302

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

НЕ ВЯРВАМ НА НИТО ЕДИНА ПАРТИЯ НЕ ЗАЛУЖИХТЕ МОЕТО УВАЖЕНИЕ-ДКМС ПО МОЕТО ВРЕМЕ 1976 г БЕ УВАЖАВАНА И ОБИЧАНА НАПРАВИХА МНОГО ЗА МЛАДЕЖТА.СЕГА ЗА СТУДЕНТИТЕ КАКВО ПРВИТЕ ЗА МЛАДЕЖИТЕ. КОИТО СА БЕЗ РАБОТНИ ВИСЯТ ПО БАРОВОТЕ И ЪГЪЛИТЕ НА УЛИЦИТЕ КАТО ЕДНИ БАНДИТИ И ЧАКАТ СВОЯТА ЖЕРТВА КОИТО ДА ГИ ПОЧЕРПИ ЕДНОТ КАФЕ.КЪДЕ СА МЛАДЕЖКИТЕ КЛУБОВЕ БРИГАДИ ВЕЧЕРИНКИ -ДА ИМА БАРОВЕ АЛКОХОЛ НАРКОТОЦИ *** И СУТИНИОРИ-ЗА ТЯХ СТОЯТ БЕТОННА ЗАЩИТА -- ПАРТИИТЕ НА ДЕМОКРАТИЧНА БГ.КОЙ МОЖЕ ДА ПРОТИВОРЕЧИ

301

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

ДОПУСНАХ ГРЕШКИ-ПРАВИЛНО НО ТЕЗИ ГРЕШКИ НАПЪЛНИХА МНОГО ДЖОБОВЕ- НАРОДА МНОГО ПОСТРАДА.16 ГОДИШНИЯТ *** СЪЩО ДОПУСНА ГРЕШКА ЧЕ Е ОТКРАДНАЛ РЕЛСИ -ЖЕЛЯЗО НО БЕ СТРЕЛЯН ОТ ОХРАНАТА.НА ВАС ВИ СЕ РАЗМИНА НИКОЙ НЕ Е СТРЕЛЯЛ ПО ВАС И ПАК СТЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА.ДВАМА ЧОВЕКА СВЪРШИХА ГРЕШКИ- ЕДИНИЯТ БЕ СТРЕЛЯН ЗА КРАЖБА А ДРУГИЯТ ПАК БЕ ИЗБРАН В ПАРЛАМЕНТА -ЗА КРАЖБА .КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ

300

az

преди 10 години

Допуснах грешки, но вие ги платихте, а аз забогатях. Ееее дайте ми втори шанс а?

299

продължение на 345

преди 10 години

Толериране на монополи и криминално застъпничество над тях, пълна липса на философия и концепция за управлението си. Убеден съм, че е част от грандиозния театър на абсурда в България. Няма никакви причини да не го смятам, за клонинг на бкп, така както са дпс, атака и бсп. Само приказки както от страна на бсп така и от негова, никакво реално действие освен смяна на вратите. В ужасна клопка сме всички на червените фамилии.

298

kit chelin

преди 10 години

Наредили се вчера на митинга на ГЕРБ 100 другари отпред на трибуната, като по времето на Т. Живков, цялото Политбюро барабар с ЦК. Комунист до комунист Бойко Борисов, Цецка Цачева, Цветан Цветанов, Нона Караджова и др. знайни и незнайни калинки, бивши полицаи и ченгета, мутрагени. Жалка картинка. ББ говори за проява на разум, Т. Дончев стига със смирението. А бе тия не знаят какво прави едната и другата ръка, не си ли говорят по между си? Искат държава да управляват. Мислех, че поне ТД е свестен

297

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера в България умни и интелигентни хора няма ли ? Защо лидерите им винаги са членове на бкп, бивши школници на полицейските школи или дс служители. Как да му вярвам на Бойко ? Кандидатства в школата Симеоново за най репресивната специалност, член на бкп въпреки дядо си , който той непрекъснато сочи за пример, сподвижник в среда на гангстерски групировки създадени от дс, въпреки клетвите не направи нищо , ама съвсем нищо за да понесе някой от бившите отговорността си и много други.

296

Анонимен

преди 10 години

Нека помълчим днес, 17-ноември, когато се навършват 4 месеца от загадъчната смърт на проф. Евгений Николов, написал неудобна експертиза по дело с обвиняем бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, дясната ръка на Бойко Борисов. Нека се замислим защо *** на неудобния експерт проф. Николов възстанови политическото самочувствие на Цветан Цветанов и Бойко Борисов.

295

Дядо Мраз

преди 10 години

А тези ,които умряха от глад и без лекарства ще ти простят ли?

294

Марко-млад комунист

преди 10 години

Абе бе Бока `нали и ти си от нашите бе`нали беше от БКП-то....!?`Ама народо много залухав`изпусна бай Тошо да направи партия с/у тоталитаризма........??????????? Защо пък не...? Нали си му УЧЕНИК!

293

ххххх

преди 10 години

Глупости говори.ТИ СИ ТАЯ ГРЕШКА.

292

2

преди 10 години

"ЧЕРЕН ВЛАК СЕ КОМПОЗИРА, ВСИЧКО *** СЪБИРА! ЦЯЛ ВАГОН ОТЗАД СЕ КЛАТИ, НАТОВАРЕН СЪС ПЛАКАТИ! ТРАКА ТРАКА,ТРАКА ТРАК - ТРЯБВА ПУБЛИКА ВСЕ ПАК - ЦИРК "ОРЕШКО" ЩЕ Е ГОСТ В СОФИЯ, НА ОРЛОВ МОСТ!"

291

Деси

преди 10 години

Абе тоя човек няма ли накрая да се обръснеС тая набола брада е като някой бандюга от 90'те

290

Анонимен

преди 10 години

Алоо ***!Махнете най-после тазимутра от първата страница на сайта!Повръща ни се вече от този !

289

Анонимен

преди 10 години

Грешките ще ги изправя Мутрата в затвора.Поуката ще е за гражданите ,да не го допускат никога да властта.

288

kosta

преди 10 години

На комунистите никога не са им били нужни мислещи хора.Нужни са им хора които сляпо да вярват на *** им идеи без да ги подлагат на критика.Пълен фалш и игра на демокрация.Атаките крещу Борисов, Цветанов и ГЕРБ неистово продължават защото това е единствената партия която реално им противостои и може да ги бие на избори.Всички останали техни отрочета/партии/ са със затихващи функции.Затова и злобата срещу ГЕРБ е огромна.

287

st

преди 10 години

ГЕРБ = БСП = ДC

286

Боко-БОКЛУКА

преди 10 години

Ти ОГРАБИ народа и го разедини-дано да се обединиш със Свети Петър! Ти и тези дето те подкрепят!

285

ку

преди 10 години

Станишев ни върна 20 години назад, да спорим комунизъм или не, егаси цървула. Ще гласувам за всички които са против него !!!!

284

ko

преди 10 години

спокойно, БСП и ДПС глътнаха плувката, и заедно с тях и Атака. Те друго освен да плюят не могат да правят. Понеже самите те не са направили нищо добро. Така че спете спокойно деца, комунизма си отива. Затова ще гласувам за Бойко, защото само той измете комунистите от властта. Затова и сега те я бранят с палки. И точно сега е полицейщина, а не както Съсела лъжеше. Само танкове остана да докарат мръсните комунистчета.

283

охо бохо

преди 10 години

Много платени драскачи има!!