96

ТУРЧИН

преди 10 години

Защо да обвиняваме Доган когато съдебната система при нас не работи.

95

Вариант Б

преди 10 години

Дано да е истина и депресията дя е от най-дълбоките!

94

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТова НЕ Е СЪД! Това е ЦАЦАРАТУРА!

93

Анонимен

преди 10 години

Доган трябва да го заличат от списъка с Хидрогеолозите и да върне 2-та милиона лева официален хонорар, за Водното огледало , а също така да върне 30-те млн - неофициален бакшиш за същия проект.

92

Анонимен

преди 10 години

Проблема не е в Доган а в съда ;-)!

91

Istina

преди 10 години

Vav publi4noto prostranstvo se lansirat dve tezi otnosno liceto Ahmed Dogan: 1.Tvardi se,4e toj upravljava zadkulisno Balgarija i,4e vsjako po-vajno re6enie e negovo delo. 2.Tvardi se, 4e bil v tejka depresija. Tova sa dve samoizklju4va6ti se tezi. Pri depresija mislovnata i fizi4eskata aktivnost sa zanijeni, kakto i vazmojnostta za vzemane na kakvito i da bilo re6enija. Togava se postavja vaprosa : Koja ot dvere tezi e vjarna?

90

Дядо Петър

преди 10 години

Преди години Баронът страдаше от зъби.Маргините пък от дискови хернии.Всеки мафиот си намира болежка, когато му стане по-напечено.Рапонът, например, напоследък отново го заболя менискуса.

89

ACID

преди 10 години

Значи, ако обикновенния гражданин не се яви на дело го правят на 2 стотинки ... а тука или редовно не се явяват или все "здравословни" проблеми. Въобще на който както му е кеф. То затова никой не е прави окупация на съдебната палата ... защото никой не идва.

88

Анонимен

преди 10 години

Дано да го посети някой заличител

87

Анонимен

преди 10 години

Аамет доган и мъжество! ХАХАХАХА В т.ч. и данчо мйентата и мйестан. Голям серски панаир, шъ знайш. Гуляму парламйенту, гуляму сеир, голяму политик, би казала образователната министърка. Благодарим ти Господи, за щедрия ти дар - неизкоренимото и несравнимо велико българско чувство за хумор.

86

Анонимен

преди 10 години

Дугaн ще ни погуби кaто нaрод,сaбудете се Бългaри.Той комaндвa държaвaтa ни,той държи кaсичкaтa нa нaшaтa милa Бългaрия.ОСТAВКA.

85

Анонимен

преди 10 години

Turski IGRI !

Честито на вещото лице Игнат Петров. Осигури светлото бъдеще на своите внуци и правнуци. Ахмед Доган от януари насам не може да бъде намерен, дори за чаша шербет. Затворил се е в неговите сарай и според слуховете никъде не излизал. Направо затворник. Той 20 години в парламента на работното си място не стъпваше, пък ще се трогне в този пропаднал съд да отиде.От какъв зор да си прави труда, нали с обръчите ги държи всички адвокати, съдии и прокурори, че дори и вещите лица.Правосъдие по български.

83

Анонимен

преди 10 години

А Доган дали не командори всичко питам аз?Абсолютно каквото си пожелае прави.Вече не е депутат и няма имунитет.

82

Йойо

преди 10 години

Тая *** с депресия бил ,глупости .Ей от лъжливата българска *** натечрна *** няма отърване .

81

З

преди 10 години

Поредния голям срам на смешниците от т. нар. Българска съдебна система. Как е възможно в малка България да се наплодят толкова много алчни *** и ***!? Без нормална съдебна система, нищо не може да се оправи в държавата. Възможностите за изход са две - 1.рестарт на съдебната система, което няма как иначе да стане освен с гражданска война, 2. Европа да сформира съдебна структура у нас. Имат основания за това след толкова негативни доклади в сеферата на правосъдието.

80

Iveta

преди 10 години

Еееех, вещо лице да си в този случай. Така медицински експертизи лесно се пишат.

79

Анонимен

преди 10 години

С една дума позор за правосъдието! Обикновените хора ги влачат с принудителни довеждания и глоби, но султана на държавата бил в "тежко" психическо състояние. Това е много опасен правен прецедент. Доган не само е ключов свидетел, но той е пострадал от "опита за убийство" нали така беше поредната формулировка. А да краде безобразно държавата и да сече снагата българска с ятагана има сили. Безпринципно и страхливо решение на съда в противоречие с основни правни норми!

78

Анонимен

преди 10 години

Не знаех, че на алкохолното отравяне вече му казват депресия. Доган е асоциален тип, л..но, изплувало в мътните води на разгрома на България. Третираха ни като победена във военен конфликт държава...

77

Анонимен

преди 10 години

как ВЗЕ РЕШЕНИЕ ЗА НАПУСКАНЕТО НА БИСЕРОВ В ТАЯ ГОЛЯМА ДЕПРЕСИЯСЪДЪТ И ПРОКУРАТУРАТА, АКО ОБИЧАТ, НА КОЛЕНЕ ПРЕД САРАИТЕ НА ДЕПРЕСИРАНИЯ ДА ПРАВЯТ ЗАСЕДАНИЯ И ЛИЧНО ЙОВЧЕВ ДА ГИ ОХРАНЯВА