14

Анонимен

преди 10 години

Той посочи, че са готови да предложат и да съобразят увеличаването на възрастта и стажа с продължителността на живота - В България продължителността на живота е по-малка от тази в западна Европа и възрастта за пенсиониране трябва да е съобразена и с това.

13

Един българин

преди 10 години

Нямам нищо против, че е турчин, а че е от Д(П)С !

12

mitova

преди 10 години

Прав е Адемов! Увеличаването на възрастта и стажа за пенсиониране в България значително изпреварва нарастването на възрастта и стажа в другите страни от ЕС! Този геноцид ни го осигури ГЕРБ! Дано най-сетне приложат добрите европейски практики - възрастта за пенсиониране да бъде 12 год. по-ниска от средната продължителност на живота ( но в България, а не в Германия, Франция и т.н.)

11

Анонимен

преди 10 години

абе мушмурок осигурете работа на хората и тогава яжте л.... .*** взимат помощи въпреки, че работят на черно ако е българин веднага секирата. Нали 200 000 работни места щяхте да осигурите. Като вдигнете стажа за пенсия къде да работя като съм пред пенсия никой не иска на 64 г.

10

киреца

преди 10 години

Не знам колко ранно се пенсионираме ,но нефтохимици,металурзи и работещи в ядрената енергетика в Германия при 20 години стаж ги пенсионират защото са преценили че вече са амортизирани.А тук и 35 години стаж не стигат, а и в повечето случаи не дочакваш пенсия щото Господ те прибира при него.То това е и целта на пенсионната система.А проблема е другаде докато са такива политиците и принуждават младежите да се изселват от България няма да има кой да запълва пенсионния фонд.

9

Да плачеш ли, да се

преди 10 години

Тоест да преведа за всички :Бачкаме повече но взимаме най-малко.Нищо ново за 30 години крадци на власт! Това е положението!

8

ХАХАХАХХААААААА

преди 10 години

Хора не се лове да пишете на ПЛАТЕНИТЕ пишещи от ХУНТАТА ..плащат и да манипулират мненията нахората.ето ВИЖТЕ БАДЕМОВ е ЕДИН КЕНЕФОТЕРАПЕФТ в сарайте ...тия червените масони нямат един Експерт да сложат ВСИЧКИ МИНИСТРИ СА НА ДПС....Атака подкрепя дпс ибкп с цената на 10 милиона лв в брой на БОЛЕН ПИЗДЕРКАТА...ТОВА Е ЗА 200 *** ПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА В ХАОС И ФАШИСТКИ РЕЖИМ ..200 ЧОВЕКА СА И НИ ПАРАЛИЗИРАТ ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНО

7

outlaw

преди 10 години

До червени гадовеспоко те си крадат толкова много че се пенсионират млади където и да погледнеш по всичко върхове където гушкат хилядарки са само техни хора така че и да го кълнеш си е все тая че и децата и внуците си уредиха

6

червени гадове

преди 10 години

*** търски червени фашисти от ДС!Дано викога не видите пенсия ***!

5

Анонимен

преди 10 години

lidislidis.blog.bg/izkustvo/2013/11/23/sagata-noi-i-geroite-ot-bloga

4

outlaw

преди 10 години

В крайна сметка всеки народ си заслужава управляващите както казват турците *** си бяхме и *** сме си дали ще останем такива от нас зависи

3

outlaw

преди 10 години

Ами фраги народни представители за съжаление ние сме си виновни че не Ви трпимевече нз и аз колко години

2

Kaleko Aleko

преди 10 години

Мндаааа, парите от заемите свършиха, "обръчите" и *** ги опапаха и Бадемов наааааай-накрая каза къде е заровено кучето. Ама що не каза преди това (щото е ясно, че надали се е сетил точно сега), ами чак след като бяха опукани парите.

1

реалист

преди 10 години

Половината *** вземат инвалидни пенсии ,благодарение на корумпираната телк . комисия !! Там да започне да рови полицията !!!