17

правилно

преди 10 години

Ако няма търсене, няма да има и предлагане, толкова ли трудно беше някой да се сети най-после. Да не говорим за търсещите почти детска плът, не сводниците, клиентите винаги трябва да са в затвора, защото заради техните пари се движи цялата тази отвратителна машина.

16

Анонимен

преди 10 години

До stranenАааа , и много жени също,също ...:)

15

Гошо

преди 10 години

Тъкмо да кажа "БРАВО" - а то във Франция... Е, браво на франсетата. Ама то - за секс с жена, неприложимо там, на практика... :D :D :D

14

КурБан

преди 10 години

Бах мааа му!Много се затрудних с превода при прочитането. Абе, нямате ли един редактор от 5-ти клас поне, да проверява правописа на автора, който очевидно още е на урока с чингелчетата в първи клас!

13

stranen

преди 10 години

брак по сметка също е вид проституция значи всички мъже трябва да плащат глоби...

12

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Мой приятел живее в Детройт. Случката е от преди повече от 5 години. Излиза от супер маркета и отива към колата с.На паркинга се появява красива дама и бързо се стига до сделка , срещу $ 100.Тя иска парите първо. В момента в който той и ги дава, тя му слага белезниците.Полицай.Глобиха го $ 1000. Жена му разбра. Много неприятности си създаде. На голямо унижение го подложиха. После сме се смяли,колко дълго време не си е помислил , за чуждо :)

11

ДАУН

преди 10 години

Ха-ха ,ако го въведат и у нас ,то тогава трябва нас всичките да ни осъдят пожизнено ,защото вече 24 години яко ни клатят 240 депутати,а ние си им плащаме за това :)) !

10

Анонимен

преди 10 години

О, воала, вече ще се само по любов:)))

9

Сър Пичук

преди 10 години

Борбата и опитите за "заличаване" на проституцията са напълно безсмилени и дори вредни за всяка държава, която ги практикува. Проституцията трябва да е легална, да се плащат данъци върху приходите и да се следи здравословното състояние на жриците редовно, за да не сеят венерически болести. Подобна социалистическа простотия ще пренасочи приходите от този бизнес към подземния свят и ще доведе до абсолютно неконтролируема престъпност...

8

Анонимен

преди 10 години

Тези се състезават с Турция вече.

7

Анонимен

преди 10 години

Пълни глупости. Аз като се запозная с някоя кака по интернет и като се срещнем за едното чукане, не й ли плащам за пиенето преди да се метнем в кревата? Тоест не съм ли й платил за секс? Хайде елате ме осъдете, да ви е.а майката скапана умряла френска.Няма да ми триете част от коментара, бе!

6

Анонимен

преди 10 години

Пълни глупости. Аз като се запозная с някоя кака по интернет и като се срещнем за едното , не й ли плащам за пиенето преди да се метнем в кревата? Тоест не съм ли й платил за секс? Хайде елате ме осъдете,

5

livevil

преди 10 години

В България ако се въведе такъв закон какво ли ще се случи с фолк певиците и техните спонсори, защото това реално погледнато си е проституция :D

4

Анонимен

преди 10 години

Браво, сексът става безплатен. Ура Вива ла Франс !

3

Анонимен

преди 10 години

И какво, хора (мъже), които не искат да мастурбират, а не са женени и нямат приятелки, какво да правят?... 1. Да стават аскети?2. Да стават изнасилвачи?

2

Анонимен

преди 10 години

Просто ще си ги поръчват по интернет като момичета за компания.

1

Анонимен

преди 10 години

В Мангалия милицията охранява проститутките по пътищата.