30

Анонимен

преди 10 години

Защо въобще създадохте НЗОК?Още един посредник да смуче по веригата!Нали има минестерство на здравеопазването,то закакво е?Въобще България е станата на абсурдите...вместо да се стремим да намаляме расходите ние ги овеличаваме.Топлинно счетоводство,разрушихме държавното дружество и го продадохме на чужди ЕРП-та -посредници,Плащаме ток по-скъп от Гърция,а те го купуват от нас,плащаме най-скъпата гас в Европа- естествено защото има посредници по веригата.Всички те се отчитат партините централи!

29

az

преди 10 години

Razbixa go tazi kradliva papla4 gerb ataka bsp dps i ostanalata *** za 24godini

28

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

елементарно тиквочът ги зарови в тнр магистрали да реже лентички хред камерите но се оказа такава тиква че само една снимка неможеше да хване добре такава ТИКВА

27

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

елементарно тиквочът ги зарови в тнр магистрали да реже лентички хред камерите но се оказа такава тиква че само една снимка неможеше да хване добре такава ТИКВА

26

Анонимен

преди 10 години

Cheta i ne vqrvam na ochite si ! Apetit za miliardi e osnovniq problem na nashite upravnici !

25

Анонимен

преди 10 години

24Минчо Селски, едва ли някой се интересува от мнението на неграмотен *** койтопише Умраза с "У"!!!Ето това е биегие нацията.Матриал с много претенции и НУЛА покритие.

24

Анонимен

преди 10 години

стига с тези гербери, всички са един дол дренки,КРАДЦИ

23

Наглост велика !

преди 10 години

"Особено внимание предизвика предложението на ГЕРБ извадените 1,4 млрд. лева от бюджета на касата по времето на Симеон Дянков, да бъдат върнати."Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, гербераст !

22

Анонимен

преди 10 години

Наглостта на герберите няма край. Не стига че откраднаха парите за здраве, ами сега големи критикари се извъдиха. Когато ядоха баницата не реваха, а сега реват?!?!?!?

21

Анонимен

преди 10 години

И нека плюенето най-вече между нас да започне сега , кой бил ГЕРБЕР кой Кумонист и т.н.А кучетата си лаят кервана си върви,успяха и последният бастион нашата умраза към целия политически елит да разцепят на две на три или колкото са там шайките....

20

Анонимен

преди 10 години

Иван Костов открадна парите още 1999 година.От тогава до сега всеки краде.Но като ДянкУФ такъв хайдук няма.Дудук ДянкУФ даде парите от касата на Боко да си строи магистралки от строителите е получавал ОТЧИСЛЕНИЯ!Tрейс построиха половин България и са на загуба.......... Е КАК СТАВА ТАЯ бе хора?!

19

ДАУН

преди 10 години

По правилният въпрос е ,"Кой съсипа държавата" !Макар че е ясно кой даже и на децата! :)

18

Анонимен

преди 10 години

Станишев+Доган+Сидеров-Те ги откраднаха, както и не само тези пари!

17

detelina

преди 10 години

Това ,,Народно събрание,, го обърнаха на селска седянка 24 години!?Един и същи сценарии,едни и същи актьори, аман бе!!!Къде е главния прокурор!?

16

ГЕРБер

преди 10 години

До Иван 15Нашата партия взима точно 96 млн.лв. годишна субсидия, БСП- 70 млн. , ДПС- 48 млн. АТАКА - 22млн. Не трябва да се премахват тези субсидия. Все пак нашата партия в момента е извън властта и тези пари са ни необходими за поддържане на структурите,за организиране на митинги /извозване на симпатизанти/,за пътуване на лидерите ни из страната,няма да дават лични средства я.......НИЕ ОТ ГЕРБ ПОДКРЕПЯМЕ ЗАПАЗВАНЕТО НА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ ОТ БЮДЖЕТА НА Р.БЪЛГАРИЯ. САМО ГЕРБ

15

политолог

преди 10 години

Понеже Европейски лидери не искаха да го виждат т. н. Премиер на България или по точно на СИКаджийската мутра Банкянската тиква, си търсеше компания в Бразилия когато отиде на нова година по чехли и в Катар Следващото място което ще посети е Централния Софийски затвор. Нещастно , смотано и вредно за България бе ГЕЙберасткото крадливо правителство. Никога не сме имали толкова просташко и пълно с калинки правителство. Бог да пази България от ГЕРБ- ГРОБ.

14

наблюдател

преди 10 години

Вече хич не ме интересува кой е откраднал парите на касата. За мен въпроса е има ли изобщо смисъл да плащам осигуровки. И май отговора става все по еднозначен. Така и така си плащам кат ида на доктор.

13

политолог

преди 10 години

Понеже Европейски лидери не искат да го виждат т. н. Премиер на България или по точно на В. Божков-черепа, си търси Балканска компания. Следващия който ще го посети е Премиера на Северна Корея. Нещастно , смотано и вредно за България правителство. Никога не сме имали толкова просташко и пълно с калинки правителство. Бог да пази България от БСП-ДПС-ДС.

12

Иван

преди 10 години

Н.Бареков:"Изключително съм възмутен от г-н Сергей Станишев, защото БСП си затвори очите и запази партийните субсидии. Явно Станишев не си дава сметка, че 100-те милиона лева, които взима ГЕРБ отиват за да плащат с тях на протестите. С тези пари можеха да се осигурят лекарствата на децата до 7-годишна възраст и за пенсии. Станишев трябва да отговори защо с действията си ограби българските деца и пенсионери"

11

да

преди 10 години

Чудно ми е как симпатизанти на Герб,а и партийците им се мъчат да ни баламосват.Това е най голямото престъпление на прехода-да изхарчиш парите за здраве на народа и да ги вкараш в магистрали и харчове за помпене на его.А наистина тези пари можеха сега да помогнат за начало на поне някаква здравна реформа.А това са парите на народа от здр вноски,не на разните чиновници които въобще не внасят осигуровки,но иначе много ги бива да протестират,особено когато паднат техните от власт.