те убиват, крадат и насилват - които нямат и нищо общо със сирия???

8

М.

преди 10 години

Браво!

7

Debora1

преди 10 години

'Armiata' okolo DARJAVNATA HRANILKA s vseki izminal den se uvelichava.

6

Ben-Adam

преди 10 години

При пропаганда вcичко e OK.V arabskoto obshtestvo ne e prieto jenata da hodi na rabota. Tia stoi v kashti i chaka niakoi da donese pari za da nahrani decata.Pomislete dobre kakvo badeshte vi chaka "Evropeiska Balgaria"

5

аз съм българче

преди 10 години

Не е случайно, че тази новина цял ден циркулира по медиите. Затова и се подбират само най-удобните новини- ето вижте англичаните приемат имигранти, какво прави българина...Това са фалшиви и елементарни напъни да се внуши на българина, чувство за вина и срам за проблем, който ни беше натресен насила и който не е предизвикан в следствие на действията на българското общество и държава. Да си ги приберат държавите, които които настояват за война, които финансират бунтовниците и мътят водата в Сирия

4

Кутев

преди 10 години

19-годишното момиче е с контузия на таза, със съмнения за счупване на срамната кост, със сътресение на единия бъбрек и 2 ухапвания на показалците на ръцете. Грабеж е най-вероятният мотив на вчерашното (2.12.2013) нападение на временно пребиваващ сириец срещу служителка в магазин близо до Сточна гара.E?

3

истински помак

преди 10 години

Нека да ги пратят при нас в Родопите, добре са дошли, щом на шопите им пречат. При нас има и арменци и всякаккви, за разлика от останалите хора ние сме либерални и не делим хората на мюсюлмани и християни, както прави останалата част от българското общество.

2

Джедай Мастър

преди 10 години

Хайде стига пропаганда. Не ги искаме!

1

Анонимен

преди 10 години

Ами то в България се настани всякаква *** . Разбира се, че сирийците ще намерят топъл прием при помаците . Сега взаимно ще се плодят ! А журналята ще ги хвалят .