31

омерзен

преди 10 години

*ана родна картинка................................И това се случва забележете в столицата,смятайте за какво става въпрос в малките населени места.

30

ЗОРО

преди 10 години

Как не ви е СРАМ господа управляващи(бивши и настоящи),харчат се пари за коли,рейсове приеми и кви ли не други глупости,а една СПЕШНА ПОМОЩ не можете да оправите......ДАНО ВИ СТИГНЕ....!!!!

29

Молотов

преди 10 години

Предлагам т. нар Бърза помощ да си сменят името на "Катафалка" ООД. Така или иначе нито са бързи, нито помагат.

28

Анонимен

преди 10 години

Престанете да тиражирате лъжите на парцала "Преса"! Измислят какви ли не гръмки заглавия само и само да си продават ***! Линейката е пристигнала на осмата минута а дефибрилатора в нея не е предназначен за деца. Да почива в мир детенцето и съболезнования на родителите.

27

ИВА

преди 10 години

До АзТова е Първи конгрес на научното дружество по Спешна медицина.Председател е Доц.Стоян Миланов.Дружеството е основано от професори и доценти от Пирогов , Военна болница и други....Парите не са от Спешна помощ.....Според Вас може би Факултета е по-подходящо място за конгрес на Спешна помощ!

26

До fago

преди 10 години

Почти си прав. Линейката беше оборудвана, но лекаря не се качи с дефибрилатора. "Баш спеца" прави каквото можа, заедно с другите лекари там и детето най-вероятно нямаше шанс, но лекаря от Спешна помощ наистина дойде след 40 минути и то само със слушалка, при положение че диспечера знаеше за какъв случай става дума

25

Анонимен

преди 10 години

ПАК ЛИ БЕ ПАК ЛИ........... ЗАЩО ЕДИН ПЪТ НЕ ЗАКЪСНЯ ЗА НЯКОИ ДЕПУТАТ ЗАЩО, ДОКОГА ЩЕ НИ СЪСИПВАТ В ТАЯ ДЪРЖАВА ЗАЩО ТЪРПИМ ТАКА ТРЯБВА ВОЙНА НЕ РАБРАХТЕ ЛИ.

24

fago

преди 10 години

Защо да вярваме? Сензацията беше развенчана в сутрешния блок на една от телевизиите (не си спомням коя) - линейката е дошла на осмата минута и е била напълно оборудвана. Още преди това баш спец по спешна медицина е оказал нужната помощ. Но... детето просто е било на път и нищо не е можело да се направи. Аман от жадни за слава (само на слава ли?) "***"!

23

Аз

преди 10 години

А как така се организира конференция в 5 звездния ХИЛТОН, а не в някой по-евтин хотел, щом като спешната помощ уж няма пари за заплати, линейки, оборудване???

22

Анонимен

преди 10 години

Веднага да отговорят депутати,министри и ония от МЗ експерти-защо не вдигнаха заплатите със 100% в спешна помощ.защо не промениха катег.труд,къде са 20те заплати при пенсия???Как се стимулират децата да учат медицина?Къде е народа да подкрепи спешна помощ в техните искания?Какво ревете тука!!!Явно за вас е по важно да викате Герб,Бсп Дпс а че лекарите и сестрите от спешна помощ бягат и няма екипи не ви интересува.За две години Герб ликвидира 17 болници

21

Анонимен

преди 10 години

За това сме най-бедните и най-смотаните в Европа. Защото в България никой не си върши работата както трябва. Медици отиват да спасяват без нужната апаратура, пожарникари и партийци управляват държавата а аз преди месец викам майстори да ми сложат лира в банята. Питат ме-имаш ли отвертка, разклонител, рулетка и клещи. В България е така, всеки работи нещо което или не може или върши небрежно. Доктор е шеф на синдикатите а президент е строителен инженер, а шеф на АЕЦ козлодуй -икономист.

20

Калин

преди 10 години

Защо никой не иска да чуе истината?Лекарите в спешна помощ стават все по-малко.В някой райони работят само фелшери и то на преклонна възраст! Ако не се вземат мерки след някоя и друга година няма да има кого да пратят на адреса.А вие господа звънете колкото си искате на 112! "Нещастниците", Господин Анонимен,са търсени и уважавани в цяла Европа!Можете ли да смятате? Ето една задача: 15 екипа,60 подадени адреса.Как на всеки адрес да отиде екип до 10 минути.....?

19

tih velikan 681

преди 10 години

Dobri lekari imame,no bosi,a tova 40min....e prosto bezumie I kak bez nujnite posobia....V UK DE FR idvat za 3 min...Pinochet bi vuvel disciplina

18

DDJ

преди 10 години

вуйчо ми почина също заради идването на СПЕШНИЯ лекар само със слушалка !

17

До anita

преди 10 години

Правиха му сърдечен масаж през цялото време...

16

kreti

преди 10 години

той бойко крадна кинтите , скоро и линейки няма да има

15

До Проктър енд Гембъ

преди 10 години

За съжалние това е една от верните статии на Днес.бг . Лично завеждащия на детската хирургия в Пирогов прави реанимация на детето. Звънна на 112 и после директно на диспечера на Спешна помощ. Съвсем ясно обясни, че става дума за липса на дишане и не дойде линейка за реанимация. Докторът с качи без дефибрилатор, който беше оставил в линейката и да- дойде след 40 мин. Официално може да е дошъл и след 2 мин., но фактите са такива.Детенцето най-вероятно нямаше шанс:(, но и екипа беше неподготвен

14

Анонимен

преди 10 години

Ако беше Бойко на власт, това нямаше да се случи!

13

anita

преди 10 години

Как пък от тия 550 доктори нямаше кой поне опит за сърдечен масаж да направи???Милото дете щеше да има адекватна помощ в Германия, но уви...ирония на съдбата

12

зяпнал

преди 10 години

Автомобил за спешна помощ и реанимация без дефибрилатор??? За какво го ползват тогава? За такси на дежурните лекари?