70

едва ли в истори

преди 10 години

имало по мазен и *** оправник, както и толкова глупаво население че да вярва в мазник като тоя, самообявил се за борец против комунизма/въпреки че самият не само е бил *** ами и на отговорен пост рожба на комунистическо симеоново, крадливо , и нагло дете и по *** тарикатско сега се сетило че членувало в сик и самото то забравило за далаверите си , както и за дружката си алексей петров, трактора..боко тиквата е създание което показва деградацията на един народм верваш в простотията.

69

Анонимен

преди 10 години

Смятах да не пиша в този форум, за да не ме привикат някоя сутрин в РПУ-то за "свидетел". Но, Бойко, бил си комунист, но не си усвоил прийомите им, да не оставаш следи! Ама, хайде, изправи се пак на избори със Сегея, за да видим кой е по-голяма сатана за българите! Е, няма да си ти!

68

Анонимен

преди 10 години

Човек като погледне всички власт имащи за тези 24 г. какво състояние имат съвсем лесно може да се досети от къде е. До 89 г. всеки е имал едно жилище една кола и някакви пари. Нека всички тези богаташи да докажат парите си и имотите си и дали са плащали на държавата за всичко това. На всички престъпници на прехода да бъде отнето всичко. Приватизацията облагодетелства всички от властта със зелената енергия са пак те, банки, адвокати, журналисти и всичко обслужва само тях.

67

Bad Company

преди 10 години

До Optimisti4noНали не забравяш, че говориш за 1 200 000 млади хора??? Извинявай ама по-голяма тъпотия скоро не бях чувал:)

66

Bad Company

преди 10 години

До STARBUCKS-USAСакън!!! Ще се наредят на опашка меките китки!

65

Bad Company

преди 10 години

До Optimisti4noОй завалата! "Влюбен/а/"!! Ами давай! Ама не тук! Има 'Искрено и лично" "Море от любов", "Сподели'............:))) Нещо си сбъркал/а/ сайта:))))))

64

тикво,тикво

преди 10 години

преди много години кмет на малка община изгуби мястото си само защото имал фирма независимо от това ,че не е работила от години,а ти *** *** и тлъста се поставяш над закона,знаеш ли какво жалко същество си,ти си от тия мъже които се хвалят с която жена са били ,а тия които не са им пуснали наричат ***,е това си ти -нищожество ,още когато каза на всички ,че баща ти те е накарал да се ожениш защото момичето е бременно,като те гледам какъв плазмодии си -дали е от тебе ,ама може и тя е гроз

63

до STARBUCKS-USA

преди 10 години

За целта първо трябва да си махнеш устата от бойковия.

62

FBI

преди 10 години

Политиката и КАТАКЛИЗМИТЕ започват с Престъпника Тодор Живков. Арестуван е на 18 януари 1990 г. и е обвинен в редица престъпления. През юли 1990 г. мярката му за неотклонение "задържане под стража" е заменена с домашен арест.Главната прокуратура започва срещу него 5 дела.През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съдвръща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.

61

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Като знам, че 90 % от ползващите този сайт са Сърпове и Чукове, въобще не се учудвам на коментарите.Бойко, тури си ги всичките тия на к*ра.

60

мите

преди 10 години

24 години не ни ли стигат да разберем,че с парламентарна демокрация в БГ не става........ . 24 години депутати пишеха закони , от които закони постепенно хляба изчезваше от трапеза на обикновения човек.Не е ли дошло вече времето,обикновения човек да напише закон - лично за депутатите. Да си заминат от политиката с това,с което са си дошли.

59

evgeni1234

преди 10 години

Какво нещо е внушението ! Толкова години в е наслагано и ескалира недоволството на обществото от политическата власт."По делата ще ги познаете",но хайде да видим кой какви ги върши! Понеже студентите искайки по-добро бъдеще не забелязват случващото се.Толкова популизми и мръсотии се изхвърлиха по правителството на Орешарски,че не е достатъчно и една година да се обяснява що е тъй внушение,етикети и клишета.Обаче Борисов Обикаляйки-Обикаля да си спука собствените Флашки,така,че ще се обезмирисат чак в ЦСЗ-чрез посещението на накърненото му каубойско "Его".

58

До Баце

преди 10 години

Баце, ще те "бацнат" този път... С Цеци компания ще си правите, а?

57

Bad Company

преди 10 години

До Optimisti4noСнимката е супер. Защото не се вижда..........клетката:)))))))) Свободен си колкото кокошка-носачка)))

56

Bad Company

преди 10 години

До Optimisti4noЗа радост на твоите господари *** са ......."имунизирани". Евтинко. За по 20 лв.

55

Bad Company

преди 10 години

До Optimisti4noСпоко,епидемия е. На следващите избори ще са 2 000 000.

54

дядо

преди 10 години

Я тоя *** ,не беше ли кръстника на прасетата БУХАХАХ

53

До 62

преди 10 години

Ама ти си много *** бе момче. Или както казваше нашия старшина в казармата прос и със "з" и със "с" накрая си е все едно. Той като тебе не схващаше, че такрая е буквата "т".

52

Bad Company

преди 10 години

До Optimisti4no1 200 000 души страдащи от "стокхолмски комплекс"???? И огромната чат от тях млади и образовани, жители на големите градове???? Хахахахахаахх! Дай нещо по-сериозно!

51

Дон Кольо

преди 10 години

Всички са маскари - Бай ***.Каквото и да се каже, горенаписаното е повече от изчерпателно!