43

шишо

преди 10 години

На тоя *** *** Плевнелиев, и на тия стотина протестиращи. Не само не трябва да им се разрешава да расъждават , и да протестират а да им се чупят главите. Е народе това са хората срещу които трябва да се дигнем и изметем.

42

Революционер

преди 10 години

Росен Плевнелиев защо мълчи за регистрацията на антибългарскат и етническата партия "***"? Явно е взел солидна сума и са му запушили устата. Няма държава, в която конституцията да се наруши, а президентът да мълчи, това е само България.

41

Dedovia

преди 10 години

Ами какво очаквате?Да одобри таксите, които да плащат политическите му приятели ли? Хе-хе.В този човек няма капка държавническо мислене. Той е там, за да служи на определени хора които са по-малко от пръстите на двете му ръце.

40

alkap

преди 10 години

Ako az napravq VEI ste imam taksa 20000 lv svarzvane. AKo Plevela napravi VEI toi e kato Cezar nqkav se qvqva za nego taksi svarzvane nqma. Zatova mopito VEI dava tok na dvamata mi suseda I ne sum platil nito 1 lev danak zaradi toq ***

39

Анонимен

преди 10 години

Като гледам какви огромни ВЕИ паркове са се размножили около Гоце Делчев,не се изненадвам защо така реагира човека. Брани интересите на цялата продажна и крадлива олигархия и партокрация, която *** здрави пари от ВЕИ. Те си гласуваха цената, а това вече е непродаваемо. Всички политици са забъркани в далаверата.

38

реалист

преди 10 години

Ем комсомолец, ем богат - що е то? На баба ти плевнята.

37

krasimirvm

преди 10 години

Този мръсен предател който защитава крадливите мекерета ,трябва да бъде бит с камъни и изгонен от Президенството .

36

alkap

преди 10 години

Kalfin e klasi nad Plevnqta. Plevnqta e edin dosta prost chovek ot Goce delchev selski chovechec koito e gotov da prodade vsichko za pari. Izmamite sa mu za stotici milioni, zamenki na zemi pritejava VEI parkova pak ot izmami. Izkluchitelno licemeren chovek. Kalfin e istinski diplomat ot semeistvo diplomatichko obuchen chovek.

35

оДИСЕЙ 1

преди 10 години

По принцип всеки бизнес основаващ се на субсидии е малко или много е обречен , тъй акто в него няма математика , няма икономическа обосновка . Аз съм горещ привърженик на ВЕИ и по сециално на Фотоволтаиката , смятам че там е бъдещето , но когато от ЕС в Директива наложиха 20/20 и по специално за нас 16% ВЕИ до 2020 се имало предвид нещо конкретно но е с типичната ни балканска самонадеяност само до тази година сме надхвърлили 3 пъти заложеното като мощности , ЗАЩО ДА ПЛАЩАМЕ НИЕ РАЗВОЙНАТА ДЕЙН

34

ИСТИНАТА

преди 10 години

В 1 друг сайт пишеше скоро че Плевнелиев е избран с измама и само му вписани 500 хиляди фалшиви гласове.Да припомня че Плевнята стана президфент с 52 срещу 48 процента за Калфин. Тоест 1 млн. и 690 хиляди срещу 1 млн. 540 хиляди. Тоест стана президент с около 150 хиляди гласа повече. Но схемата бе разкрита и накрая завърши така "Тоест истинския Президент сега трябваше да е Калфин за който гласуваха 350 000 повече хора"

33

tonkata

преди 10 години

Може би тя ще засегне някой негов приятел за това не я одобрява .

32

Димитров

преди 10 години

Отново браво на Плевнелиев. Приветствам.

31

Iva Hikova

преди 10 години

Естествено, че няма да я одобри, нали това означава удар в джеба на някои негови другари, които обсебиха този сектор като Цветелина Бориславова и семейния му приятел - Иво Прокопиев. А за това, че хората излязоха на протести миналата зима заради високите сметки за ток, дължащи се на тия зелени централи с огромни печалби, гарантирани да години напред не е важно. ***!

30

kompot

преди 10 години

Вместо да се изказва толкова общо, да каже защо в неговата институция няма предсказуемост?! И да каже защо неговата институция има най-ниския рейтинг, откакто съществува.

29

Izvestniq

преди 10 години

В момента всеки има някакви претенции към Росен Плевнелиев и с право. Много важни въпроси отложи във времето и така и не ги реши. Това му донесе доста критики и неслучайно доверието към него спада все повече и повече. Рейтинга му намалява и в един момент просто ще бъде принуден да си подаде оставката, защото натиска срещу него е по-голям от всякога. Дори Първанов не го бяха подкарали така, както Росен в момента. Както и да е, хванал се е на хорото, така че ще го играе до край.

28

EU citizen

преди 10 години

Eстествено, че ще го върне. Тоя закон е груб рекет в полза на кремълските мародери. И тука е пълно с платени коментатори, които заливат форума с глупости.

27

bez ime

преди 10 години

E nali e ot edin otbor s tikvata. Normalno.

26

Анонимен

преди 10 години

Този ***, милионер е най- добре сам да си отиде, ако не вярва да пита жена си !

25

Анонимен

преди 10 години

И без това изказване беше ясно чии интереси защитава.

24

Анонимен

преди 10 години

Дали някой ще му припомни какво беше през февруари месец ? Май тази зима ще има отново протести, но не срещу правителството, а срещу тази мижитурка !!!Ще е първият президент на България изгонена с камъни !