11

en taro adun

преди 10 години

До АнонименПравилно казано, само дето не съобрази един факт. Пари ще има, те ще вземат още няколко десетки милиарди заем, колкото да платят на обикновенните бачкатори, да им затворят устата и после след няколко години ще стане като след Тошо, заеми, лихви, немотия, само че те ще са се накрали и няма да са в БГ.

10

Анонимен

преди 10 години

Прав е синидикалиста - пари няма.Аз ще добавя ще липсата на пари ще се задълбочава поради следните причини:- намаляване на инвестициите- увеличаване на безработицата- спиране на реформите в пенсионна система- дотиране на губещи предприятия от типа на БДЖ- лошо усвояване на европарите- голямо обществено недоверие и съпротива

9

Анонимен

преди 10 години

тренчев - човек на работниците и служителите???човек на обикновените хора??

8

политолог

преди 10 години

Моето мнение е, че трябва да се въведе диференциран данък, както е във всички развити страни. Примено 0% за минималната заплата и диференциран данък за сумата над минималната. Плоският данък да отпадне, защото е в полза единствено на едрия бизнес.

7

1

преди 10 години

Кой беше тренчев? Имали синдикакати и с какво се занимават и от къде печелят или кой ги финансира ,какво са направили за да вдигнат стандарта на тези от които смучат вноските за да ги защитават от работодатели и държава вече 25 години ,защо доходите ни са под европейския минимум ?за пример фалирала Гърция минимална пенсия 400 евро ,минимална залпата 800 евро.КАКВО ЗАЩИТАВАТЕ ???????????????????

6

До Герберастите

преди 10 години

Аз не мога да разбера какво искате , защо искате да подмените вота на Народа и говорите от негово име!!!!!!Това Правителство е избрано с подкрепата на над 1 800 000 души , това че в София една групичка от програмистчета, реститути и рентиери не им отърва незначи ,че трябва заради тях да сваляме Кабинета.Неразбирате ли ,че с тия платени протести тласкате още повече България в батака. Всеки ден протестите струват на данъкоплатеца десетки хиляди левове.Не , вие не мислите за държавата!

5

Анонимен

преди 10 години

синдикатите у нас и"видните синдикалисти", от породата на г-на Тренчева,живеят в дълбока, дълбока симбиоза с управляващите, независимо от коя партия са!Това доказва казионния(държавен) характер на нашенските синдикати.Те, последните,го играят някак си полубизнесменски, полумутрафонски и отчести лееекинко "пролетарски".Лично аз не познавам човек, който членува в синдикат.От къде им е"членската маса",членският стол/внос!, издръжката им как се формира-да се чудиш и маеш. А Тренчо пуши скъпи пури

4

ментесиндикалист

преди 10 години

Тренчев му е време да се пенсионира. Изхаби се и много не го е грижа да хората. Дали те осъзнават, че това което уж направи БСП-да връща на най-ниските доходи данъка ще е през 2015 година, а дотогава те със сигурност няма да управляват!

3

работещ

преди 10 години

Ами тогава вий за какво сте. Някой знае ли как може да се стане ръководител на "Подкрепа", този от началото на прехода все е лидер на синдикат. Подариха му едно пълно складче с продукция в АТЗ-Стара Загора да си трае. Явно държавата наистина е зле щом правителството няма пари да му запуши устата!

2

:)))

преди 10 години

ГЛЕДАХ ВЧЕРА КНСБ ,ТЕ ИСКАТ НЕЩА КОИТО СА САМО ЗА ТЯХ И СА ВРЕМЕННИ ,А ХОРАТА КОИТО ИСКАТ ОСТАВКА СА ЗА БЛАГОТО НА ЦЯЛ НАРОД ,ЗАТОВА ПОВЕДЕНИЕТО НА КНСБ Е КРАЙНО ЕГОИСТИЧНО .ЗАТОВА ПРИВЕТСТВАМ ТРЕНЧЕВ ЧЕ СЕ РАЗГРАНИЧИ

1

NARODA

преди 10 години

струва ми се че това което предлага тренчев е много разумно ,макар и че е закъсняло.ПЕТ МЕСЕЦА МЪЛЧА И НЕ ПОДКРЕПИ ХОРАТА КОИТО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО