18

Различен и блестящ

преди 10 години

Защо да няма закон за различните от масата стадо?Нали и различните плащат данъци на управляващите, значи и те трябва да получат внимание, а не само стадото народ да се гледа. Да се спре с дискриминацията, това е най-важното в момента. Човек да знае че е свободен да бъде какъвто иска, стига да си е платил данъците на управляващите.

17

Анонимен

преди 10 години

Тая няма да я бъде.За 20 човека -закон!Че и абсудрно на всяко писано право ще се доказва ,дали имаме сестра ,а тя дали е к....ва.Има такива важни работи за приемане които се отлагат с 20 години ,а само с едно драсване от ЕС и парламента като парен локомотив приема закон касаещ от 5 до 10 човека -годишно.

16

vesko02

преди 10 години

Това правителство си защитава хората.

15

varg vikernes

преди 10 години

Аз съм длъжен като ЧОВЕК да се противопоставя на това извращние.

14

Big Bad Wolf

преди 10 години

Следващото какво ще е - Защита правата на педофилите, зоофилите или на некрофилите?

13

различен и блестящ

преди 10 години

Време беше да се обърне внимание и на различните от масата народ. Има хора които не искат да са част от стадото, които са различни и имат други ценности. Време е дискриминацията спрямо тях да спре,защото отдавна не живеем в средновековието, а сме в 21 век. Всички следва да сме равни, да сме братя и да се обичаме.

12

БРАННИК

преди 10 години

Значи ако се мисля за Наполеон съм луд, а ако се мисля за жена имам по-специални права така ли?!? Нещо в обществото не е наред, не говоря за толерантността, нея ако си я имаш, си я имаш от възпитание. Тия обаче са луди. А на мен ми писнаха правилата на други общества от запад, коооолкото и да са "по-напред"

11

Анонимен

преди 10 години

А кой ще защити нормалния хетеросексуален работещ семеен и отглеждащ децата си българин ? ***, турци, ***, *** от Африка и Азия и каква ли не *** била специална ??? И ние нормалните и работещи българи трябвало да ги издържаме и да се радваме на специалните привилегии, които НИЕ заплащаме ??? Най дискриминираните хора в държавата България се оказват нормалните работещи хора ..данъци, такси, акцизи и какви ли не простотии се вдигат за да храним всякаква *** + алчни политици ?

10

nemo

преди 10 години

Странна работа а аз си мислех че всички сме равни по закон.Ама с такива закони някои ще станат по равни от други.СРАМОТА Скоро да чакаме ли еднополови бракове и осиновяване на дечица от педофили.

9

Анонимен

преди 10 години

Почвам да се чувствам аз ненормалната сред толкова "нормални".

8

Анонимен

преди 10 години

До СалахадинАйде изселвай се, не е късно, вижда се, че си *** и си много подходящ за путински лакей. Само да те изненадам - много е възможно кумирът ти да е скрит ***, защото там *** имат това право. В нормалните държави просто нещата са ясни и се знае кой какъв е.

7

Салахадин

преди 10 години

До 7,ти си поредното доказателство ,че тези с меките китки са психично болни!!Както м-у другото е и е диагностицирано хомосексуалното поведение!!Всеки психиатър ще ти каже!!Но явно за тебе да пустосваш,е нещо нормално.Виж каква хубава дума българска,а не екстеншън и перука използвам :)

6

tomahawk

преди 10 години

за Госина или Гожата или и двете заедно :))) по-долу дето кълне.Свършиха се всички жизнено важни закони, че този ли да оправяме ?

5

Анонимен

преди 10 години

На всички дето плюят и ще плюят срещу тези хора им пожелавам, да им се роди по един такъв в семейството,тогава може би ще се научат на толерантност. Ако пък ли не,нема им е гадно цял живот, Така ще разберат какво значи да те третират като различен.Айде,цъкайте минуси и със здраве

4

Анонимен

преди 10 години

E ся заради 5 човека цял закон.

3

bashkircho

преди 10 години

До СалахадинNe vijdam kakvo ti prechi da go napravish i sega?

2

Салахадин

преди 10 години

Ех,ако знаех преди 24 г. в какво ще ни превръщат бавно,да се бях изселил в Русия!!

1

bashkircho

преди 10 години

Tozi sviat otiva po diavolite....