97

Анонимен

преди 10 години

Като родители трябва да спрем да се осланяме на детската ясла, градина, училище и учители да ни възпитат и отгледат децата! Това си е преди всички отговорност на семейството! Как може да има майки, които казват "като отиде в детска градина, там ще го научат". Защо трябва градината да го учи, къде е ролята на родителя?!

96

дедо Йов

преди 10 години

Значи да бият учители може, а да посегнеш на полицай не може а!!! айде всеки полицай опитал се да въдвори ред чрез сила да бъде уволнен по примера на учителя, щото в САЩ още малко ще раздадат на учителите оръжие са самоотбрана, учениците днес не са учениците от едно време, преди да учиш беше привилегия щото можеше иначе да пасеш добитъка или да мъкнеш вар на строежа, а сега не знаят защо ходят!

95

stef4i

преди 10 години

До OF 56Лелел май и ти не си ходил на училище.

94

Анонимен

преди 10 години

Не защитавам действията на учителя, но преди да го хулим, нека се огледаме какви деца отглеждаме в болното си общество...неграмотни, безцелни, ***, без интереси по-далеч от мобилния телефон, интернет, парцалите, секса и парите, и най-важното неспособни на истинска съпричастност, съчувствие, взаимопомощ и т.н. Къде отидоха ценностите, на които ние сме били научени...?! В много развити държави ползването на мобилни телефони в у-ще е забранено, да не говорим за ползването му в час...

93

stef4i

преди 10 години

До П.ПетровВ грешка си....никой не говори да ги пребиваш но децата не ги е страх от друго.Пари ще вземат от приятел и после пак ти ще ги връщаш.Просто наблюдавам семейства,които си позволяват да удрят по някой друг шамар,и такива които се опитват да са приятели с децата си.На вторите никак не им се получава....

92

П.Петров

преди 10 години

Уважение и английски с бой не се възпитава. С бой се възпитава страх и агресивност. Училището съвсем не е в състояние да научи децата на всичко, поведението им се възпитава от обществото и родителите, а родителите най-хубаво се стимулират да възпитават децата си както трябва, като ги удариш в джоба, загубиш им времето или публично ги изложиш.

91

stef4i

преди 10 години

Просто нямате представа какъв ад е класната стая.Повечето деца са толкова невтзпитани и нагли,че е трудно да не ги пребиеш....боят не възпитавал-да бе да!

90

stef4i

преди 10 години

Просто нямате представа какъв ад е класната стая.Повечето деца са толкова невтзпитани и нагли,че е трудно да не ги пребиеш....боят не възпитавал-да бе да!

89

Анонимен

преди 10 години

а вий.. вий сте *** до един

88

педагог

преди 10 години

До Анонимен-89--многоуважаеми-*** в училище са именно такива деца,които отиват там за всичко друго освен да учат-а ползването на мобилен телефон е абсолютно забранено в час-а в някои от страните в европейския съюз е забранено да влизат в училище с телефони-така че ако имате деца първо ги стягайте в дисциплината им и ги мотивирайте да учат или те наистина ке идат да пасат *** ,ако е останал още такъв в тази държава....

87

ПОДКРЕПЯМ ГО

преди 10 години

ТОВА МИНИСТЕРСТВО ,ВМЕСТО ДА ГОНИ ДАСКАЛИТЕ,ДА ПРЕМАХНЕ ДЕЛЕГИРАНИЯТ БЮДЖЕТ И НАРКОМАНЧЕТАТА И *** ДА НАПУСНАТ УЧИЛИЩАТА....ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ УЧЕНИЦИ В ГОЛЯМА ЧАСТ СА НЕКАДЪРНИ И МЪРЗЕЛИВЕ МАМИНИ СИНЧЕТА И МОМИЧЕНЦА--НАСЛЕДНИЦИ НА ...БИЗНЕСДАЛАВЕРАДЖИИТЕ---А УЧИТЕЛЯТ Е ПОСТКЪПИЛ ПРАВИЛНО..НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО ПРОСТАЦИ И ДА ГО ПОДИГРАВАТ-МАЛКО ИМ Е БИЛО!!!!!!

86

Христо Тамарин

преди 10 години

Едно време учителите не ни шамаросваха, понеже бяха "въоръжени" с пръчки. Спомням си учителят по ... си строши пръчката в главата на един съученик и го прати долу до реката да му отреже и издялка нова пръчка.

85

jentry

преди 10 години

Ето един сериозен и нормален учител - не за наказание,а направо за кмет на Варна да бъде предложен!!!

84

българин

преди 10 години

Тези *** - "учениците" с мобилните телефони, САМО БОЙ ГИ ОПРАВЯ. Учителят не е трябвало да си играе с шамари, направо е трябвало да ги погне с шутове, гони ги от клас, води ги при директора, записват им го в характеристиката, а по предмета, в час по който си гледат и слушат телефоните, им пишат слаб. А пикльото, дето щял да "защитава" пиклите, го съдят за нападение на учител. Това е.

83

Анонимен

преди 10 години

Като не са добре с нервите и не могат да си владеят злобата, да ходят да пасат ***, може и във Великобритания. Аман от *** в училищата.

82

Анонимен

преди 10 години

Училището е основният виновник за разпада на обществото. Още от там се насаждат комплекси. Всеки гледа да се облече по-модерно, което създава чувство за неравнопоставеност у децата от по-бедни семейства. Така се губи и задружността в обществото. Трябва да се въведат УНИФОРМИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. В армията една от причините да си с униформа е чисто психологическа - да те приравни и да те направи част от масата и да не е чувстваш различен. В училище трябва подходът да е подобен.

81

бивш ученик

преди 10 години

Браво на учителя. Сега особено в тая възраст се отглеждат и възпитават само бъдещи *** и мутри. В Училище няма никаква дисциплина , защото учителя няма никакви права. Така че бой и само бой

80

аххах

преди 10 години

тя мама *** тати *** детето кво да е?

79

аз съм българче

преди 10 години

Горките невинни дечица, как смее този лош учител да им взима телефона-играчка, той не знае ли, че децата са над тези неща като уроци и внимаване в час? Децата имат важни належащи неща, като например да проверят какво ново става във фейса, кой левел са стигнали на любимата си игра, какво ги занимава тоя с тези незначителни уроци. Добре, че са добрите журналисти, които така пресъздават ситуацията, сякаш не е имало предупреждения, а един вид учителят ей така от нищото се е нахвърлил на ***.

78

всичко зависи от нас

преди 10 години

Подписка в защита на учителя трябва да се направи! Защитата на този учител ще бъде част от защитата на децата от самите тях.