10

Калина

преди 10 години

Поредното бла-бла."... липсва социална интелигентност..."Липсва политическа и правна интелигентност в прилагането на законите!'айде стига ни обяснявахте колко сме прости, моля!

9

Анонимен

преди 10 години

Както е казал мъдрецът,мечтата на роба е той да притежава роби а не да е свободен.

8

Какви остатъци,

преди 10 години

6? Тук си говорим за нова, развита многократно в сравнение описаната от теб система. И ако знаеш колко млади с по поне 50 години живот още са в нея -диплома, шофьорска книжка, работа "по-така" и още хиляди примери...ще те заболи главата.

7

Seifi

преди 10 години

А при седерстите рушветите са в Влута от страната майка и ЦРУ

6

mdaaa

преди 10 години

Остатъци от корумпираната комунистическа система, в която само с рушвет нещо се случваше. Всичко продължава - няма забравяне на тази порочна практика. Колоа с рушвет след 10 години чакане, апартамент с рушвет да те запишат 1 група, телевизор с рушвет защото няма цветни за всички ... поне 20 години още докато измре това поколение, което е живяло в такъв строй.

5

Манго

преди 10 години

Да ви ядат лъжите, че много ли са окумуш ***, как пък не сме чели, за излъган *** или *** дал пари на непознат и т. н...

4

Народен съдия

преди 10 години

Правиш произшествие, трябват ти пари за адвокат (те да не са евтини?!) - не виждам нищо лошо в това. Освен това всеки знае, че старите хора започват да оглупяват с възрастта - природен факт. Да се злоупотребява с това е ... нямам думи. А тези ***, които правят измамите трябва да ги бесим на първото дърво. Линч за такива ***!

3

онбашията

преди 10 години

хахаха, май повечето читатели на днес.бг са готови жертви на ало измамници

2

ААлооо

преди 10 години

Ако има желание от страна на полиция и съд, това ще е далечен спомен,но...явно си плащат на когото трябва...Нима не може да се проследят обажданията, при толкова подслушвания, нима не може да се направят и излъчват клипове, обесняващи кое как е,за ненужната ***/цифровизация/се посраха да обесняват,а за този бич ***....не може...Тази статия е доста в страни от проблема, *** са хитри и гадни,но разбират само от бой и затвор..Най-малкото-по имотите ще ги познаете, който иска..

1

Анонимен

преди 10 години

Аман от такива псевдо-интелектуални плоски анализи.Няма нищо лошо в това да отървеш от затвора роднина, който БЕЗ ДА ИСКА е блъснал някого с колата. Такъв човек не е престъпник, а някой, който е направил грешка и мястото му не е в затвора - такова правосъдие е нищо повече от отмъщение/кръвнина. Блъснатият няма да се съживи така или иначе - да съсипем (Още повече) още един живот е злоба и реваншизъм, а това, че нео е закон не го прави правилно - законите се пишат точно от истински корумпираните