24

sanders

преди 10 години

Hora, Bog da pazi BULGARIA ot tazi Predatelka!!! Zionistki ***. Vishte na kogo se slaga i kakvi sa i zaslugite: eju.org/news/eju-events/mep-dr-antoniya-parvanova-awarded-european-jewish-union

23

Анонимен

преди 10 години

Ето я и поредната правокация на комунистите!НДСВ са политически труп и всеки знае,че едно такова обиденение е по-скоро вредно и ще отблъсне избирателите на ГЕРБ.Всички знаем с кой беше в коалиция ПИЯНИЯ КОМАРДЖИЯ - БСП и ДПС.Как изведнъж се видя до ГЕРБ.За 8 години български неможа да научи...Срам за БАЩА СИ!ИБРИК ДОЛЕН!Какво ти обещаха?То само двореца във Враня остана.Тези имоти които открадна са български,ти и твоя род сте пришълци и това са имототи на институцията не часни-ПЛАТИЛИ ЛИ СТЕ ГИ?

22

Анонимен

преди 10 години

През 2001....1.6 милиона души гласуваха за царя......това е рекорд за българската демокрация...И тея кво направиха? Коалиция с ДПС,крадене колкото могат.....и ни оправиха за 800 дни....И сега ми говорят за коалиции...ае кой ви знае че дишате бе мишоци ??

21

Анонимен

преди 10 години

До Феята на Смъртта.Тия *** тук няма да те разберът. Не се хаби. Иначе УСПЕХ.

20

bariera_61

преди 10 години

Комунистите дойдоха на власт на 9.Х.44 г. с помощта на щиковете на една чужда армия, най-некадърната и лумпенизирана част на българското общество, избили цвета на нацията в лагерите Белене, Скравена, Ловеч, както и хиляди без съд и присъда. След дворцовия преврат 1989г. функционерите на БКП/БСП и Комсомола заедно с офицерите от ДС с вродения си инстинкт на крадци и пладнешки разбойници ограбиха държавата и се превърнаха в милионери и милиардери! Същите доведоха народа до просешка тояга и сега най-нагло се представят за защитници на бедните и онеправданите!

19

bariera_61

преди 10 години

В Бургас за областен координатор на ДПС правителството е назначило Сабри бей. Той е брат на терориста участвал във взривяването на влака на гара Буново. Загинали са и невинни деца. Същия Сабри на времето е поставил бомба и в курорта Дружба. По някакво чудо бомбата не е избухнала. Е какво да се наричат това правителство освен протурско, след като ДПС управляват страната и назначенията са под диктовката на Доган. Червената Дончева многократно е заявявала, че Станишев най-редовно ходел да се допитва до Доган.

18

Е га ти държавата

преди 10 години

Ха- ха, търкулнало се гърненцето, та си намерило похлупака!

17

Феята на Смъртта.

преди 10 години

Не минава и ден, без да се убедя, какви невероятни *** живеят в България!И като чета постовете тук се убеждавам, че изродията и тежкото дебилие са вродени у някой, но у повечето са придобити в последствие, което е шокиращо!Толкова много злоба, лицемерие, простащина и отчайваща абдикация от елементарно възпитание, няма никъде по света, дори и в най- изпадналите племена!Срам ме е,че съм блгарин!Честно!България- едно проклето място, концентрирало в себе си Злото!Нямате представа,колко е страшно!

16

bariera_61

преди 10 години

Държавата си беше добре при Бойко! Въпреки световната икономическа криза народа почти не я усети, не се изтегли нито лев заем! Но лакомите за власт и по точно за милиардите европейски субсидии другари от БСП и ДПС с цената на тотален срив в държавата организираха чрез нарочно завишаване на сметките за ток протести за сваляне на Борисов и успяха, но спиралата от вечни протести започна и не се вижда края й! А само 1 месец след като БСП опорочи изборите и чрез измама взе властта изтеглиха 1 млрд, а сега вече говорят да изтеглят още 3-4 млрд!

15

are_kulata

преди 10 години

Разбира се, че НДСВ и Касим Дал и Корман Исмаилов, първия от които лежал в затвор за основаването на Турското национално-освободително движение ще подкрепят ГРОБ и еничара, комунист-мафиот преБройко!!Отношенията на последния с ислямиста радикалист Ердоган са многто топло и никой още не е забравил официалната подкрепа на ГРОБ за Свободнатга Сирийска Армия и бунтовниците убийци на деца.

14

Мухата Цеце

преди 10 години

Мухахаха.... НДСВ и социална справедливост.... нещо като ББ и интелект.

13

Панчо

преди 10 години

Антония Първанова изглежда не знае,колко злопаметен е Боко! Как закопа Румяна Желева на изслушването в Европейския парламент,когато искаше да става Евро комисар от ГЕРБ,дребнавите и заяждания и не скрити подигравки.Сега когато Първанова просто изпада от политиката и от Евр парламента,като депутат,търси да се закачи,за някой.Само че както викат ***: Нанайси ........Жива лумпенячка и дегенератка!

12

Анонимен

преди 10 години

НДСВ - вие сте най-големите нещастници. А онова белобрадо недоразумение да гори в ада !!!

11

Фъф

преди 10 години

Еми да, те краставите магарета по миризмата се познават и събират.

10

Дръндер

преди 10 години

Току що си направихте сепуко преди още да е започнала войната за избирателите! Това е грешен ход, питайте Лао Дзъ!

9

Ботер

преди 10 години

т.нар Реформаторски блок ще натовари гласовете на ***, но за вашто ндсв тони и *** дори няма да си дадат гласа.

8

не син

преди 10 години

Партньорство добре,ама как ще влезете в парламента ?

7

az

преди 10 години

NDSV vie ste murtvi kato partiq otdavna taka 4e 4upkata

6

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

на Тиквата не му трябват трупове.....

5

Dillinger

преди 10 години

Не мога да повярвам, че тази партия още същестува!