111

Анонимен

преди 10 години

Този е от Свищов. Едно време беше със мутрите от клуб 777 в Русе. Голям ***.

110

Dedovia

преди 10 години

Айде стига крокодилски сълзи. В миналия парламент гербавите като разбиха 2 парламентарни групи беше нормално и морално, нали така беше? Сега било неморално и бил предател. Откъде-накъде?Не иска да го командват дебели лелички и физкултурници. ами много ясно, че ще си бие камшиците. То и без това на следващите избори герберасти в парламента няма да има.

109

Винету

преди 10 години

С тази добре позната и от други парламенти случка, този нито ще стане по-легитимен, нито по-харесван.

108

изнервен

преди 10 години

Влечуго! Няма добър предател.

107

otvrat

преди 10 години

ai siktir i kade otiva vav bsp li da jivee anarxijata i oligarxijata a darjavata bg na sad vav strasburg po mnogo prichini

106

гешев

преди 10 години

щом напуска партията, с която е влязъл в парламента, да се освободи и от депутатстване! понеже е използвал ресурс и глас от нейните избиратели, които иначе никога не биха гласували за него! аман от мекотели, ламтеещи за далаверка!

105

Демон

преди 10 години

Бандата започна да се разпада. Гадно е, когато си броил 200 - 300 000 за депутатско място и заради дивотийте на Кратуня не можеш да изкараш нищо. БСП и ДПС вече не се нуждаят от Атака. Плъховете от ГЕРБ ще станат най-верните поддръжници на правителството, защото това ще им е последният парламент. С камъните на Кратуня по неговата глава. До два месеца поне 20 плъха ще напуснат ГЕРБ. А следващата пролет рейтинга на бандата на Боко ще бъде под 10 %. Империята отвръща на удара!!!

104

Анонимен

преди 10 години

До Анонименнима само Герб има продажна политика ? хайде тия ги говори на другите. БИЛ ПРОГЛЕДНАЛ ...ХА -ХА -ХА. АМИ КОМУНИСТИТЕ КОГА ЩЕ ПРОГЛЕДНАТ КОЛКО НАРОД ГИ МРАЗИ ?

103

Васко

преди 10 години

Още един прогледна. Скоро и останалите, като се разсее мъглата на илюзиите в Герб.

102

Атанас

преди 10 години

До avenirКъде ще емигрират,случайно да сте били Емигрант?За да напуснат БГ се иска ***,а не лумпенски подвиквания,иска се да работиш,да се трудиш,защото от другият край за друго не Плащат,най вече на предатели и безделници......!

101

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ ДЕПУТАТ НЕ Е ПРОДАЖНИК, А ЧОВЕК,КОЙТО Е РАЗБРАЛ ПАГУБНАТА ПОЛИТИКА НА ГЕРБ.НА ЛИНИЯ СЪС СИГУРНОСТ СА НЕ 5 ИЛИ 10 ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ, А ПОЧТИ 1/3. ББ НЕ МУ ОСТАВА НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ДА ХВАЩА ВЛАКА НА ЗАПАД. ТОЙ Е ГИБЕЛЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.

100

m.markov

преди 10 години

Бах ти турската физиономия.Тоя е по грозен от Зелков от с. Невестино.

99

Бойко

преди 10 години

Прав му път. Поредният продажник, който търси спасение за далаверите си при другарите. Те със сигурност имат още къртици и то не само в ГЕРБ, защото това си е запазена марка на ДС.БББ

98

Анонимен

преди 10 години

Това е проблема на десните партии, че се разпадат и множат без разлика в идеологиите, стратегията и тактиката. В БСП има крайно леви комунисти и десни олигарси, но никога не се разпадат. Толкова са различни в идеологиите си, че нямат нищо общо, но знаят, че ако не са заедно отиват на "кино". Може да си избодат очите, но не се разделят, заради властта.

97

Анонимен

преди 10 години

До колкото си спомням след третото повдигнато обвинение, на г-н Цветанов му забраниха да напуска България. Или тези ограничения са само за простосмъртните.Кучетата си лаят - керванът си върви..........

96

бомбаджия

преди 10 години

упорито ми се вьрти в главата простата един вьпрос: кьде е каузата? кьде е каузата на герб когато захапаха власта ? кьде е каузата на бсп, когато прокламира лява политика а се получават десни финтове?а на ндсв а на атака а на дпс ? виждате ли някаква кауза . е мисля си че докато не видим ясни каузи няма да се оправим . аз се оправям криво ляво имам си принципи.

95

avenir

преди 10 години

До Анонимен 88То наистина си е за Ха-ха, само дето за другия си мандат, ще си търсите хора.Младите от протестите ще емигрират, а дъртите , работещи, като мене, ще пукнат.Оставате Вие със Станишко, контрапротестиращите и ***.И ако се надявате турците да Ви хранят, sory, на тях им стига и ДПС, и даже им артисва!

94

До Rumen 221

преди 10 години

По-точна не би могло да се каже. Наистина пазарна икономика. Няма защо да роптаят красимировите марковци. Всичките са магарета. Браво за остроумието.

93

avenir

преди 10 години

До bochko tikveto 92"..има съзнателни..." Съзнателният ми той...Е позгазил малко лука, с ДДС ли, с що ли, май прехвърлил фирма на някакъв *** и сега са го хванали за .......Но хайде, хаирлия да е, все пак даже и в ГЕРБ сигурно има *** за чистене! Халал да Ви са!

92

Христо Ботев

преди 10 години

Само безмозъчни и жадни за власт *** могат да останат в ГЕРБ, след мафиотското, некадърно, полицейско,нагло,безпринципно, контрабандно и престъпно управление на *** БОРИСОВ и компания. НАРОДА е за СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА и казва НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ.