212

Анонимен

преди 10 години

Да им в устенцата серна на тия дето лаят срещу България! И на бтв също!

211

Анонимен

преди 10 години

Софе, адвокат си... тези без документи не можем да ги върнем ни на Турция ни на друга държава. Остават тук завинаги!

210

nerez

преди 10 години

Чакате малко това че някой не обича някого не означава че го мрази. Ние просто не искаме да имаме нищо общо с араби и ***. Все едно аз да искам да се намъкна в спалнята на комшийката ,и ако тя ме изгони с ритници да отида да се оплача на някое НПО че съм дискриминиран и комшийката е ксенофоб и ме мрази заради моята външност защото съм тлъст 150 килограмов нерез например.

209

Анонимен

преди 10 години

До Кюрдey kyurdak znae6 li pak kolko vaobi4at tuka?nikolko kyurdinooo.

208

муспи

преди 10 години

С приказки нищо не се постига защото нямаме български правителства. Ние сме еврейска колония подложена на унищожаване. Единственото средство за оцеляване е да убиваме евреите, а сега и тези диваци, също евреи но без пари, докарвани от еврейските ни правителства.

207

Анонимен

преди 10 години

До glarus 3prodadena stoka ne se vra6ra .sblijavayte se s bratqta Siriyci.sled 40 godini moje ve4e da govorim Siriyski.

206

TOTO_!!!!

преди 10 години

Седем африканци са преследвали двама младежи в столицата преди дни. За инцидента разказа пред БЛИЦ старши анализаторът от Центъра за изследване на демокрацията Тихомир Безлов.Безлов пазарувал в денонощен супермаркет на ъгъла на ул. "Коста Лулчев" и бул."Шипченски проход"около 23 часа, когато там нахлул бягащ младеж. След него тичали африканците с бръсначите. Те се спрели, когато към тях пристъпил човек от охраната. Пристигналата по сигнал от магазина полиция прегледала документите на чужденците, но не предприела нищо, тъй като срещу тях не било подадено оплакване. По-късно станало ясно,

205

Анонимен

преди 10 години

Много ще ми е интересно ако някой българин сцепи главата на кука дали ще оживее до другия ден? А сирийците закон не ги лови!Това преля чашата на нашето търпение!

204

Анонимен

преди 10 години

Смесените са вредни, нали видяхте как взеха страната на пришълците. Има стара поговорка "Храни куче , да те лае"

203

Анонимен

преди 10 години

Тия ще са ПЪЛНИ *** ако дават статут на нелегално преминали без документи! Значи там Хасан е рязал глави, ял сърца, а тук Абдула е чисто нов човек и чист българин... Ми то ако така става, всеки ще злодейства до насита и хоп тук соросойдите го правят нов човек! Само и само за да унищожат България и православието!пп Като гледах Станишев как се целуваше и гушеше със Сорос( една кръв са, хазарска) го причислявам и него при соросойдите!

202

Анонимен

преди 10 години

Ясно е че има хаос в България и трябва да ни изпратят безпилотни самолети и снайперисти за "подкрепление".

201

glarus 3

преди 10 години

турция да им дава статут.ние трябва да ги депортираме на момента,

200

Анонимен

преди 10 години

Никакъв статут!!Получат ли го един път от нас,остават си вечно наши!!!И да не разправят басни,че щели да заминават,тя Европа боб хвърля за тях!!Ще ни ги връщат препоръчано отвсякъде!

199

Анонимен

преди 10 години

Софе и аз имам подозрения, ама хайде! Тоз пендафил Гурчо мадератора ще му разширя халката на макс! Като самосвал ще го направя!

198

qwer

преди 10 години

Там където има *** винаги е взривоопасно и напрегнато, тези влечуги от демокрация не разбират, малкото им мозък в кратуните е достатъчен само за създаване на напрежение и бомби. Ядовете на България тепърва ще започват.

197

Анонимен

преди 10 години

Йовчев, от месеци ти пиша и денем и нощем да затвориш границата, ама си мислиш, че си по- умен и можеш да яздиш гявола...Тия почнаха да загиват от студ при плюсови температури и да чупят главите на куките. Какво ли ще стане при отрицателни температури? От едната страна сороските ***, а от друга тоя ***!

196

Анонимен

преди 10 години

Е_ем ти дюнера и без това обичам повече пица и наште кебапчета и кюфтета.

195

qwerty11

преди 10 години

абе като им е студено давай те ги в Марица 3 на топло а може и тока да поевтинее

194

Анонимен

преди 10 години

ЕС дава на България 500 милиона евро за изграждането на имигрантски градове и отказва да приема имигранти преминали през наша територия! Румъния е получила строги указания да връща на момента сирийци и африканци. Според троянската кобила криСталинка имаме въпиюща нужда от подобрение на генофонда, Бог да и даде такова чрез син котлен съпруг на дъщеря и!

193

ДЮДЮ

преди 10 години

Точно така. Нямам си на идея! :) Умираш от яд хейтърче! Сполай ти в хейтенето, аз отивам да хапна. Не можеш да приемеш факта, че някой идва от някъде и ще отиде там където ти може би никога няма да отидеш лично. Че ще има по-добър живот от твоя - това направо ти бърка в здравето. И за да си в мир със себе си - айде яко хейт на всичкото свят и най-вече на бежанците, мигрантите или както и там да се наричат. Българите не сме малки душички, като теб. Лек си, както ти казах по-долу. :)